שרשור פרק 2 (82)

hot3tv

New member
../images/Emo58.gif שרשור פרק 2 (82) ../images/Emo41.gif

חשופים עונה 2 פרק 2 (82) שם פרק: פנים חדשות תקציר: שדים מהעבר של תחייה ומרב צצים לפתע. האיבה לשירה מאחדת את איתן ואופיר. מוקי וגידי תולים תקוות ברכש החדש ובפרומו, אלא שצילומי הפרומו לא כ"כ מלהיבים את הצוות ויוצרים תככים. כל מה שקשור לפרק אך ורק לכאן!!
מה שלא בשרשור המתאים לו.
צפייה נעימה ומהנה לכווולם!!

../images/Emo47.gifאיזה מסיבת תחפושות חח../images/Emo6.gif

איזה מצחיקה גלי שנולדה מחדש חח ,מעניין מה היה קורה אם לא היה מוצאים אותה מהקבר שם היתה מתה , ואת מלכה שאפילו בג'ונגל באפריקה עוזרת לפלשתינים האהבלה הזו,בסוף עוד היא תתאהב לה שם באיזה כושי איתן הזה נהיה ילד מאז שעזב את גלי ,עשה פירסיניג המושפע ,חח הכי מצחיק שאריאל העביר לו את המגלה מתכות והוא ציפצף איפה שלא צריך ,חח הוא גמור פשוט אריאל וברק חמודים איך מנסים לעזור לסמדר ולתמוך בה,שיכלו פשוט להעיף אותה מהחלון,והיא פשוט מסרבת כלום לא מתאים לה אופיר קיבל בומבה שהביאו לו את מירי הכתבת החדשה,חח איזה ערסית היא ,אהבתי תפוזה שלה ,אבל גלי עוד תתן לה כאפה תוריד אותה לריצפה, הכי גדולה מירב פשוט לא רואה אפחד ממטר,היא נכנסת בכולם כככה צריך בתפקיד שלה,גידי נשמע כמו כלבלב שלה חח ,חסר תגיד לו ארצה ריקי נהיתה ממש מרירה כרגיל,אלה שרלילה אפילו הלכה עם שר הפנים ח,עלק טרמפ, טרי כרגיל מפגרת מתחילה עם כולם,לפחות דניאל נשארה נורמאלית אבל מתוסכלת

../images/Emo83.gif

פרק יפה ומלא מתח.. ומרינה מקסי משחקת ממש טוב לאחת שלא למדה משחק
תחייה - קיבלה טלפון ועל הדרך התקף לב. בטח לא רצתה לשמוע על הבת שלה בחיים
מלכה - חושבת שכולם משרתים שלה
דניאל וטרי - הנורמלית והשרוטה
פרק טוב. מחר (היום) יהיה עוד קצת אקשן.. וואי כמעט שחכתי , הפורומו של חדשות 4 - תגידו פורים החליט להקדים או מה

8דושנקה8

New member
שתיהן קצת שרוטות ../images/Emo3.gif

טרי קצת יותר אבל גם לדניאל לא חסר, היא פשוט נהיתה כבדה... ולמה מעלימים אותה לשבועיים על תחילת העונה?

לא יודעת.. אבל למה העלימו אותה מהפתיח ../images/Emo4.gif

נראה לי שהילי ממש עסוקה בפרויקטים אחרים.. ואולי בגלל זה "העלימו" אותה לשבועיים.

8דושנקה8

New member
אם זה נכון אז באיזה פרוייקטים מדובר?

שמעת על משהו שהיא משתתפת בו?

לבינתיים לא ידוע לי שום דבר.

כשיהיה את הראשונה לדעת
יש לך מושג למה היא לא בפתיח ?

MrHyde1

New member
../images/Emo58.gif

תקראו את התקצירים לפרקים הבאים ותבינו מדוע היא לא נמצאת בפתיח.

100vardit

New member
ואיפה אפשר לקרוא תקצירים

לפרקים הבאים? וכן, אני חדשה כאן
הייתי קוראת כאן לפעמים בעונה הראשונה, וכנראה שאקרא (ואולי גם אגיב לפעמים) בעונה הנוכחית.. בקיצור, היי לכולם

snirf

Active member
חח אהבתי את הפארודיה

שעשו על הפרסומת של FOX,גרסת המבוגרים-תחיה וראובן

למעלה