תיאורפרק 20

לילי 22

New member
../images/Emo58.gifתיאורפרק 20 ../images/Emo58.gif

"הלילה": ווסטמורלנד משתמש בבליק כדי "לסתום" חור בתוכנית הבריחה,דבר המאלץ את מייקל להזיז את לו"ז הבריחה.טווינר המפוחד נשבע אמונים למייקל ובתמורה מקבל הבטחה ליציאה מהכלא.מייקל מרגיש שאין לו ברירה אחרת מלשתף את שרה בתוכנית הבריחה וכך הוא בוגד בדמות האב שלו(פופ).ורוניקה מוצאת את חייה בסכנה בדמות בן ברית קרוב אשר מתברר שיש לו קירבה מפתיעה לאחד האסירים בכלא "פוקס ריבר".

NatalieMi

New member
דיייייי

אני רוצה לראות אתזה!! עוד 3 שבועות אוף... :( פרק 19 היה גדול אני חייבת את 20! שייצא כבר

4ShiRaN

New member
פרק 20 ...ספוילר

ניק זה האדם שורנקה מגלה שבוגד בה והוא קשור לאברוצי איכשהו אבל לא הבנתי איך אברוצי גילה שורוניקה קשורנ למייקל כי ניק כבר נכנס לסדרה מהפרק השני ועדיין אברוצי לא ידע על ורוניקה... מוזררר

לילי 22

New member
../images/Emo58.gif20

אני חושבת שאנחנו צריכים להפרד יפה יפה מבליק
כי יש לי הרגשה שסתימת החור תעשה עם הגופה שלו.
וחוץ מזה ווסטמורלנד מת להתנקם בו על זה שהוא הרג את אהובתו הניצחית מרילין.

M r s J o n e s

New member
../images/Emo58.gif פרק 20.

וואו
. דאמט,נראה לי אני צריכה להפסיק להיכנס לפורום הזה:p אני לא עומדת בפיתוי לקרוא הודעה כזו
.

לילי 22

New member
אוי לא ../images/Emo10.gif

המטרה שלי בטח לא הייתה לגרש אנשים מהפורום.אם הספוילרים מפתים מידי והרוב המוחץ יגיד שהוא מעדיף שאני לא אביא ספוילרים לפה אז אני אפסיק.

חופשי חופשי תביאי.... את מסמנת הכל

אז אין בעיה.... שכל אחד/אחת יבחר אם לקרוא או לא. ככה אני עושה...
בחלק אני עומדת בפיתוי ובחלק לא... אבל אחלה מידע לילי
תמשיכי
....

M r s J o n e s

New member
חחחח מה פתאום../images/Emo24.gif.

את נהדרת
.הבעיה היא בי ובחוסר היכולת שלי לדעת לשלוט על עצמי ולא להתפתות לקרוא ספוילרים. [יאללהלישון].

NatalieMi

New member
../images/Emo58.gifהקירבה הזאת

לא תיהיה קשורה במקרה לטי באג נכון?

4ShiRaN

New member
פרק 20 ..ספוילררר

מה הוא רציניייייי??? הוא באמת הולך לגלות לשרה על תוכנית הבריחה שלהםםםם היא יכולה לספררררררר כמו שהיא עשתה דווקא והחליפה מנעול

למעלה