תגידו מה הרגשתם

../images/Emo58.gifתגידו מה הרגשתם

במיני סדרה שדראגו מת אין חייב להיות המשך שבו אכשהו דראגו יחזור לחיים הוא מהעונה הראשונה נמצא והוא ממש נתן הרבה בדמות שהוא גילם

aerynsun

New member
אני חושבת

שהייתי בהלם ואחר כך עצובה. עכשיו אני רק כועסת, קשה להשלים עם מוות של כל כך יפה, דרגו נהדר ולכן אני חושבת שהוא ניצל איכשהו.

קידבו

New member
אני דווקא דיי בטוח

שהוא מת. אומנם זה דארגו, אבל זהו, נגמרה הסדרה ודווקא בגלל שזה דארגו הוא היה צריך למות בצורה אצילית כזאת. כמו כשטאלין וקרייס מתו.

aerynsun

New member
אבל זה לא הסופ

של הסידרה. אני בטוחה שאהיה המשך מתישהו בעתיד הרחוק ואז אני רוצה לראות את דארגו שם!

קידבו

New member
לפי דעתי הקטע היותר חזק

זה כשפיילוט אומר "קא דארגו מת?" זה קטע בעל יותר עוצמה שממש תפס אותי והעציב יותר מהקטע שהוא מת ממש. לא ממש מראים שוהא מת רק מראים שהוא יורה והם יורים וזהו. ברור שהוא מת וזה מעציב בצורה דומה לעצב כשטארה מתה בבאפי. לא נראה לי זהוא יכול לחזור כי המוות שלו זה לא כמו האחרים שמתו בערך, כשארין כביכול מתה היא עדיין חיה קצת, כשהיא וג'ון התפוררו הם עדיין היו קיימים בצורת גבישים שיכלו לשחזר, אבל איך יתקנו בדיוק את דארגו כשהוא מת מהרבה יריות? אה ואין המשך אז זה לא ממש משנה....

אולי זה שלא הראו שהוא מת זה סימן

שיוצרי הסידרה אולי התכוונו לעשות המשך שבה הוא נמצא בשבי או משהו דומה...

sprqy

New member
טארה בבאפי

היה בהפתעה מוחלטת בניגוד לדארגו שהספיק להגיד שלום והכל... יש ראיון בDVD ואנטוני (דארגו) אומר שפשוט אמרו לו אתה הולך למות והוא אמר טוב אז שיהיה אצילי - וזה מה שהיה...

קידבו

New member
דיברתי על העצב לא על ההפתעה

העצב במותה של טארה בשבילי מקביל לעצב במותו של דארגו. פחות מהמוות של ג'ויס אומנם אבל עדיין עצוב נורא.

למעלה