תאוריה על סנייפ

../images/Emo58.gif תאוריה על סנייפ

יכול להיות שסנייפ בכלל לא רשע? אני מתכוונת לזה שהוא לימד את הארי בשנה שעברה בהוגוורטס את הארי שיעור הלטת הכרה, יכול להיות שהוא שיתף פעולה עם דמבלדור וכשהוא אמר "אבדה קדברה" הוא בעצם בלב התכוון למשו אחר? ויש תיאוריה נוספת שאומרת שדמלבדור חי- כי קללת האבדה קדברה הורגת ישר ומתים עוד לפני שנופלים על הרצפה, אבל כשסנייפ אמר אבדה קדברה הוא עף למלה ואחר כך נפל על הרצפה, יש מצב? שזו פעולה משותפת של דמבלדור וסנייפ, כדי להערים על וולדמורט?

ogispan

New member
אז מה אם דמבלדור

עף ורק אחר כך נחת על הריצפה? זה לא אומר שהוא לא מת. סנייפ עשה עליו אבדה קדברה ומהעוצמה של הקללה דמבלדור עף מעבר למעקה של המגדל. סביר להניח שדמבלדור מת מייד אחרי הקללה, והגופה שלו עפה ונחתה על הריצפה

אני בעד

שסנייפ טוב. אפילו בלי התיאוריות וההוכחות,אלא כבר בפעם הראשונה שקראתי את הספר אני אמרתי שסנייפ טוב. פשוט שזהו,הוא לא רע.

DEANC

New member
לדעתי

כמו שהארי הרגיש ספר החמישי, סנייפ פתח את התודעה של הארי בשיעורי ההלטה ולא ניסה ללמד אותו לסגור אותה

MorH

New member
../images/Emo45.gif גמני חושבת ככה ../images/Emo174.gif

גם מה שאמרו על הדיוקנאות אז דמבלדור הופיע בסוף הספר כשהארי הולך עם מקגונגל למשרד ( אני זוכרת נכון ?!
) אז נראלי כתוב שמה שיש דיוקן לדמבלדור ולא נראה לי שיהיה דיוקן אם הוא עוד חי

ToryMaster

New member
ברור שהוא פתח אותה

מישהו חייב לפתוח אותה כדי שתוכל לסגור.

DEANC

New member
לא הבנת אותי

התכוונתי שהוא פתח את התודעה של האריבצורה שתקל על וולדי להיכנס אליה

וגם עם הוא עף ונחת על הרצפה

רק מעצם הנחיתה היה הגיוני שהוא מת לא? הוא אדם זקן וזעזוע כזה בהחלט יכול להרוג

53925392

New member
דמבלדור מת!!!!!! תפנימו!!!!

אתם סתם מנסים לגרום לג'ק המתגלגלת להראות כמו סופרת מטומטמת!!! היא לא תעשה דבר כזה...

TomerA21

New member
בדיוק - גם אין יותר צורך ספרותי בו

הארי למד ממנו כל מה שהיה אפשר הוא כבר לא יחזור ללימודים (לא בספרים בכל אופן) עכשיו זה הזמן שבו על הארי לפעול בעצמו יחד עם רון וארמי(...) זה ההרפקאה שלהם , לא עוד שיעורי הרבה מלאי חצי אמיתות ורמזים אפלולים את הדמות של דמבלדור מיצינו וזהו , כולל גם דמויות רבות שבטח לא ניראה יותר כמו מקגונוגל ושאר המורים ובעצם כל שאר האנשים בבית ספר אולי החבורה של D.A עוד יבואו לעזור אבל זהו

טובא

New member
../images/Emo58.gifאני כבר כתבתי פה פעם

שסנייפ לא באמת חזר לצד האפל והוא עדיין במסדר עוף החול וכול הקטע שהוא כאילו הורג את דמבלדור זאת קונספירציה אחת גדולה (אבל אי אפשר לדעת כלום עד לספר השביעי אז...)

רזושש

New member
לדעתי..

דמבלדור באמת מת, כי אחר כך את מה קברו? היה כתוב שהאגריד סחב את הגופר של דמבלדור.. אה וו.. לדעתי יכול להיות שסנייפ בצד של הטובים, אבל גם הוא מפחד מהמוות, יכול להיות שהוא כמו וולדמורט, חושב שהמוות היא "תכונה אנושית משפילה". אם סנייפ לא היה הורג את דמבלדור, אז הוא היה מת, כי הוא נדר את הנדר הכובל אם נרקיסה, ונשבע שיבצע את המשימה של דראקו אם דראקו לא יצליח, והמשימה של דראקו היתה להרוג את וולדמורט. רון אמר שכל מי שלא מבצע את הנדר הכובל מת. כניראה סניים פשוט לא רצה למות. אתם חושבים שבספר השביעי הארי יוכל לדבר אם הדיוקן של דמבלדור בחדר מנהלים, כמו שהוא דיבר אם דמבלדור?

DEANC

New member
זה בדיוק מה שחשבתי (בקשר לדמבי)

הדיוקנאות בחדר המנהל הרבה יותר חיים מהדיוקאות האחרים ככה שהארי בטח יוכל לקחת איתו את דמבי ולהתייעץ איתו

אם הוא היה טוב הוא לא היה

נודר את הנדר הכובל כי אז הוא לא היה צריך למות ולא להרוג את דמבלדור אבל מצד שני היו מתחילים לחשוב בו. אבל לא כתוב לנו במפורש שהמשימה של דראקו היא להרוג את דמבלדור זו רק השערה של דמבלדור ושלנו יכול להיות שהשמשימה שלו היתה משהו אחר אבל את זה נדע רק בספר השביעי

i am crush

New member
אוי מותר לכתוב בלי לסמן ספויילר!!

אבל אם ככה, אם סנייפ טוב, (כמו שנראה לי וכמו שאני רוצה) אז למה הוא עשה את הנדר הכובל עם נרקיסה? הוא יודע מה ההשלכות של זה.. זאת שאלה שתמיד הציקה לי.

../images/Emo58.gifשטיות

דמבלדור מת, הכנסתי אותו למיקרוגל... סתם לא אבל דמבלדור היה צריך למות והוא מת, מת ,מת, מת!!!1 סנייפ רשע או טוב לדעתי הוא טוב כי הוא הרג את דמבי.....

meital f

New member
לפי דעתי...

סנייפ טוב והוא תכנן הכל עם דמבלדור כדי שהוא יוכל להתקרב לוולדמורט ולדעת יותר פרטים על מה שהוא מתכנן לעשות. אהל אני לא חושבת שדמבלדור חי

למעלה