תוצאות AI3

14מתן

New member
../images/Emo58.gif תוצאות AI3 ../images/Emo58.gif

השרשור כבר מיום רביעי ולא קופץ ורק עכשיו ראיתי את הפרק אז פתחתי שרשור חדש אהבתי את ההתחלה בחוץ שהמתמדדים שרו בין הקטעים של מאוחרי הקלעים אמממ ההופעה של טמיירה גריי הייתה ממש מיותרת די כבר עם האמריקאים האלה מה דחפו את ההמנון שלהם וגם למה טמיירה...
ההופעה של דיאנה/פנטזיה/קלי/רובן הייתה נחמדה היה נחמד לראות אותם ביחד על במההההההה אחרי זה ההופעה של קלי הייתה טובה אבל די התאכזבתי מהשיר שהיא בחרה יש לה הרבה יותר יפייייים
השיר של רובן היה פשוט SORRY2004 עם מילים קצת שונות, לא יכולתי לסבול והעברתי את הקטע
ההופעה של כל הפיינליסטים הייתה גרועעעעעעעעעעעעעעה ראיתי את הגמר של העונה הראשונה בזמן הפיינל 5 אני חושב של העונה הזו ונורא חיכיתי כל הזמן לגמר של העונה השלישית כי התלהבתי מאוד מההופעה של הפיינליסטים שם ופשוט היה אכזבהההההההההה השירים לא השתלבו בכלל וגם השירים לא היו עצמם משו, הסאונד בשיר של דיאנה מאט וJPL היה נורא ולא שמעו אותם בכללל בקיצור הופעה גרועה אמממ בהופעות עצמן של דיאנה ופנטזיה לבד דיאנה הוכיחה שלה מגיע לזכות
באמת !!! השיר שלהם ביחד היה גם לא משו... חחחח הגמר היה די עלוב... ראיתי את הגמר של העונה הראשונה בלי העונה עצמה ויותר אהבתי את של הראשונה חחחחחחחחחחחחחחחחחח הציק לי שלא אמרו את ההפרשים בין דיאנה לפנטזיה בתוצאות בלעעעעעעע אני בטוחחחח שדיאנה תצליח יותר מפנטיזה

בוביץ

New member
למה טמאירה?

קודם כל כי היא מקסימה דבר שני יוצא לה דיסק השבוע

14מתן

New member
כן אבל ../images/Emo58.gif

היא הייתה בפיינל 3 הגמר הוא בשביל הזוכים... חחחחחחחחחח לא יודע היא לא הייתה קשורה סתם פרוטקציה כי היא כתבה את השיר ו
לזוכה ולמקום שני הסינגלים של דיאנה ופנטזיה יצאו ביוני Fantasia's single will be released on June 15th, 2004 it will include "I Believe" "Dreams" and "Summertime" Diana's Single Will Be Released On June 22nd, 2004 it will include "I Believe" "Dreams" and "Dont Cry Outloud"

De fire

New member
הסינגל השני נראה ../images/Emo58.gifזוכים

מצויין הסינגל של פנטזיה לא מי יודע מה.. אחרי הכל, היא אחלה פרפורמרית, אבל במערכת הסטריאו על מה שישאר זה קול ההליום.. לדיאנה לעומת זאת יש קול מעולה שכיף לשמוע, וביצוע מושלם כמו שיוצא באולפן לדונט קריי אאוט לאוד יכול להיות מדהים.. בקיצור, די ברור שהסינגל של דיאנה ימכור יותר.. פנטזיה מאבדת המון אם שופטים אותה ווקלית נטו.

yes REAL

New member
../images/Emo58.gif ??????

אתם עושים צחוק, או מה? בתור מי שלמד פיתוח קול (לא שיצא מזה משהו...) אני (ושאר אמריקה) ממש לא מבין על מה אתם מדברים. פנטזיה קול הליום? אתם בכלל הקשבתם לדיאנה דגארמו??? אולי אתם מבלבלים צרחות ואימוץ הגרון עד מוות כשירה (בכל זאת הדור שגדל על סלין דיון ומריה קארי...) אבל לדיאנה דגרמו יש עוד דרך ארוכה לעשות עד שהיא תגיע לרמה של פנטזיה.

Juliann

New member
../images/Emo58.gif הקשבנו ואהבנו, גם אמריקה.

דיאנה מובילה במכירות, אתה מוזמן לבדוק.

Boran

New member
אתה פשוטועה. ../images/Emo58.gif

אני מסכים שלדיאנה יש עוד דרך ארוכה, כי היא בקושי יודעת לשלוט בקול שלה, אבל כבר דיברנו על זה. לפנטזיה יש פשוט קול מעצבן. נכון, היא יודעת להשתמש בו בצורה לא נורמלית, אבל הקול שלה פשוט צפצפני ובלתי נסבל! בשביל לזכות באמריקן איידול צריכים שני דברים: קול טוב ונעים לאוזן, ולדעת איך להשתמש בו בצורה מושלמת. לקליי אייקן יש את שניהם בצורה מושלמת. גם לקלי קלארקסון. לדיאנה יש את הראשון, אבל השני לוקה בחסר. לפנטזיה יש את השני, אבל הראשון... הקול שלה פשוט מעצבן לי באוזן!

Juliann

New member
../images/Emo58.gif בהמשך לדברי ירון...

דיאנה אולי מזייפת פה ושם, אבל היא גם נתנה הופעות מושלמות. יש לה עדיין התרגשות של ילדה בת 16 חסרת ניסיון, אבל אני מאמינה שעם הההופעות בסיבוב הופעות של איידולז ועוד קצת פה ושם היא השתפשף, ואז הפוטנציאל שלה להיות כוכבת גדול, כי יש לה קול ענק, פשוט POWERHOUSE ללא ספק. פנטזיה.. פנטזיה הגיע למקסימום שלה מבחינתי. מה שהיא לא תעשה, זה לא ישנה, מי שאוהב אותה כרגע ימשיך לאהוב אותה, מי שלא ימשיך לא לאהוב אותה, כי היא לא יכולה לעשות כלום כדי לשנות את הקול המעצבן שלה, אני לא מסוגלת לשמוע אותה, ולא רק אני, כמעט כל מי שאי פעם צפה באיידול איתי מסכים שיש לה קול סופר מרגיזזז, אף אחד לא האמין לי שאמרתי שהיא זכתה. ירון צודק לגבי מה שצריך, קול נעים, קול איכותי, לדעת איך להשתמש בו, ז"א שליטה ווקאלית, כמובן שחוץ מזה צריך להיות פרפורמר קודם כל, ליצור קשר מיוחד עם הקהל, מה שכנראה הביא לפנטזיה את הזכיה אבל אולי לא יביא לה את המכירות. זהו ההסבר המדוייק לכך שקליי מוכר ובגדול, קול נעים, טווח קולי, הרבה שליטה + הקשר המיוחד עם הקהל שעשה אותו פופולארי. היתרון שלו הוא שחוץ מלתת הופעות, הוא נשמע מעולה גם בדיסק וזה משהו שאני לא בטוחה לגביו במקרה של פנטזיה. אבל מה, דיאנה פה יכולה להצליח בגדול, יש לה קול מדהים ובהקלטות ידאגו שכל שיר יבוצע בצורה מושלמת.

ran110

New member
../images/Emo58.gif

לפנטזייה יש קול מצויין. תמיד למי שיש קול מיוחד ושונה יהיו כאלה שלא יאהבו את הקול שלו(טינה טרנר, ג'ופלין) . אני באופן אישי מעדיף את פנטזייה על קליי(למרות ששמעתי אותי רק פעם אחת למן ההגינות) היא יותר מרגשת ומלהיבה

14מתן

New member
../images/Emo58.gif מרגשת ?

השיר היחידי שכביכול מרגש שלה הוא סאמרטיים שאני עדיין לא הבנתי מה כל כך טוב בביצוע שלה.... פשוט סתמי ומשעמםם... חחחחח "מגיע לו אוסקר" יופי פאולה את לא סתומה....

Juliann

New member
../images/Emo58.gif ס-ל-י-ח-ה-?-?-?

אין לי בעיה שתעדיף את מי שבא לך, אבל זה לא אובייקטיבי בכלל לבסס את דעתך על סמך הופעה אחת בלבד [ואני אפילו לא יודעת איזה], יותר מרגשת ומלהיבה?! WHAT THE HELL? אותי היא אף פעם לא ריגשה או הלהיבה, כאב ראש וכאב אוזניים אולי יותר מתאים, אבל לא ניכנס לטעם אישי, מה שאני מנסה להגיד הוא שזה חסר טעם ביותר להחליט שהיא יותר טובה ממנו על סמך הופעה אחת שראית מקליי. הופעות שחובה לראות מקליי: BRIDGE OVER TROUBLED WATER [גמר + תוצאות] THIS IS THE NIGHT SOLITAIRE UNCHAINED MELODY SOMEWHERE OUT THERE TO LOVE SOMEBODY כל ההופעות שציינתי מדהימות, אני ממליצה לבדוק אותן לפני שתכריז בנחרצות על מי יותר מרגש.

Boran

New member
מסכים מאוד.

אנצ'יינד מלודי של קליי- הביצוע הכי טוב ביי פאר של השיר הזה ששמעתי אי פעם. סוליטייר- פשוט הופעה מרגשת בטירוף. ואם אנחנו בקטע של הופעות מדהימות של איידול, אני ממליץ בחום רב את ווית'אאוט יו של קלי קלארקסון. ביצוע מ-ד-ה-י-ם.

ran110

New member
כשאמרתי שהיא יותר מרגשת ומלהיבה

התייחסתי לקול שלה, ובשביל זה מספיק לראות רקק הופעה אחת. זה לא שאני מעריץ את פנטזייה, אבל יש לה סגנון מיוחד וקול יפה. ובקשר לקליי, אני לא יודע אם ייצא לי לראות עוד הופעות שלו, אבל מההופעה שראיתי שלו הוא ממש לא הלהיב אותי. זה לא שהוא שר לא טוב, פשוט הוא לא שר בסגנון מיוחד, ההופעה שראיתי שלו נראית כאילו היא לקוחה מאירוויזיון.

Boran

New member
../images/Emo58.gif מעליי

כבר נמחקו הודעות בנושא השרשור עוסק בפיינל 2 ובזוכה של "אמריקן איידול 3". הודעות שבתוכן יש את השם של הזוכה, דורשות סימן של ספוילר, בגלל שמי שקורא אותן יבין שהיא/הוא הזוכה.

Juliann

New member
בסדר אבל למה רק שלי נמחקות תמיד?!

אני לא זוכרת שכתבתי מי זכה שם אבל נגיד שכן כתבתי, את שלי אתה מוחק ואת שלו לא ! רק הוספת
מעליי!!!! א-פ-ל-י-ו-ת!

Boran

New member
חחח

כי את כותבת בכותרת הספוילרים הם מהסיבה שהשרשור עוסק בזוכה, וזה ברור, לכן אם שם מסויים כתוב בכותרת, זה די מספיילר. כך או כך- אני על מחשב של חבר כרגע, אז אני לא יכול להיכנס לאדמין ולמחוק. אני אמחק אח"כ, אל תדאגי, ועד שאני אמחק כתבתי את ההזהרה

De fire

New member
ונכון, בהתחלה ../images/Emo58.gif

דיאנה צרחה, אבל זה הפסיק בהדרגה עם הנסיון (מה שרק מראה שעם לימוד והדרכה היא יכולה להשתלט על הקול הנפלא שלה), וחוץ מחצי שיר בטופ 3, ו I believe בהופעת הגמר (לא הביצוע בתוצאות) היא שלטה להפליא בקול שלה, ואפילו כמו שמישהו פה אמר פעם, מצאה שימושים חדשים וטונים חדשים. דונט קריי אאוט לאוד בטופ 3 מוכיח מעבר כל ספק שהיא הרבה מעבר ל"צעקנית עם ריאות גדולות", ולא, זה ממש לא היה מקרה חד פעמי. ושוב, בגירסת סטודיו ידאגו שלא יהיה קמצוצון של צרחות, אבל נראה אותך משנה את הקול של פנטזיה.. (אולי בעצם שתכחכח איזה פעם פעמיים לפני ההופעה?)

למעלה