1014

../images/Emo58.gif 1014 ../images/Emo10.gif ../images/Emo58.gif

וואי, איזה פרק עצוב... אולי אחד הפרקים הכי עצובים שאי פעם היום בסאות' פארק! הקטע שלילד יש סרטן, שכל הילדים פוחדים שהם יקבלו את זה, כשההורים נותנים לסטן להגיד לו את זה, כל הקטעים שהילד חושב שאלוהים שונא אותו... כשהשחקן עושה "אני שונא אותך".. ו בסוף כשהילד אומר "NO HOPE!" יאוו זה נוראי! הקטע הוא, שכל הקטעים הנוראים האלו היו גם כל כך עצובים, אבל גם דיי מצחיקים. אני מרגיש ממש נבזה שאני צוחק מדברים כאלו, אבל זה פשוט היה מצחיק. מאט וטרי נוראים! אה, והקטע הכי מצחיק.. חחח, הקריין מהפרסומות של רוב שניידר !!!!!!!!!!! חחחח, זה היה כל כך מצחיק, והוא פשוט הופיע כל חצי דקה... זה היה נהדר! וזה היה בדיוק כמו הטריילרים, אז זה היה פשוט קורע מצחוק! חחח, מעניין אם אחד מהשניים עושה את הקול שלו, או שזה מישהו מהצוות.. כי אם זה לא אותו בן אדם, יש להם קול ממש דומה!
פרק סיום עונה נהדר, מרגש, מצחיק! עכשיו צריך לחכות עד מרץ נראה לי.. לא יכול לשרוד

Vdrums

New member
פרק טוב ../images/Emo58.gif

מה שתפס אותי זה שרנדי שוב משתגע בגלל סטן (להקת בנים, בייסבול)
והקריין כמובן. חוץ מזה כל העניין עם הילד החולה לא היה כל כך מצחיק, לא ממש הבנתי ת'פואנטה. (חוץ מזה ששברו את הסטיגמה של הקבוצה החלשה שמנצחת בסוף)

fire storm

New member
אני חושב שזאת בדיחה על סרטי ספורט.

טוב, זה ברור, כל הפרק זה ככה. הפרק לא היה מוצלח, פשוט לא צחקתי בשום חלק כמעט. חוץ מההתחלה כשהוא ניתלה על הדוושה של האופניים.

hecq

New member
סרט נוראי!!

הפרק הזה ממש סרט נורא!! הילד עם הסרטן זה נוראי, ועוד בסוף "No hope" נו באמת, איזה גועל, לא מאמין שמישהו צחק שם בסוף. היו קטעים מעולים, עם אבא של סטן, עם הקריין, עם "We need a canadian". פרק עם קטעים טובים++, וקטעים גועליים++++++++.

Carcano

New member
אוי נו

תבינו שזה פרק גאוני. אני אישית ציפיתי שהקבוצה של סטן תנצח, אז מאט וטריי עשו קטע קורע בכך שבגלל שנוסף שחקן מפתח לקבוצה, ובגלל שיש ילד שחייו תלויים על המשחק הזה, היית מצפה שה"טוב ינצח" ושטויות כאלה אבל גם לצד השני יש סיפור, אהבה בין אישה לגבר, בין בן לאב וגם כאלה. זו הייתה פארודיה מצויינת על סרטי ספורט

fire storm

New member
אוי ויי! זה ממוחזר!

הרגע הבנתי, זה בדיוק כמו בייסקיטבול!

Doronko1

New member
פרק מצויין

את הקטע עם הקריינות של כמו מהסרטים של רוב שנידדר (מישהו שאל אם זה אחד מהשניים אז כן זה אחד מהם ) כמו הזלתי דמעה שראיתי את הקטע של הילד שכמעט מת לפרק אני נותן 8.0 מתוך 10 לעונה עצמה 7.0 מתוך 10 היה יכול להיות יותר טוב נ.ב המדע(הבנתם ? ) , כמה זמן צריך לחכות לעונה ה 11

BrightDarkness

New member
פרק גרוע../images/Emo58.gif

כן כן..זה היה פרודיה וזה היה אמור להפתיע שהם הפסידו ובלה בלה בכלל לא היו בדיחות מצחיקות...חוץ מהקטע שרנדי אומר :"איפה היית?! אמך דאגה מאוד ואני ראיתי טלויזיה!" חוץ מיזה היה מעפן באמת...

negy1993

New member
אז עכשיו צריך לחכות עוד חצי שנה

לעונה הבאה? או שהיא תתחיל בשבוע הבא?

Giallorossi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחח ההתחלה גדולה
. ה"קריין" הזה מוכר לי מאיזשהו פרק.. לא מצליח להיזכר
. הקטע עם הילד שחולה סרטן בסוף המשחק האחרון חולני:X אחת הפארודיות הטובות ביותר של סאות'פארק
אבל... קארטמן היה חסר.

Th3onE

New member
what the hell

פרק יפה בהתחלה.. עם פוטנציאל מעולה.. אבל הסוף.. ממש עצוב.. אבל הכל לשם שבירת הסטיגמה בסרטים באמת.. היה מצחיק עד האמצע.. וממש חולני בסוף.. בהתחלה היה מעולה עם השיר מפיפא והם בוקשי זזים.. חבל..

deathking

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

הסוף קרע אותי מצחוק, כשהאדומים ניצחו והתחבקו, זה באמת היה הקטע הכי טוב בפרק (עד שהגיע הNO HOPE הזה שהיה מיותר). הקריין לא היה משהו. החלום של אבא של סטן היה מצחיק.

Prophet

New member
הומור שחור...

לא הפריע לי בכלל, אבל גם לא היה מצחיק במיוחד הקטע בסוף. זה בא במטרה להפתיע אותנו, וזה הצליח :p רנדי גדול!!! הקטע שהוא משתולל במשחק קרע אותי =] וגם הפלאשבאק שלו על המשחק של סטן שסטן נתן מכה חלשה מדי XD STAN! SHOOT IT!!! TAKE THE SHOOOOOOOT TAKE THE SHOOOOOOOOTTT!!! NOOOOOOOO NOOOOOO!!!!!!

negy1993

New member
הו סיינס....../images/Emo58.gif

זה היה פרק כל כך לא מתאים למאט וטריי! זה באמת היה אחד מהפרקים הכי עצובים בסאות'פארק, חוץ מ"Kenny Dies". וגם אני מרגישה נורא שצחקתי מחלק מהקטעים. מילא לשבור את המיתוס שהטובים מנצחים בסוף...אבל לפחות סוף טוב, מעודד, מצחיק.....לא כזה... גם לא אהבתי את העובדה שבעונה התשיעית+עשירית יש להם הרבה פרקים שהם מתמקדים בסטן. אני לא אוהבת פרקים (חוץ מהעונה השלישית של שלושת הפרקים שהתרחשו באותו זמן, או הפרק הקודם שהיה בעיקר על קרטמן) שרואים רק ילד אחד. כל הרביעייה ביחד זה סאות'פארק- במיוחד בפרק האחרון. גם בפרק סיום העונה הקודמת זה היה ככה....... בכל זאת, הפרק היה מצחיק. הוא היה ממש מצחיק. כמו הקטעים עם הקריין של רוב שניידר, עם הקטע שרנדי משתגע כל הזמן מההוקי, וזה שהוא אמר:"איפה היית?!אמא שלך השתגעה מדאגה ואני ראיתי טלוויזיה!", וגם הקטע של "we need a canadien" והקטע שהם אמרו "Nelson is gonna dye foe sure"(כן כן אני יודעת שאני מגעילה ופסיכוטית, אבל זה הצחיק אותי!). בקיצור, התאכזבתי, אבל לא מהרמה של הפרק. הוא היה מצחיק והכל אבל שוב- לא מתאים למאט וטריי. 8\10.

למעלה