1114 - The List

כרמל 1

New member
../images/Emo58.gif1114 - The List../images/Emo58.gif

סיימו יפה את העונה עם עוד פרק טוב! וסיום נחמד. Operation cannot possibly fail קרע אותי לגמרי

Th3onE

New member
NICE

יש דברים שהשתנו.. הקיא של סטן חחחח. על מה צחקו בפרק הזה?.. מוכרת לי כל הסיטואציה... it wasnt sparkle with all the girls

Cutting Edge

New member
../images/Emo58.gif

פרק קורע! נמצא בין ה3 הכי טובים לדעתי בעונה הזאת. היה גדול שוונדי ניסתה לקחת את האקדח מבבה ונפלט כדור, ורואים שזה לא פגע באף אחת, ואז הכדור מגיע לבית של קני והורג אותו

NYMets Man

New member
פרק פשוט אדיר! ../images/Emo58.gif

הקטע עם לינקולין שהוא קילל אותו בסוף גרם לי לצרוח מרוב צחוק גם הכדור שנפלט וירה בקני וכל הסיטואציה שנראית כמו סרט על שוטרים מושחתים... זה היה פשוט אדיר ! כל הכבוד!

Doronko1

New member
פרק בן ****

אחד הפרקים הכי מוצלחים בתולדות SP היה מתבקש שקני ימות (צרחתי יש שהוא מת) שוונדי וסטן יחזרו .

אופיר140

New member
פרק ענקקקקק

וואי הוא היה פשוט קורע הקטע שקני מת במיוחד.. אחלה סיום לעונה :)

with or without

New member
סוף סוף הצלחתי לראות את הפרק...

פרק ענק!! אבל לא ענק מספיק בשביל סיום עונה... אהבתי את החלק עם באטרס שאמר "יש אני מס' 11" וההורים שלו אמרו "יופי, עכשיו לא נצטרך לרתק אותו" (חח.. לא היה לי כוח לרשום את הציטוט באנגלית...) הקטע עם הנעליים היה קורע והמשטרה שבאה לאסור את בבה בגלל שחיבלה ברשימה, איך שצעקו במגפון "קייל לא הילד הכי מכוער בכיתה.." דרך אגב, שינו לוונדי את הקול מהעונות הראשונות. מעניין ששמתי לב לזה רק עכשיו, לפני כמה עונות?

אני חושב ש.....

זה הפרק של העונה!!!!! היה ענק!!! כל כך הרבה רגעים מצחיקים - מההתחלה עד הסוף, היו הרבה רגעים קורעים! עלילה מעולה- סיפור ממש מצויין, עם התפתחויות מעניינות נוסטלגיה!! הרבה זמן לא ראינו את קני מת, וסטן מקיא על וונדי....
אניע מקווה שיהיה לזה המשך, אחרי כל כך הרבה פרקים חלשים, הפרק הזה הפתיע אותי לטובה, במיוחד כפרק אחרון של העונה, שבד"כ הוא פרק גרוע ביותר.

מעניין אם הם שכחו לרגע

שקייל יהודי, או שהם לא שכחו ובכל זאת כשהוא התעצבן בבית הוא אמר Jesus christ.

sheff2k1

New member
אה שימו לב למשהו מעניין בפרק- לגבי באטרס

הוא יצא מספר 11 ברשימה, והיום הולדת שלו הוא ב11 בספטמבר(הוא אומר את זה בפרק awesomo) שמתי לב לעוד משהו מעניין, אבל בפרק על הטורט: השם של החנות צעצועים הוא Toy Safari , ועל התג של העובד רשום TS, שזה גם הראשי תיבות של Toret Syndrom

Doronko1

New member
נקודה מעניינת sheff2k1.

אתה העלתה נקודות די טובות אלו מסרים תת-הכרתים שהם מכניסים . נ.ב. הקול של וונדי השתנה וגם הקיא של סטן השתנה מהעונות הקודמות.

למעלה