12X8

BaByGuRrRl

New member
../images/Emo58.gif 12X8

פרק מאוד מושקע..מה לעזעזל יש להם עם תאונות אוויריות?!?!!? קודם רומנו (פעמיים!) ועכשיו זה..
אבי ולוקה..מצחיקים אותי..יש ביניהם כימיה מוזרה כזאת שאני עוד לא הבנתי אם אני אוהבת או לא... ואיך שנילה רצה ואבי אמרה לי שהיא שכבה עם לוקה..והיא לא האמינה
אוי ונילה וגלאנט בסוף
הם כאלה חמודים. מזכיר לי את הפרק בעונה 11 שהיא קנתה קפה בדוכן ברחוב ופתאום הוא יצא מהמונית והם גם התחבקו ככה

kerry cordano

New member
../images/Emo58.giftwo ships S12E08../images/Emo58.gif

קודם כל: וואו, ER חזרה להיות מה שהיא בהגדרה, זאת אומרת סדרת דרמה ויש הרבה דרמה בפרק הזה.... ויש לי הרבה מה לכתוב אז הגיבורה של הפרק היא נילה שבסוף הפרק מקבלת את הפרס שלה. היא יוצאת לסבב עם הפרמדיקים ועם הפרמדיק הנודניק גייטס (ג'ון סטאמוס) שבלי סוף מתחיל איתה, עד שהיא אומרת לו שיש לה חבר בצבא והוא מתחיל לתת לה ריספקט. כשהיא קופצת רגע לאיאר היא מספיקה לטפל קצת בריי (שאותו היא העיפה מהבית,) ולעזור לו להתחמק מזואי. האסון הזה זה שילוב בין אסון המסוקים ל 11 בספטמבר בלי ספק וכמובן שזה הזכיר לי את רומנו (RIP). נילה מגיעה לשטח ומשחקת אותה גיבורה כשהיא נכנסת לבניין שעולה באש כדי להציל ילד, באותו הזמן גייטס נפצע בעצמו בסוף האמא של הילד מתה, כמה עצוב. בסוף. נילה מגיעה הביתה לראות שם את מייקל גאלאנט (כנראה שהחליטו לא להרוג אותו בינתיים). אבי ולוקה אבי מתעוררת ערומה במיטה של לוקה וכמה מפתיע גם הוא ערום (וגוראן בלי חולצה) היא מנסה להתחמק, אבל אז הוא מתעורר ובגלל האסון הם מוקפצים לעבודה. לוקה ממשיך ללכת ראש בראש עם קלמנטה ובסוף הפרק הם מחליטים שהם צריכים לדבר. יופי. אבי ולוקה מטפלים בבחור שהוא מאורס למישהי אבל מחליט שהוא לא רוצה להתחתן (בגלל שהוא כמעט מת עכשיו) והוא חושב שהוא הומו בכלל... אבי ולוקה משוחחים ומחליטים שהם just friends אבל, תסתכלו טוב במבטים שהם מחליפים אחד מאחורי השני, ברור שהם לא רק friends. קלמנטה ואיב וסאם והלה איב אמורה לתפוס טיסה לפני שהאסון מתחיל, והיא מסתובבת עם מזוודה אדומה. אח"כ שהתחילה ההתרסקות רואים מזוודה אדומה בשטח וסאם חושבת שאולי איב הייתה על הטיסה.. (לצערנו , היא לא) קלמנטה ממשיך להיות נודניק וגם ממשיך לדבר עם החברה הנודניקית שלו.|בגלל לחץ, סאם מחזירה את הלה לעבודה ואיב אומרת לה סוף סוף.. פראט ורייפראט מטפל בחולה זקן ומשכנע אותו לטפל בעצמו ולקבל תרופות, אבל מה הבאסה, הוא עולה למסוק , ואז המסוק מתנגש במטוס ומתפוצץ.. זואי ממשיכה לנג'ס בבית חולים, עוקבת אחרי ריי וצועקת לו שהיא אוהבת אותו, היא ממש מפחידה. ריי:"אין לך שיעורים לעשות?" פראט נשלח לשטח ומשחק אותה גיבור. קריכל פעם שיש איזשהו אסון או אירוע היא לא נמצאת (כמו אקסודוס והמגפה של סוףעונה 8) מוריסהלוואי שהיה על המטוס בקיצור פרק טוב מאוד :) והגיע הזמן
כמה הערות מ tv.com Episode Notes The bag that you see Eve carrying before she leaves for the airport is later seen at the scene of the crash, leading you to believe that Eve may have been on the plane that crashed. ) Scott Grimes and Laura Innes do not appear in this episode. The plane crash set took 50 crew members two weeks to build ציטוטים Episode Quotes Pratt: OK, I'm going out with Pickman. Clemente: Congratulations, have her home by ten. (Edit) (about Ray sleeping with the 14 year-old) Neela: You got off easy Ray: Yeah, my ass kicking was a breeze, all I had to do was lay there Neela: Better than going to jail (Edit) Luka: (struggling for words) For a long time, even when we weren't connecting a lot, you've... you've been the one person I can count on. Abby: I feel like that, too. Luka: You know that means a lot to me, that friendship. (Edit) Abby: (following Neela, trying to keep her from leaving the hospital) Is there anything I can say to make you stay? Neela: No. (she continues to walk away) Abby: I slept with Luka! Neela: Nice try. (Edit) Neela: You can come back on the following conditions: no more dirty dishes in the sink and no more using the couch as a clothes hamper. Ray: Didn't I let you move in?

BaByGuRrRl

New member
נדמה לי שהתבלבלת.. ../images/Emo58.gif

המסוק לא היה מעורב בתאונה לדעתי..שימי לב שהוא פנה לכיוון הפנים של פראט ומאחורי הגב שלו הייתה התאונה (אחרי כמה שניות)..

Musi© Gi®l

New member
וואי וואי וואי איזה פרק מטורף

כל מה שהלך אוי אוי מזמן לא היה ככה טוב. הסוף מדהים <נילה וגלאנט> אבי ולוקה, אוי אוי, ההתחלה. והשיחה הזאת בסוף. אוי, כאלה מצחיקים
פשוט גדול. היה ממש מרגש עם ההוא שפראט ניסה להציל, ולא הלך, כבר היו לי דמעות בעיניין, יצא חזק. אע, וכן, היה גדול- abby: i slept with luka. nila: nice try יש להם קטעים חזקים:| פרק טוב

../images/Emo58.gif12x08

אין לי הרבה מה להגיד חוץ מזה שזה היה אחד הפרקים הטובים ביותר שראיתי בזמן האחרון...
ח"ח גדול

נועה167

New member
וואו...../images/Emo58.gif

פרק פשוט מעולה.. אבי ולוקה פשוט חמודים יחד ואני ממש בעד. טוב בטח אמרתי את זה כבר פעם חח היו קטעים עצובים, נגיד כשנילה חזרה מהבנין וההוא עם הכלב מת.. ולפי רגע היא דיברה איתו. וגם זה שפראט ניסה הציל.. זה היה ממש עצוב. הסוף היה ממש יפה:) עם גאלאנט הכוונה. פרק שוווההה

למעלה