../images/Emo58.gif תוצאות AI3 ../images/Emo58.gif
השרשור כבר מיום רביעי ולא קופץ ורק עכשיו ראיתי את הפרק אז פתחתי שרשור חדש אהבתי את ההתחלה בחוץ שהמתמדדים שרו בין הקטעים של מאוחרי הקלעים אמממ ההופעה של טמיירה גריי הייתה ממש מיותרת די כבר עם האמריקאים האלה מה דחפו את ההמנון שלהם וגם למה טמיירה...
ההופעה של דיאנה/פנטזיה/קלי/רובן הייתה נחמדה היה נחמד לראות אותם ביחד על במההההההה אחרי זה ההופעה של קלי הייתה טובה אבל די התאכזבתי מהשיר שהיא בחרה יש לה הרבה יותר יפייייים
השיר של רובן היה פשוט SORRY2004 עם מילים קצת שונות, לא יכולתי לסבול והעברתי את הקטע
ההופעה של כל הפיינליסטים הייתה גרועעעעעעעעעעעעעעה ראיתי את הגמר של העונה הראשונה בזמן הפיינל 5 אני חושב של העונה הזו ונורא חיכיתי כל הזמן לגמר של העונה השלישית כי התלהבתי מאוד מההופעה של הפיינליסטים שם ופשוט היה אכזבהההההההההה השירים לא השתלבו בכלל וגם השירים לא היו עצמם משו, הסאונד בשיר של דיאנה מאט וJPL היה נורא ולא שמעו אותם בכללל בקיצור הופעה גרועה אמממ בהופעות עצמן של דיאנה ופנטזיה לבד דיאנה הוכיחה שלה מגיע לזכות
באמת !!! השיר שלהם ביחד היה גם לא משו... חחחח הגמר היה די עלוב... ראיתי את הגמר של העונה הראשונה בלי העונה עצמה ויותר אהבתי את של הראשונה חחחחחחחחחחחחחחחחחח הציק לי שלא אמרו את ההפרשים בין דיאנה לפנטזיה בתוצאות בלעעעעעעע אני בטוחחחח שדיאנה תצליח יותר מפנטיזה
השרשור כבר מיום רביעי ולא קופץ ורק עכשיו ראיתי את הפרק אז פתחתי שרשור חדש אהבתי את ההתחלה בחוץ שהמתמדדים שרו בין הקטעים של מאוחרי הקלעים אמממ ההופעה של טמיירה גריי הייתה ממש מיותרת די כבר עם האמריקאים האלה מה דחפו את ההמנון שלהם וגם למה טמיירה...