שרשור פרק 21.

../images/Emo58.gif שרשור פרק 21.

שמסתבר שהוא פרק לפני סיום עונה.
^^ נא לשרשר לפה הודעות על פרק 21, ולא לשלוח לסמן את סימון הספוילר! [
]

ואוו. ../images/Emo58.gif

איזה חמוד קייל - הוא מתחיל לעשות עסקאות עם אנשים מהעיר... "אם אשמור לך על השדה - בואי נהיה ברורים: השדה שלי, כן?" אריק חזר לג'ריקו, ומרי התנפלה עליו - כמו זוג יונים. ^^
וגייל חייכה כשהיא ראתה את הבן שלה מחבק את מרי. הו, גוד! *שקט* "יש משהו שאני צריך לספר לך... זה בקשר להת'ר..." "היא מתה? ג'ייק! היא מתה???" *שריקה* "תתרחקו מהחלונות!" *ב=ו=ם!* איזה קטע יפההה!!!!1 ובפצצה השניה שניו-ברן זרקו עליה - ג'ייק הגן בגופו על אמא שלו, איזה מותתקקקק!!!!
כנראה שרק בת של פושע יכולה לגרום לפושע להתרכך - הפושע הגיע לעיר... אללה ג'ונה פראוס!
ג'ונסטון: "כנראה שבסופו של דבר אצטרך לעשות עסקה עם השטן בכבודו ובעצמו..." ג'ונה: "אקח את זה כמחמאה!"
איזה שליפת חרבות מול ראש העיר. סחטיין! ^^ הבת של ג'ונה [גאד, ברח לי השם!] ראתה אותו יורה על בנאדם שלא נשא נשק בכלל, ולא השתתף בקרב יריות.
אניצופהפהבעיותביןאבאלבת.
"זו לא מלחמה על הארץ שלנו - זו מלחמה על עצם קיומינו!" "כל בן 16 ומעלה שכשיר להחזיק נשק, נא להתייצב בשורה."
omg, there is going to be a war.
פרק הבא = פרק סיום העונה!

מחכה בקוצר רוח שהפרק ירד...../images/Emo4.gif

עם התרגום המובנה.... הספוריילרים לא מפריעים לי בכלל, ולא גורעים מהמתח. תודה על התקציר, חומד.

Onkia

New member
איזה פרק יפה../images/Emo58.gif!

התחילה המלחמה! היתה לי הרגשה שגריי יתקפל בסוף ויתן לג'ונסטון להחליט מה מו מי יעשה. בכלל, גריי כ"כ גרוע בניהול עיר. משונה שבכלל בחרו בו ולא בג'ונסטון. יאללה! מלחמה. מי עוד מתושבי הצפון הרגיש בשידור חוזר מהמלחמה האחרונה?

../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

גמלי זה הזכיר את המלחמה בצפון בקיץ!
רק חבל שנאסרללה לא דיבר איתנו במכשיר-קשר לפני שזרק קטיושות.

Freemee

New member
פרק בהחלט טוב! ../images/Emo58.gif

אהבתי מאוד את הפרק, בכלל הפרקים של החצי העונה שניה מעולים. כל הקטע שהם משתלטים על המרגמות היה מגניב ביותר. היה ברור שג'ונה יבגוד בהם.... איזה מעצבן לראות מצד אחד דמות כזאת כמו ג'ונה עם דמות מלאך
כמו אמילי. אמילי תמיד מנסה לעזור ולעשות טוב. זה מה CIA (שכחתי את השם חח) תמיד מפתיע אותי כל פעם מחדש לטובה! סחתין עליו שהשיג את כל הרובים. הפרק הזה הכין בהחלט טוב לפרק הבא שבו כנראה תהיה המלחמה
בקיצר נהנתי. נ.ב.: שמח לראות שסוף סוף!!!! פתחו פורום לסדרה הטובה הזאת, לקח לתפוז זמן רב.. גיבורים תפס מהר יותר.

Edgar Davids

New member
סיימתי רק הרגע לראות ../images/Emo58.gif

עשיתי לעצמי מרתון מפרק 18
. בקיצור, הולכים למחלמהההההה
ג'ונה הזה תמיד נוכל
. אחחח ובסוף הפרק שמו את השיר Times like these של Foo Fighters בגרסא אקוסטית מדהימה
. בקיצור פרק מעולה
.

כרגע סיימנו לראות פרק 21 , איזה מתח , איזה

דרמה, עד מתי זה ימשך? נו????... פרק 22 , אני מחכה לך

../images/Emo58.gifחבל על הזמן...../images/Emo99.gif

מזכיר, גם מזכיר את המציאות המזרח תיכונית שלנו... מה אתם אומרים.... ג'ונה יעזור להם מהעורף עם הנשק שגנב? לדעתי כן. האמריקאים אוהבים גיבורים מזוהמים... וג'ונה, האנדרדוג, בהחלט מתאים לזה....

הוא אמר... ../images/Emo58.gif

כשאמילי ביקשה ממנו להשאיר קצת מהשנק - ג'ונה אמר שהוא גנב... הוא גונב את הנשק ואי אפשר לסמוך עליו. לא נדמה לי שבנאדם כזה יחזור לעזור להם, אחרי הכל - העולם הזה כבר "אדם לאדם זאב" כמו ששמנו לב כבר בהרבה פרקים.

../images/Emo58.gifאבללללללל, אל תשכח שהוא אבא של...

והורים לפעמים משנים דעתם בגלל הנסיבות ,

Edgar Davids

New member
../images/Emo58.gif אני בספק

ג'ונה מופיע פעם בכמה פרקים ובפרק האחרון הוא הופיע אז הסבירות נמוכה שיופיע שוב. בלי קשר למה שהוא אמר לאמילי שזה גם אומר הרבה.

lgmtk

New member
תגובה מאוחרת אבל מה לעשות ../images/Emo58.gif

פשוט וואו! וואו וואו וואו! פרק ממש טוב. כאילו...וואו O_O קטיושות ורובים ותככים וג'ייק והוקינס וג'ונה...מגניב :> דייל הומו אבל ניחא... יריחו
!

lgmtk

New member
אה כן והקטע שכולם הוציאו אקדחים כזה

אקדח על השני
כזה גדול!

למעלה