../images/Emo58.gifתחילת פרקי דצמבר
טוב, בטח נמאס לכם מלדבר על הפרקים האלו (כי ראיתי גם שסיגל פתחה שרשור על זה) אבל לעזאזל - אמא של סטפני חיה ?! מה, היא אמורה להיות בת 90 לפחות. ובכלל זו זאת מ"בנות הזהב"
!! אהבתי את הדמות שלה בסדרה ההיא (היא היתה הזקנה עם הפחות שכל, לא ?) ועכשיו אפשר להבין למה סטפני כל כך שתלטנית, דורסנית וכו'.. ופמלה- השחקנית שמשחקת אותה נורא מוכרת לי. אני רק לא יודע מאיפה. מישהו יודע איפה היא שיחקה בעבר ? חוצמזה, משהו לא מסתדר לי. הם אמרו שפמלה חייתה כל השנים האלו עם אמא שלהם. אבל ראינו כבר בעבר את סטפני מדי פעם יוצאת לחופשה אצל אחותה בשיקגו . לפעמים לתקופות של שבועות. אז איך בדיוק היא לא נתקלה באמה ??? וד"א היה עצוב לראות את החדר של אריק חשוך ונטוש ואז את ניק, ג'קי, דונה וקלארק (מה עשינו רע שהוא חזר?!) עוברים לשם.. תשמעו, דבר כזה אף פעם לא היה . אפילו סאלי ספקטרה לא הצליחה לעשות להם את זה. להעיף את הפורסטרים מחב' פורסטר. עצוב
וכמובן שאין על טיילור
- תוך שני סשנים היא עלתה על הבעיה של סטפני. (כמובן שבמציאות זה לא היה קורה בחיים)
טוב, בטח נמאס לכם מלדבר על הפרקים האלו (כי ראיתי גם שסיגל פתחה שרשור על זה) אבל לעזאזל - אמא של סטפני חיה ?! מה, היא אמורה להיות בת 90 לפחות. ובכלל זו זאת מ"בנות הזהב"