תחילת פרקי דצמבר

Indiman1

New member
../images/Emo58.gifתחילת פרקי דצמבר

טוב, בטח נמאס לכם מלדבר על הפרקים האלו (כי ראיתי גם שסיגל פתחה שרשור על זה) אבל לעזאזל - אמא של סטפני חיה ?! מה, היא אמורה להיות בת 90 לפחות. ובכלל זו זאת מ"בנות הזהב"
!! אהבתי את הדמות שלה בסדרה ההיא (היא היתה הזקנה עם הפחות שכל, לא ?) ועכשיו אפשר להבין למה סטפני כל כך שתלטנית, דורסנית וכו'.. ופמלה- השחקנית שמשחקת אותה נורא מוכרת לי. אני רק לא יודע מאיפה. מישהו יודע איפה היא שיחקה בעבר ? חוצמזה, משהו לא מסתדר לי. הם אמרו שפמלה חייתה כל השנים האלו עם אמא שלהם. אבל ראינו כבר בעבר את סטפני מדי פעם יוצאת לחופשה אצל אחותה בשיקגו . לפעמים לתקופות של שבועות. אז איך בדיוק היא לא נתקלה באמה ??? וד"א היה עצוב לראות את החדר של אריק חשוך ונטוש ואז את ניק, ג'קי, דונה וקלארק (מה עשינו רע שהוא חזר?!) עוברים לשם.. תשמעו, דבר כזה אף פעם לא היה . אפילו סאלי ספקטרה לא הצליחה לעשות להם את זה. להעיף את הפורסטרים מחב' פורסטר. עצוב
וכמובן שאין על טיילור
- תוך שני סשנים היא עלתה על הבעיה של סטפני. (כמובן שבמציאות זה לא היה קורה בחיים)

אה זה ברור

כי אמא של סטפני הייתה מתה. עד שבראדלי החליט לשכתב את ההיסטוריה. גם פאם הייתה מתה עד שסטפני נסעה איתה לקרוז. ואז היא שוב הייתה מתה. מוות הוא לא התחנה הסופית. עדיין לא למדת?

Indiman1

New member
האמת צודק

אני מחכה כבר שמייסי תתעורר מהקומה או מהקבר או מאיפה שהיא לא נמצאת

Mikel20

New member
הלוואי

בשביל זה צריכים לפטר אותה קודם מ"כל ילדיי"
והיא בדיוק ילדה שם תינוק..לא נראה לי זה יקרה.. ספקטרה לא יחזרו...

Shiri from the block

Active member
אלא אם כןןןןןן סייג'יי יחזור מבוגר כזה ויהיו לו מיליון ילדים שגם הם יגדלו בקצב מטורף ואז הם יתחילו לעצב וכל מיני../images/Emo3.gif

Mikel20

New member
אגב זה הפרק האחרון שבו

רואים את סאלי ספקטרה
כשסטפני אומרת לה שהיא חלק מהמשפחה...ואז הם נפרדים מהמשרדים בפורסטר. אהה וגם דנטה (ASJ) עזב

S c a r l e t t

New member
אני מבינה שנשברת...?

כל הסיפור הזה הזוי לגמרי אבל האמת אני אהבתי אותו, זה פתאום שופך הרבה אור על כל ההתנהגות והמעשים של סטפני.. אין על טיילור. נקודה. (עזוב מה היה קורה במציאות, אתה עוד תגלה איזה פסיכאטארית מעולה היא
)

א ר י ק ל

New member
גם טיילור הייתה מתה.

נושא זה כבר נהיה דביק ומאוס כמו מרשמלו. אך זה עדיין נכון.

ניני10

New member
פמלה...

שיחקה בסידרה "שנות הקסם" זוכרים...???? על שנות השישים (היא שחקה את האמא של הילד שאינני זוכר כרגע את שמו) אך...כשהיינו ילדים....נוסטלגיה ...

למעלה