תוצאות!!!!!!!!!!

Juliann

New member
../images/Emo58.gif תוצאות!!!!!!!!!!

לא לא נשארתי עד עכשיו רק בשביל זה.. חחח חזרתי מהעבודה ב2 בלילה, חיכיתי ל3 כדי לראות את התוכנית שוב ואז כבר בדקתי את התוצאות
אתם הולכים להתאכזב פה... קיניק עפה ראשונה ואחריה איילה. ומהבנים וויל ראשון וגידיאון שני מה שנורא נורא הפתיע אותי. לא בגלל שהוא כזה טוב אלא בגלל שציפיתי שבגלל שהוא השחור היחיד מהבנים הוא ישאר בגלל זה. וקווין נשאר וויל הולך?! זה עוד הפתעה מוזרה. לא יודעת משהו פה לא מסתדר לי... אבל אני שמחה שמליסה נשארה וסיימון טעה. ואני שמחה שבאקי נשאר, הוא גודל עלי

מרי לי

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לא איילהההההההה
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

מרי לי

New member
לאאאא ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מרי לי

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

Juliann

New member
והטופ 12 הםםם:

טאם טה טה טה טאטאם: אליוט ימין כריס דוהטרי באקי קונבינגטון אייס יאנג ליסה טאקר צ'יקן ליטל קליפיקלר קת'רין מקפי טיילור היקס פאריס בנט מליסה מקגי מנדיסה האדליי

מרי לי

New member
גלגל הצלהההההההההההההההה

אני רוצה את איילה חזרההההההה היא היחידה שראו שהיא עובדת בשביל מה שהיא משיגה
אף פעם לא אהבתי את נטשה בדינגפילד ועכשיו זה כבר אישי

n l m

New member
../images/Emo58.gif

מי יודע? אוליי יקרה משהו והיא תיכנס בכל זאת מישהו פה מתנדב להכניס את קתרין להיריון?

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

גם אני רוצה את איילה
מי זאת נטשה בדינגפילד?

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אבל מה היא אשמה?

זה לא שהיא הכריחה את איילה לבחור את השיר.

מרי לי

New member
אמרו לך שאת צריכה להיות סניגורית../images/Emo35.gif

ככה
כי איילה הודחה ואני מוציאה עצבים......

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אני פשוט היגיונית.

לא מכירה את הנטאשה הזאת. זה פשוט טיפשי ואינפנטילי להכפיש מישהי רק כי את כועסת.

למעלה