../images/Emo58.gifפרק 19 עונה 1, רשמים שלי.
סיימתי לראות את הסקרינר, האמת איכות נחמדה לא משהו. פשוט לא יכולתי לחכות עוד כמה ימים, והם התעכבו עם התרגום לפרק 18 וראיתי אתמול 18 בלי תרגום, והאנגלית שלי לא משהו...כאילו לא מבין כל מילה ומילה יש משפטים שלמים שאני לא מבין, אבל אחרי זה הכל מסתדר לי. בקיצור, נתחיל ממהתחלה. הההתחלה טובה, בעיקר כאשר הסוכן ניסן להרוג את לינק, ומיד אבא שלו הגיע. מיד שראיתי את הפרצוף שלו ראיתי דבר מאוד נחמד, נכון בפרק 18 בחנות מחשבים-אלקטרוניקה ניק הלך שניה לצד ומשהו דיבר איתי, ואמר לו שהוא צריך לגלות משהו בנוגע לורוניקה..אז זה היה אבא של לינק! אברוצ'י לא יכול היה להיות, כי הוא היה תחת השגחה משטרה מן הסתם, אחרת הוא לא היה חוזר לכלא!! משמע, לניק יש שתי אנשים שהוא עובד, האחד אבא של לינק, השני אברוצ'י - שרואים בסוף הפרק את התקשורת ביניהם. דבר שלא הבנתי, מה הם רוצים לעשות לעזאזל עפ ורוניקה? טוב נמשיך, בקיצור הקטע שהוא הביא לו מכה, והסוכן הבן זונה הזה לקח מכשיר קשר ושמע הכל. אחחח איזו הקלה ירדה לי מהלב כאשר בדיוק בא באליק עם הרובה שלו, והסוכן לא ירה בלינק עם המשתיק קול..זה היה כזה עצוב! מה שעוד באסה, שעכשיו יש לו 24 שעות שמירה רצוף..מסכן :} ורגע, תנו לי לדעת אם הבנתי נכון את סיפור של אבא שלו. אבא שלו היה בין המתככנים של ההריגה, ולקחו את לינק כי הוא בחור טוב או כי רצתו לדפוק אותו, ואז זה היה מציל חיי מליונים..משהו כזה, תפרטו לי יותר ...הוא דיבר מהר המניאק. עוד דבר נוסף שהיה יפה, עם המפתחות..הרי ברור היה שהיא לקחה אותם, כאשר היא הפילה את התיק, זה היה שקוף..אבל הקטע שהם החליפו מנעולים, קלטתי רק שקראתי פה ביקורת..לא שמתי לב שיש קשר בכלל..חחח הייתי מרוכז כל-כך בפרק עצמו..ומה קורה עם מייקל והכל, ולא שמתי לב. ואיזה באסה עם הילד המלשן הזה, רק מה הקונספירציה שלי - בדיוק מייקל יגיד ששכח משהו בחדר ה-PI, ואז יבוא מנהל הכלא ויראה אותו מנסה לברוח..הוא לא יכול להגיד שזה היה מייקל כי אין לו הוכחות. אבל מה עוד חשוד..הוא אמר לו הילד שאנשי ה-PI מנסים לברוח, למה הוא ישר הלך לחדר של העבודות, ולא למקום אחר...?למה ישר לשם..זה נשמע לי חשוד. אולי כי כולם עובדים שם? בעיקר סיום של הפרק מעניין מאוד, רק הייתי רוצה שתסבירו לי את העניין של ניק לא הבנתי מה רוצים ממנו ממש, ומה ההסבר של אבא של לינק שלמה "דפקו" אותו..ועזבו את זה שהבנתי שהוא היה אלכוהולהיסט ועזב את לינק שהיה צעיר..זה היה ברור ממה שהוא אמר. עכשיו רק נותר לחכות לתרגום לפרק 18,לראות אותו שוב...ולהנות. ואז..פרק 19 שבוע הבא שוב לראות, לראות אם פספסתי דברים בגלל שלא ראיתי עם תרגום, ולחכות לפרק 20.

שבוע טוב