119

Ulong

New member
../images/Emo58.gif 119

אף אחד לא פתח עדיין נכון? ואני לא מתכוון שרשור לגירסה המודלפת אלא למקורי ששודר אתמול בפוקס. היה פרק ענק. בהתחלה, שניקה נפגשה עם שרה עוד לא נפל לי האסימון שהיא כן עוזרת למייקל ואז היה ממש מגניב שהיא גנבה לה מהתיק את המפתח אבל.. שרה שלנו לא מטומטמת והיא החליפה את המנעול בכל זאת. אני רוצה להגיד שזה לא כל כך מותח אותי הקטע עם טווינר ובאליק מפני שנראה לי שלא צריך יותר את העבודות שרות כי התכניתה השתנתה. למרות שעכשיו באליק יידע שהם באמת רוצים לברוח וירדוף את סקופילד. בכל זאת - טווינר בן זונה. לא הבנתי כל כך את הקטע עם לינקולן. למה הוא לא הלך עם אבא שלו? הוא היה צריך לחשוב מהר ולא להתנהג כמו טמבל ולקפוא במקום. בכל מקרה.. עכשיו יהיה מעניין איך מייקל יוציא אותו משמירה של 24/7. אה.. והייתה נשיקה
והיה מאוד מאוד נחמד!

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif119

פרק טוב גם אני בהתחלה לא חשבתי שניקה עוזרת לו וחשבתי "איזו מעצבנת מה היא נדחפת לו לחיים?" ורק שהיא איבדה את המפתחות נפל לי האסימון (לא שמתי לב שהיא הפילה לשרה את התיק חשבתי שהתיק שלה נפל) וגם הסוף היה מפתיע, אבל אני לא אתפלא אם גם זה עוד חלק מהתכנית של מייקל ופרומו לפרק/פרקים הבאים נראה ממש טוב. הסוף כבר מגיע.

V a m p

New member
../images/Emo58.gif התיק של ניקה נפל

היא הפילה אותו בכוונה, ובזמן ששרה עוזרת לה היא שלפה את המפתחות מהתיק של שרה.

היא לא דיברה על פרומו...

לפרק 20 ? זאת השאלה שלי... איפה היא ראתה את הפרומו הזה... של פרק 20.. האם אני הבנתי נכון...

4ShiRaN

New member
אה לא התכוונתי שיש את פרק 19

ויצא פרומו ל21?? אני יודעת על 20 21 לא שמעתי עדיין

לכל מי שמחפש את 19 אז הנה

זה הקובץ הערוך והאמיתי Prison.Break.S01E19.The.Key.HDTV.XviD-XOR.avi

4ShiRaN

New member
פרק יפה

אבל אני מחכה לפרק 20 לפי הפרומו הוא הולך להיות פרק יפה רצח ויותר מותח מכל הפרקים עד עכשיו

רק תנו לי לומר משו אחד-../images/Emo58.gif

איזה תיסכול!!!
אחרי כל מה שהם עשו?? נו, טוב, משהו חייב להמשיך את הסדרה...
ועכשיו אין יותר שרה וסקופילד...

NE6AMMA

New member
רגע רגעעע לא הבנתי כלום

מי זו שניקה? (ראיתי רק כמה דקות של פרק 18 ו19 הורדתי וזה היה קובץ שגוי) ותסבירו לי מה הקשר של אבא של האחים לכל הקונספירציה הזאתי בבקשה...וניק הזה עורך-דין שעובד עם ורוניקה הוא מרגל באמת??? מתי מגלים את זה? ומה הקשר שלו? תודה רבה רבה לכל העונההההה

Ulong

New member
../images/Emo58.gif תשובות

ניקה זו אישתו של מייקל.. הזאתי שהוא התחתן איתה כדי שהיא תבריח לו את הכרטיס אשראי. לגבי ורוניקה וניק לא ברור עדיין מה הולך שמה אבל כנראה שניק קשור לאברוצי ולא לחברה כמו שחשבנו.

ipod insulin

New member
../images/Emo58.gifבקשר לאברוצי

אברוצי רוצה לדעת איפה פיבונאצ'י,אם הוא יחזיק בורוניקה-סקופילד יתחייב להגיד לו. האבא עבד בחברה הזאת,וברח,בנוסף למטרה הכספית והפוליטית,הם רצו להחזיר אותו לשורותיהם כי הוא ידע הרבה סודות מדינה,וככה הם הפילו 2 ציפורים במכה אחת ובזה שהם רודפים את לינקולן,הם חשבו שהם ימצאו את האבא.

ItsNotMe1

New member
../images/Emo58.gifכמה הפתעות בפרק אחד!

אברוצי!! לקח לי כמה רגעים לזהות אותו! אהבתי יותר את הפריזורה המאפיונרית הקודמת, אבל שיהיה... ולעזאזל, איך זה כ"כ צפוי שניק לא פועל מתום לב (למרות שרואים עליו שקשה לו קצת לרמות את ורוניקה). אהבתי את הקטע שלינק עומד מול קלרמן ובאליק ואז הוא מתוך ברירת מחדל קורא לבאליק, מצד אחד, הוא עדיף על קלרמן אבל מצד שני - הוא נתפס. ומה זאת התמימות הזאת של לינק כשהוא פוגש את פופ? "מה עשיתי?!" "ניסו להרגו אותי" כיאלו , מה חשבת? שתיעלם ככה וכשימצאו אותך יפרסו לך ש טיח אדום? די הצחיק אותי הקטע הזה... פרק טוב. ראיתי את הגרסא ההיא שיש מספרים בתחתית המסך (הגרסא הפחות איכותית) הבנתי שחותכים סצינות מהגרסא הזאת ויש יותר סצינות בגרסא הטובה. יש הבדל משמעותי? כדאי להשיג את הגרסא האיכותית?

shumdavar1

New member
זהה אחד לאחד

ראיתי את גירסת HDTV עם תרגום לפרק המודלף לפי המילים זה התאים אבל כמובן עשיתי טעות והייתי צריך לראות עם הגרסה המסונכרנת לפרק HDTV. בקיצור הם לא שינו כלום.

למעלה