תאוריה יש לי תאוריה למה דמבלדור כל כך בוטח בסנייפ! אולי סנייפ נשבע לו בנדר כובל?
I invisible fire New member 29/12/05 #1 ../images/Emo58.gif תאוריה יש לי תאוריה למה דמבלדור כל כך בוטח בסנייפ! אולי סנייפ נשבע לו בנדר כובל?
י ילדונת טובה היחידה New member 29/12/05 #2 ../images/Emo58.gif אממ הנדר הכובל הוא נראה לי להישבע שהוא יעשה משהו, לא להישבע שהוא עשה משהו. לא?
I invisible fire New member 29/12/05 #5 ../images/Emo58.gif אולי הוא נשבע להיות נאמן לדמבלדור כל חייו?
ת תפוזנת קטנה ומשועממת New member 29/12/05 #4 לא ממש מוסבר.../images/Emo58.gif התירוץ של הארי שסנייפ הרג ת'הורים שלו ואז התחרט לא משכנע בכלל. דמבלדור לא היה קונה את זה אם סנייפ היה בא ובוכה לו,הוא לא טיפש,לדעתי חייבת להיות סיבה ממש טובה שעוד נגלה.
לא ממש מוסבר.../images/Emo58.gif התירוץ של הארי שסנייפ הרג ת'הורים שלו ואז התחרט לא משכנע בכלל. דמבלדור לא היה קונה את זה אם סנייפ היה בא ובוכה לו,הוא לא טיפש,לדעתי חייבת להיות סיבה ממש טובה שעוד נגלה.
I invisible fire New member 29/12/05 #6 א. זה תקרא ../images/Emo58.gif ב. דמבלדור אולי היה בוטח בסנייפ בגלל זה שהוא התחרט אבל אפילו הוא, עם האמונה בהזדמנות שניה, לא היה בוטח בסנייפ ככה.
א. זה תקרא ../images/Emo58.gif ב. דמבלדור אולי היה בוטח בסנייפ בגלל זה שהוא התחרט אבל אפילו הוא, עם האמונה בהזדמנות שניה, לא היה בוטח בסנייפ ככה.