05X05

• פותח הנושא ronre
  • פורסם בתאריך

ronre

New member
../images/Emo58.gif 05X05 ../images/Emo58.gif

אוקיי, אז ככה: פרק לא רע בכלל. הופתעתי מעט לטובה. בהחלט יש שיפור, ואני מקווה שזה ימשיך כך, ואפילו יותר (למרות שכבר אין לי ציפיות...רק תקווה). וכעת אגש לניתוח הפרק: נייט וברנדה עדיין קצת משעממים ודי בנאליים. כמובן, אני עדיין אוהב את ברנדה, ואני לחלוטין הסכמתי איתה, שמיה צריכה לדעת על אים אמא שלה הביולוגית ואיך בדיוק ברן נהייתה האמה החדשה שלה. עושה רושם, שלמרות ההתפייסות המצוצה מהאצבע והאמריקאית להפליא של ברנדה ונייט בסוף הפרק, נייט לא ממש אוהב את ברנדה יותר, וחבל...כי לי נראה, שהם די משלימים אחד את השני, או לפחות השלימו זה את זו בעבר...יש מצב שהם ילכו בכיוון של בגידה של נייט עם מאגי, הבת הסולידית עד שיעמום של ג'ורג'. אין ספק שזה יכול להיות מעניין, אבל חבל לי על ברן... קלייר עישנה בכל הפרק הזה איזה 80,000 סיגריות וג'ויינטים. מה נסגר איתה? חזרה לתיכון ? תיכף היא תגנוב עוד איזה רגל ותשים אותה באיזה לוקר של בחור שעיצבן אותה...היא בסוג של ריגרסיה, וזה חבל, כי דווקא מאוד אהבתי אותה עד עכשיו. כעת היא די מעצבנת, למרות שהיא כוסית לא נורמלית (טוב, די לשיטחיות...). אהבתי את הסצינה שלה עם נייט. בכלל, תמיד אהבתי לראות אותם ביחד. יש להם קשר מיוחד. אבל מה נסגר איתה ועם רות'? לא הגיע הזמן שהן כבר יפתרו את המחלוקת בינהן? די, זה כבר לא מעניין כל הקטע הזה של הכעס בינהן...הלאה, הלאה... ממש ריחמתי עליה על כך שמרגרט ובילי עשו לה אמבוש...לא נעים...משפחת צ'נווית' בהתגלמותה המטורפת הקלאסית. זה היה חביב. אגב, הזכרתי פעם שאני חושב שמרגרט מלכה? אחת הטובות. אהבתי אותה. רות', כפרה על רות', אני יכול להבין למה נמאס לי מג'ורג', ואני לא אופתע אם היא באמת תעזוב אותו בסוף, למרות שנראה לי, שזה לא יקרה באמת, כי היא לא תעז. קית' ודיוויד מתוקים. אני אוהב אותם ואת מה שקורה להם. הם בכיוון טוב. מזל שהם לא התקלקלו כמו ברנדה ונייט. המוות בהתחלה היה משעשע, ובכלל כל ההלוויה הייתה מאוד ביזארית ומגוחכת. נחמד, בסה"כ. ריקו סתם מפגר. חי בסרט...ממש פתטי. מספר לכל העולם על הצרות שלו...לא פלא שלוונסה ירד ממנו עכשיו עוד יותר. לא מגיע לו אותה בחזרה, לדעתי. הוא צריך להירגע. בקיצור, יש מגמת שיפור בסדרה. אני עדיין חושב שהסדרה מתקמדת יותר לכיוון של אופרת סבון ברמה גבוהה מאוד. האמת היא, שחלק מהסצינות ממש הזכירו לי סדרות כמו "שולחן לחמישה" או משהו. לא שזה כזה רע, אבל הסדרה איבדה קצת מהייחוד שלה, וחבל. אבל לא נורא. עדיין אפשר להמשיך ולסגוד לשתי העונות הראשונות והמעולות. זהו. יצא ארוך מעט...איתכם הסליחה... לילה טוב וברז'נה לג'יין לוק XX

רינת4

New member
כבר?! איזה הספק...

כרגיל - ייצא לי לראות את זה רק מחר כנראה או מחרתיים

Jane Locke

New member
../images/Emo58.gif ברז'נה וכו'

אין כ"כ מה להוסיף מסכימה עם הרוב כפי שאתה כבר יודע.. אהבתי את המשפחה נייט וקלייר עדיין מעצבנים. רות רעה על התכנון שלה לעזוב את ג'ורג' המסכן. סה"כ שיפור רציני!

arthurz15

New member
אין לי מה להוסיף!

אני רק שמח שהם שוב חזרו להתעסק בלוויות עצמן.

למעלה