תיאורפרק 21

לילי 22

New member
../images/Emo58.gif תיאורפרק 21 ../images/Emo58.gif

פרק 21- Go ד"ר שרה מפקפקת בשאלה האם היא צריכה להשאיר את האור דלוק ואת הדלת פתוחה בשביל מייקל, אשר חייב לבגוד במנהל הכלא,פופ,בכדי להוציא לאור את תוכנית הבריחה.ורוניקה מוצאת הוכחה שמובילה אותה למונטנה אך מבינה שבן-בריתה הקרוב הוא בעצם אויבה הגדול ביותר.מייקל,לינקולן ושאר האסירים בורחים מהכלא אבל אחרי שהאזעקה מופעלת אנו נגלה מי מצליח לפרוץ מעל החומות, מי ישאר מאחור ומי יעזוב את הכלא בשקית לגופה.

../images/Emo58.gif לילי תסבירי לי בבקשה

למרות שאני עוד בוהרדות של 17-19 (מחשב רע נו נו נו) מה הקטע עם ניק... פליז תודה

רגע ומה קורה בפרק 20 קודם?

ומתי בדיוק נוכל לראות אותו?? אני בדכאון כבד- גמרתי עכשיו לראות את 19 וקשה עלי הפרידה. אני הולכת לראות עם בעלי שוב הכל מפרק 12 בערך

mgd3

New member
מישהו יכול לתת לי במסר אישי

את הלינק של פרק 19

ItsNotMe1

New member
לא הבנתי איך ראיתם את פרק 21 ו20

אם הם לא הודלפו לאינטרנט ולא שודרו בכלל בארה"ב? בלי ספויילרים בבקשה (-:

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif איך הוא קשור

לאברוצ'י? ולמה הוא האויב של וירוניקה? (אם את יודעת...)

SHNI23

New member
אני הבנתי ../images/Emo58.gif

שהוא כפול? שבשביל אבא של לינקולן הוא עובד כדיי להפעיל את ורוניקה ולשחרר את לינקולן ולעזור לה ושבשביל אברוצ'י כדיי לאיים על ורוניקה כדי שמייקל יגלה לאבורצי איפה העד כנראה שלאברוצ'י יש עליו משהו שאיתו הוא מאיים עליו ושלאבא של לינקולן יש עליו משהו שזה בטוח כי הם דיברו על זה בחנות של הסלולרים ככה הבנתי מ-18 ו 19!!!

Marv123

New member
לא ממש ידוע עדיין...../images/Emo58.gif

כל מה שמראים בינתיים זה שיחת טלפון שמתבצעת ע"י אברוצ'י לניק ככל הנראה הוא ביצע עסקה איתם שהוא ישמור את ורוניקה כבת ערובה במקרה אם מייקל לא יתן לו את מיקומו של פיבונאצ'י

תודה מירב ושני הבנתי פחות או יותר

איזה חמוד הוא אבל.... בכיף הייתי עושה לו סוקרה קטן..

../images/Emo18.gif לשני בלבד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תראי אני עוד מתלבטת בין שניהם... קשה עם שניהם מתחת לפוך.... חחחח

למעלה