07X17

BloodySpike

New member
אהבתי אותו מאוד!!

ועוד שואלים למה ספייק הוא הדמות הגאונית ביותר שנוצרה!

IDOffryn

New member
717../images/Emo58.gif

לא אהבתי.. היו כמה דברים נחמדים אבל הפרק לא ממש עניין!! הפלאשבקים היו נחמדים(דרוסילה
) אבל ספייק מעצבן הוא כבר סתם קרצייה! בקושי היו שורות לכל הקאסט וזה לא היה פרק כל כך גאוני שהיו צריכים להמעיט בשורות שלהם וגם באפי עצמה מעצבנת לא ממש הבנתי מה היא אמרה בית קברות אבל אני חושב שהיא אמרה שהיא מוכנה שדאון תמות כדי להציל את העולם.. זה מעצבן! המשימה זה רק מה שחשוב ! רק המשימה! לא מזכיר לכם קצת no friend just kill! היא בכלל לא מתייחסת לדאון.. שהיא נפצעה וילו היא זאת ששמה לב שהיא נפגעה וזאת שטיפלה בה גם ולדעתי ג'ויס ב707 הייתה ג'ויס האמיתית כפי לפי מה שראיתי בפרק הזה כשהזמנים יהיו רעים באפי לא תבחר בדאון!(או שהכל רק משחק אחד גדול שג'וס משחק בנו וזה בסוף כן היה רוע הראשון..) היה סתם פרק.. באפי וספייק מעצבנים ביחד וגם בלחוד. צריך לתת יותר זמן לשחקנים האחרים כי הם אלה שבאמת עושים את הסדרה.

astrix

New member
../images/Emo58.gif באפי 7X17 ואנג'ל עונה 3|ספ

זה רק אני שהסצינה בין ספייק לווד בסוף הזכירה לו את הסצינה עם אנג'ל וווסלי בבית החולים?

Better Man

New member
ספוילר 717

פרק נחמד. ועכשיו לפינת "זיון שכל": מי שרוצה לדעת, השיר של אמא של ספייק קוראים: Early One Morning ויש לו הרבה ביצועים. עכשיו, אם אני לא טועה הביצוע שווד שם לספייק במחשב הוא של Nana Mouskouri והוא לקוח מתוך אוסף שלה לשירים על האי הבריטי. אולי אני טועה וזה לא של Nana Mouskouri, למרות שזה נמשע מאוד מאוד דומה, תנסו להשוות ולראות.תודה.

Angelus

New member
../images/Emo58.gifBuffy 7X17

לא יודע.. היו צריכים להביא את הפרק הזה מתישהו (חבל שלא מוקדם יותר). אני ציפתי למשהו שייתרחש עם The First וגם אהבתי ת'קטע שווילו עפה מהפרק בשביל אנג'ל..
לא הבנתי בסוף למה באפי אמרה שהוא לימד אותה הכל וטרקה לו ת'דלת בפרצוף..

i love tara

New member
אהבתי את הפרק ../images/Emo58.gif 7x17

פרק טוב מאוד מזכיר את Fool For Love. ספייק היה גדול אין עליו. באמת היום בטלויזיה הוא אחת הדמיות היותר מעניינות שיש. חוץ מזה באפי מאוד מוזרה בפרק הזה (רמז לפרקים הבאים?) אומרת לג'יילס שאם הייתה צריכה להקריב את דון הפעם היא הייתה עושה את זה. רק "המשימה" חשובה בדרך ולא כמו בעבר שהחברים והמשפחה שלה היו גורם מרכזי היא בוחרת כמו שספייק אמר לווד ללכת ולחשוב לבד כמו ניקי ( נקווה שהסוף שלהם לא יהיה דומה). גיילס לא היה בסדר, לבגוד ככה בבאפי גם אם הוא חושב שהוא רואה את התמונה הכללית והיא לא. משהו באמת מסריח אצלו מהקטע שהוא חזר לסאנידייל (וגם משהו באמת מעצבן הוא נעלם לשני פרקים איפו ההסבר ?). היה חסר בפרק עוד שיתוף של החבורה שכמעט ולא נראו ועוד יותר לא נשמעו. ורגע באמת טוב היה שספייק שיחק אם ווד ואמר לו שהוא הורג אותו באותו רגע ממש נבהלתי חשבתי שספייק חזר לצד השני ואם מה שמחכה לבאפי בהמשך לא כדי שהוא יהיה שם. ועוד משהו חשוב
7x18 בפרק הבא חוזרת לא אחרת מפיית הגדולה מאוד מעניין איך יראו היחסים בינה לבין באפי והחבורה ( במיוחד ספייק) וכמו שבאפי התנהגה בפרק הזה אני חושב שנראה לא מעט זיקוקים.

Angelus

New member
מה זאת אומרת רמז לפרקים הבאים?!?!$#

אני מקווה שזה לא היה ספויילר וסתם השערה!

i love tara

New member
אך ורק השערה

אני כבר נגמלתי מספויילרים כבר חמש פרקים ומנסה להמשיך כי באמת יותר כיף לראות ככה את הסידרה

ספאפית

New member
אהבתי ../images/Emo58.gif7X17

רובין ווד (דומה מאוד לרובין הוד...) מעצבן אותי מאוד, בלי קשר לספייק. בזמן האחרון גם ג'יילס מעצבן, נעלם לכל מיני מקומות, משקר ככה לבאפי... פרק טוב, למרות שלא כמו הקודם (אני מתה על אנדרו!) נ.ב. שמתם לב שזאנדר רזה יחסית, והקמטים של אניה נעלמו...

|ספויל 717

היה פרק נחמד, אהבתי את ספייק ואת ההפלאש בקים מהעבר שלו. איזה חמוד הוא רצה להיות הוא דרו ואמא
! א-בל! באפי ממש עיצבנה אותי לקראת הסוף וזה שהפעם היא הייתה מקרבה את דאון(התחלתי לחבב את הילדה...) וכו וכו חוץ מזה שכל היחסי באפי ספייק ממש עשו לי רע, היא מתנהגת כמו עיוורת וסומכת עליו בעיינים עצומות גם כשהו עדיין סלייפר של הראשון! חוץ מזה שהיא הייתה ממש פוסטאמה שהיא טארקה לג'יילס את הדלת בפרצוף! איזה התנשאות... בלה בלה בלה Mission ... גררר וגם כמעט לא היו שורות לזאנדר, דאון ווילו (טוב היא נסעה..) ואנדרו (!)... מה שדי איכזב אותי... אוקי
די ברור לפרק הבא (מישו יודע מאיפה אני משיגה פרומו?) ב ל ה ב ל ה ב ל ה M i s s i o n פיית' חוזרת *פוצחת בסנופי דאנס*!

למעלה