../images/Emo58.gif1012../images/Emo58.gif
חחחחחח, איזה פרק מגוחך! קודם כל, גם לדעתי הWII הולך להיות דיי מגניב, אבל לצערי אני לא הולך לקנות את זה.. חחח אהבתי איך בעתיד הם אמרו שזה טכנולוגיה עתיקה ואז קרטמן עושה כזה "It was a remote-sensor you asswhipe" או משהו בסגנון הזה.. חחח
קיצר, פרק מגוחך בטירוף. אלוהים הוא ספגטי ענק. אנחנו Retarted-Fish-Frogs. חחחח, תאוריה מעניינת... אני לא יודע מה להגיד על הפרק הזה. הוא היה ממש ממש מצחיק, מגוחך,מעולה, מטורף, וממש מבדר מכל בחינה. 2 סצינות שהיו מיותרות ביותר: 1) לראות את דיק ומיס גריסון עושים סקס אנאלי 2) לראות את דיק שם את הפנים שלו ב"חזה" של מיס גריסון. ^^ 2 מחזות דוחים! והדבר שהכי שימח אותי בפרק הזה... יש פרק כפול!!! אני כל כך אוהב פרקים כפולים.. הם תמיד מצחיקים. ואם זה ימשיך עם הרעיון של הפרק הזה, זה 100% יהיה קורע מצחוק. יש משהו שלא הבנתי בסוף של הפרק, אולי מישהו יוכל להסביר לי.. יש את האטיסטים שהצילו את קרטמן, אבל אז באה קבוצה אחרת של אטיאיסם והם הורגים את כל האנשים בבנין. אז הם לוקחים את אריק למן גרביל ענק מוזר, והוא רוצה להשמיד את העולם בעזרת ש RETARTED-FISH-FROGS?! זה לא הגיוניו בכלל, ואני לא מבין מה הרעיון.. חחח, כמובן שזה מצחיק מאוד, אבל אני רוצה להבין את זה בשביל הפרק הבא. לסיכום, פרק מצחיק מאוד. ככה רוב הפרקים צריכים להיות, ומידי פעם פרק קורע מצחוק. אני ממש אהבתי, ואני רוצה לראות מה התגובות שלכם.. חח 
חחחחחח, איזה פרק מגוחך! קודם כל, גם לדעתי הWII הולך להיות דיי מגניב, אבל לצערי אני לא הולך לקנות את זה.. חחח אהבתי איך בעתיד הם אמרו שזה טכנולוגיה עתיקה ואז קרטמן עושה כזה "It was a remote-sensor you asswhipe" או משהו בסגנון הזה.. חחח