12x21

lightanddark

New member
../images/Emo58.gif 12x21

מישהו כבר ראה? אני שמעתי שהיה עצוב אבל פרק טוב עדיין לא מצאתי אותו אבל

נועה167

New member
איזה ראה

רק עכשיו בערך אפשר להתחיל לחפש.. אני בכל זאת נאלצת לחכות למוצ"ש :/ ולראות בראשון.... זה בטוח הולך להיות עצוב :(

נועה167

New member
אף אחד עוד לא ראה?

אני מחכה לקרוא תגובות. אני אראה רק מחר :( ובקשר לפרומו של שבוע הבא זה נראה לי הולך להיות חבל"ז..

נועה167

New member
משהו לא בסדר עם הפרק..

תמיד זה יורד לי ממש מהר ושמתי את זה אתמול בערב ועד עכשיו לא ירד רבע!! ממש לא זז... ויש מלא מקורות איך זה יכול להיות?? ועוד דוקא כשאני מחכה לפרק..

הילה הץ

New member
../images/Emo58.gifאני ראיתי אתמול בערב

ושווה לחכות, פרק ממש טוב. אין לי הרבה מה לגיד עליו חוץ מזה, פשוט צריך לראות. ושאלה, עוד דמות אמורה למות העונה?

נועה167

New member
אני עצוב..../images/Emo10.gif

משהו דפוק לי באמיול.. לא יורד הפרק! ועוד השבוע.. ועוד שבוע אחד פרק מעולה ועד שאני אראה.......HELP

DeepThoughts

New member
the gallant hero and the tragic vic

אוקיי עצוב ומשוגע החלק העצוב: גאלאנט מת. נילה- בהתחלה מדחיקה, אך בסוף המציאות באה לה בפנים. "הייתי צריכה לחזור הביתה כדי להסתכל בתמונה, לא זכרתי איך הוא נראה"... ומייקל השאיר לה קלטת של "במקרה ש..." בה הוא אומר לה להתחתן ולעשות ילדים, יעני להמשיך בחייה גאלאנט-חזר מאפריקה, ונראה שהוא התבגר, אבל הידיעה על מותו של מייקל , כמובן מעציבה אותו מאוד ריי אבי ולוקה-תומכים בנילה איפה לעזאזל ויבר? החלק המשוגע: ויקטור.. וואי כמה שהוא מעצבן נכנס להתקף פסיכוטי ומשתין על מונית ברחוב.. סייקו בסוף הוא מתאשפז מוריס ואולברייט: מוריס מספר לריי (שלא מאמין לו כמובן) על הלילה עם אולברייט.. טוב, שבוע הבא סוף העונה.. crazyyyyyyyyyyyyyyyy מייקל גאלאנט RIP

lightanddark

New member
../images/Emo58.gifוואו

אחלה פרק כמובן שהם היו חייבים לתקוע לנו את הקלטת בסוף! חבל שהוא מת אבל הוא לא ייחסר דיי בגלל שהוא עזב כבר לפני עונה. ויק מה נסגר איתו? דווקא אהבתי אותו. מקווה שהוא יחזור לנורמלי (אם אפשר לקרוא לזה ככה) לפחות ללורה איינס הייתה שורה בפרק :) חשבתי על משהו: מכיל ספויילר לפרק הבא איזה באסה זה יהיה אם ירו בקרי פרק הבא ואז היא שוה תהיה נכה :( תודו הם מסוגלים לזה

DeepThoughts

New member
לא, ממש לא

ואיזה שורה היתה לקארי בפרק? ספוילר אפשרי לשבוע הבא מי עושה את היריות? אולי זה בובי, בעלה של החברה של ויקטור? או שזה קשור לסטיב, האקס של סאם?

lightanddark

New member
"פריוואסלי און אי.אר"

וספויילר לשבוע הבא זה היה סטיב כי זה לא נגמר ביריות

lightanddark

New member
הפרומו גרוע

הם לא ערכו אותו טוב הוא לא משאיר אותנו במתח שאנחנו צריכים להיות בו כאילו יופי יש יריות כנראה גם זה לא ממש ברור ומראים אותם מטפלים במישהו לא אומרים מי זה יכול להיות אולי זה סתם מישהו או אולי זה מישהו מהצוות והקטע עם אבי... מה נסגר איתם?! זה פרומו מוזר ביותר שמשאיר יותר מידי שאלות (ולא במובן שפרומו אמור להשאיר)
אבל יש וויבר!!

נועה167

New member
דווקא אני חשבתי

שהוא דיי טוב והשאיר אותי במתח.. לא הרבה כי אני יודעת בערךךך מה קורה אבל בכל זאת. רק מקווה שאני אראה אותו!! יש לי בעיות עם ההורדות

DeepThoughts

New member
שיואו-עונה 12 עוד שניה נגמרת!!!

מה אהבתם? מה לא אהבתם? את מי ההיתם הורגים? את מי הייתם מחזירים? הפרק הכי טוב..? וכו וכו

נועה167

New member
שירה,

עוד שבועעעעעעע יש לי הרבה מה לכתוב דווקא על העונה הזאת!

למעלה