שרשור 8x04

combustblemoo

New member
../images/Emo58.gif שרשור 8x04 ../images/Emo58.gif

שוס! אלו היו 3 דקות הפתיחה המאושרות בחיי - סוף סוף הובהר, ללא שמץ של היסוס או ספק - בת'כלס, זה וולטר שמנהל את ה-SGC. נו, מה דעתכם? עם הפנים למעלה, או מדשדשים?

Hakarpad

New member
../images/Emo58.gifובכלל

פרק אדיר! סיום אדיר למכתב של ג'ק

combustblemoo

New member
לאור wormhole-x-treme

אני תוהה אם האמירה של ג'ק "it's what i do" היא איזו בדיחת מאחורי הקלעים. זה כ"כ לא במקום שם שדי ברור שהכניסו את זה בכוח.

Chakotay

New member
ואווו פרק מעולה!!! ממש מצוין!!

היה גם מאוד מצחיק! ועוד היו לי ספקות לגבי העונה הזאת, אני מקווה שגם שאר העונה תמשיך כך!!

Noam S

New member
איפה אתם רואים בדיוק את עונה 8?

מורידים או מה?

דקל ב

New member
../images/Emo58.gifכמובן שג'ק שולט

מהתקופה של מגיוור לא סר חינו של ריצ'רד דין אנדרסון... וולטר? היה ברור שהוא לא רק מכריז על השברונים. הגיעו גם לו כמה דקות תהילה. סיומת המכתב? מדהימה... האם ההחלפה של גבישי האנרגיה הייתה רעיון של ג'ק או של מישהו אחר? אם זה היה רעיון של ג'ק הוא יכול להסגיר את העובדה שהוא חכם... האם אנחנו ניראה רומן בין ג'ק לסמנתה? דרך אגב... אני חושב שההופעה של ג'ק בפרק הראשון של אטלנטיס הייתה כובשת: זהו בזבוז של הסבר מצויין - ג'ק לדניאל...

[TNT]

New member
פרק גדול!!!

אחד הפרקים היותר מצחיקים. ובדיוק שחששנו שבקושי נראה את ג'ק קיבלנו פרק שעוסק כמעת רק בו. כמובן שוולטר היה הגיבור האמיתי של הפרק אגב סמתם לב מיח החילף את וולתר? זה ההוא מקונאן אובריין ברנרד משהו אם אני לא טועה. יפה לראות שגם אחרי 7 עונות עדין אין שום ירידה ברמה של הפרקים.

למעלה