1012

../images/Emo58.gif1012../images/Emo58.gif

חחחחחח, איזה פרק מגוחך! קודם כל, גם לדעתי הWII הולך להיות דיי מגניב, אבל לצערי אני לא הולך לקנות את זה.. חחח אהבתי איך בעתיד הם אמרו שזה טכנולוגיה עתיקה ואז קרטמן עושה כזה "It was a remote-sensor you asswhipe" או משהו בסגנון הזה.. חחח
קיצר, פרק מגוחך בטירוף. אלוהים הוא ספגטי ענק. אנחנו Retarted-Fish-Frogs. חחחח, תאוריה מעניינת... אני לא יודע מה להגיד על הפרק הזה. הוא היה ממש ממש מצחיק, מגוחך,מעולה, מטורף, וממש מבדר מכל בחינה. 2 סצינות שהיו מיותרות ביותר: 1) לראות את דיק ומיס גריסון עושים סקס אנאלי 2) לראות את דיק שם את הפנים שלו ב"חזה" של מיס גריסון. ^^ 2 מחזות דוחים! והדבר שהכי שימח אותי בפרק הזה... יש פרק כפול!!! אני כל כך אוהב פרקים כפולים.. הם תמיד מצחיקים. ואם זה ימשיך עם הרעיון של הפרק הזה, זה 100% יהיה קורע מצחוק. יש משהו שלא הבנתי בסוף של הפרק, אולי מישהו יוכל להסביר לי.. יש את האטיסטים שהצילו את קרטמן, אבל אז באה קבוצה אחרת של אטיאיסם והם הורגים את כל האנשים בבנין. אז הם לוקחים את אריק למן גרביל ענק מוזר, והוא רוצה להשמיד את העולם בעזרת ש RETARTED-FISH-FROGS?! זה לא הגיוניו בכלל, ואני לא מבין מה הרעיון.. חחח, כמובן שזה מצחיק מאוד, אבל אני רוצה להבין את זה בשביל הפרק הבא. לסיכום, פרק מצחיק מאוד. ככה רוב הפרקים צריכים להיות, ומידי פעם פרק קורע מצחוק. אני ממש אהבתי, ואני רוצה לראות מה התגובות שלכם.. חח :)

Vdrums

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

פרק ענק!!! כל הקטע עם קרטמן בהתחלה שהוא לא מצליח לישון, נקרעתי מצחוק! שתי הסצנות מיטה היו מאוד מיותרות, ממש דוחה. -אריק, כל המשפחה שלך, כל החברים כולם מתים כבר 500 שנה. -לא איכפת לי, איפה הנינטדנו WII!!!!!!!!!! אני גם לא הבנתי מאיפה צץ הגרביל הזה, אני מניח שהכל יתבהר שבוע שעבר.
THUMBS UP אחלה פרק, לא צחקתי ככה מאז הפרק של WARCRAFT

11122233311

New member
../images/Emo58.gif D:

חחחחחחחח פרק גאוני! היה נחמד לראות שוב את פרופסור כאוס. וגם חיכיתי וידעתי שיהיה פרק שיראו את מר (גברת) גריסון עושה סקס פרוע עם גבר חחחח והיה משעשע לראות שעם הרעיון שלא יהיו מלחמות בין דתות אם כולם יהיו אתאיסטים ופתאום יש מלחמות בין קבוצות שונות של אתאיסטים. הגרביל הוא מקבוצת אתאיסטים שלישית alliegence atheists

tomllic

New member
זה לא גרביל...

זו לוטרה. פרק ענק. בכלל, מאז שהעונה המשיכה כל הפרקים ברמה גבוהה לדעתי.

hecq

New member
אהבתי את ההסבר על תהליך האבולוציה

גברת גריסון בהרצאתה על תהליך האבולוציה in the begining we were all fish, swimming around in the water and then one day, a couple of fish had a retard baby and the retard baby was different so he got to leave. so retard fish goes on to make more retard babies and then one day, a retard baby fish croweled out of the ocean with its mutant fish hands and it had butt sex with a squirrel or something, and made this: Retard Frog Squirrel and than that had a retard baby which was: a Monkey Fish Frog and than this Monkey Fish Frog had butt sex with that monkey and that monkey had a mutant retard baby who screwed another monkey and that made you

dansha

New member
../images/Emo58.gifסיפור הרקע של הפרק

בארה"ב מתחולל ויכוח ענקי בשנים האחרונות בקשר לאבולוציה. ישנן שתי קבוצות המתנגדות ללימודי האבולוציה בבתי הספר. קבוצה אחת מאמינה ב-creationism - כלומר בסיפור הבריאה כפי שהוא מופיע בתנ"ך. והקבוצה השניה מאמינה ב"תכנון תבונתי", שזו שיטה מדעית שמנסה להוכיח שיש מחשבה תבונתית מאחורי האבולוציה ושהיא לא היתה יכולה לקרות במקרה. אהבתי את הביקורת שהיתה דווקא על האתיאיסטים, שתמיד טוענים שדת היא הגורם למלחמות בעולם. בפרק הזה מאט וטריי מראים לנו שגם בעולם שאין בו דת, בני אדם עדיין ימשיכו להילחם, בגלל שהמלחמה היא חלק מהטבע האנושי. בקשר ל"מפלצת הספגטי" - לאחרונה קמה קבוצת אתאיסטים שהמציאה אל בשם "מפלצת הספגטי". הרעיון היה להוכיח שמה שחשוב בדת זו האמונה וזה בכלל לא משנה באיזה אל אתה מאמין, דת יכולה להתקיים גם אם האל שלה מטופש לחלוטין. ל'מפלצת הספגטי' יש מליוני מאמינים בכל העולם. הנה קישור לאתר של כנסיית מפלצת הספגטי המעופפת: http://www.venganza.org/

NatalieMi

New member
אתה באמת מאמין

שיש 10 מליון אנשים בעולם שמאמינים בזה? זה לא סיינטולוגיה פה, זה אתר של כמה משועממים שהחליטו להקים את זה - אין פה שום דבר רציני ותקרא את ה- HATE MAIL ותבין.

Th3onE

New member
לא כל כך אהבתי תפרק..

עלילתי מדי.. לא יודע.. נחמד אבל לא יותר..פשוט לא צחקתי..(רק מהציצים של גריסון). תגידו והיה תמוזיקה של הסדרה הזאתי, אלא החיים או משו? מצוירת כזאת..

פרק מצחיק ומתוחכם!../images/Emo58.gif

אבל באמת הסצינות סקס היו כל כך מיותרות ובדיוק אכלתי פיצה עם חבר שלי אז לא כל כך התאים
אקיצר אני במתח והסאטירה בפרק הייתה מעולה - מלחמות תמיד יהיו! ;-D

zekit

New member
דרך אגב,זוכרים את הראיון שמישהו נתן

עם מאט וטרי? אני זוכר שהם אמרו שהם כבר צחקו על כל הדתות (למעט האיסלאם - כי הם מפחדים שיפצוצו אותם) ועכישו רק נשאר להם לצחוק על איטאסטים. והנה הם עשו את זה ^^

g a g a

New member
כן שמתי לינק לראיון שהם נתנו

לנייטליין ובאמת ציינתי את הנקודה שהזכרת לפני מס' ימים. אני מתה כבר לראות את הפרק

deathking

New member
חחח איזה פרק נהדר

איזה יופי שפרופסור כאוס חזר!! ידעתי שהוא יחזור!

למעלה