105-106 Superstar USA

maya567

New member
../images/Emo58.gif 105-106 Superstar USA

התחלתי לראות עכשיו את פרק 5 (ואח"כ אני אראה את 6) - אבל הייתי חייבת לפתוח שרשור בגלל מה שרוזה אמרה:
I'm trying to connect with Bett Midler and see what HE was talking about, when HE was singing this song.​
איזו אהבלה

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 106

היה פרק נחמד. ההופעות היו מחרידות כרגיל, במיוחד רוזה. אז אמרנו שלום לג'ו-ג'ו וטוב שכך. אני מהמר על גמר של מריו ורוזה - הם היו ההימור שלי די מההתחלה. רוזה פשוט חיה בבועה משלה. סיכון מרובע ב%$^ שלי. אין לה קול, אין לה כריזמה, אין לה מראה (טוב אולי קצת) ובטח שאין לה את התנועה. זה מה שיפה בהם, הם כל כך בטוחים שהם מעולים, שזה כל כך מעניין לראות את התגובות שלהם בגמר, ובמיוחד שהם שומעים פעם ראשונה את זה ששר איתם בדואט.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 106

אפשר לסכם את הפרק, ואולי גם את כל העונה כך: Oh Oh, Oh Oh, Oh Oh, Oh no no ג'וג'ו הזה כל כך מצחיק! אני חושבת שצריך להיות גמר ג'יימי - רוזה. אבל נראה לי שבגלל אפקט וויליאם האנג מאריו יהיה בגמר. ואולי אפילו יזכה. לדעתי ג'יימי צריכה לזכות - ולו רק בגלל הקטע שהיא ממש נראית כמו כוכבת, עם מראה הבריטני/ג'סיקה שלה
ובכלל ג'יימי - לפחות הפעם היא לא כתבה את המילים על היד!! על ההופעה שלה בפרק הזה היא חייבת לזכות

De fire

New member
זה חד משמעי ../images/Emo58.gif106

ג'יימי לוקחת את זה בהליכה. היא פשוט אדירה! הופעה שלה עוד התחילה סביר אבל אפילו היא אמרה "Here it comes!" ואז... פשוט זוועת אנוש! היא ורוזה ווקאלית היו כ"כ נוראיות! מאריו היה סתם גרוע כי התנועות שלו היו מגוחכות. אבל לפי הפרומו זה "השתפר" בפרק הבא
דבר אחרון- צל"ש ענקי לקהל ששמר על המתיחה.. והעובדה שבראיין דיבר בפניהם שהם מחפשים את הגרוע מכולם מוכיחה שמה שקראתי על מה שההפקה אמרה לקהל כדי שזה יראה אמין, לא נכון.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 106 - למרות ש

זה יכול להיות עריכה... תשים לב שאין אף סצינה שרואים אותו ואת הקהל באותו פריים והוא אומר את זה. כך שיכול מאד להיות שצילמו אותו אומר את זה, כשאין בכלל קהל... הקטע הכי גדול היה שאיזה מישהי בקהל היתה עם שלט "ג'יימי תתחני איתי"!

De fire

New member
../images/Emo58.gif106

כן, גם אני חשבתי על זה.. אם כבר עם\בלי קהל-שמתי לב שכשמריו הופיע, לא היה קהל ממש מתחת ומסביב לבמה.. בשיר של ג'יימי (ונראה לי אפילו ג'וג'ו) הקהל ממש טיפס עליהם.. ובריגס, מלך כהרגלו.. נכנס במריו בצורה נהדרת.. יש לי ידידה שדלוקה עליו קשות. (כן מיכל, יש לך תחרות
)

dht160

New member
אפשר פרטים על Superstar USA

מישהו מוכן להסביר לי קצת על התוכנית ? גיא

De fire

New member
אמריקן איידול מכיר? יפה. עכשיו קח

כמעט את אותו הפורמט (החל מהתפאורה, וכלה בזה שיש 3 שופטים, אחד מהם מישהו שסיימון יכול ללמוד ממנו), ותכניס טוויסט קטנטן- המשתתפים (החל מהאודישנים ועד תוכנית הגמר) חושבים שהם בתוכנית כשרונות, בעוד מה שהשופטים באמת מחפשים הוא את הזמר\ת הכי גרוע\ה. השופטים יורדים על הטובים ומהללים את הגרועים. כמו מתיחה אחת ענקית. ורק בגמר מגלים למנצח\ת שזו היתה מתיחה. מצחיק עד דמעות, כי לא רק שהזמרים שנבחרו ממש גרועים, הם כ"כ בטוחים שהם הכי טובים שזה אבסורדי.. לסדרה יש רק 7 פרקים (האחרון ישודר בשני הקרוב), השניים הראשונים הם פרקי האודישנים. מומלץ ממלץ מומלץ!

dht160

New member
וואלה נשמע מעולה

אני כבר מוריד גיא YESניק בנשמה

maya567

New member
אוקיי -

דבר ראשון - זו תוכנית נהדרת
מצחיקה בטירוף
התוכנית היא SPOOF על אמריקן איידול - כלומר, היא לוקחת את אמריקן איידול, וצוחקת על זה. במקום לחפש את הזמרים הכי טובים באמריקה, הם מחפשים את הזמרים הכי גרועים. אבל לא סתם זמרים גרועים - אלא זמרים גרועים שבטוחים במליוני אחוזים שהם הזמרים הכי טובים בעולם! גם אצלם יש 3 שופטים - והם עובדים בדיוק לפי הפורמולה של אמריקן איידול. כדאי לך להוריד את הפרקים הראשונים - השניים הראשונים זה אודישנים, בסה"כ יש 7 פרקים. בינתיים שודרו 6 וביום ראשון יהיה הגמר.

למעלה