צפניה בן שבתיאל
New member
../images/Emo58.gifשני-חמישי ארה"ב
אני כבר מזמן הפסקתי להתייחס לעלילה או לטקסט הכתוב, התסריטאים כל כך מתעלמים מהעבר ומשכתבים את ההסטוריה. אני רק מתרכז במשחק המעולה של סוזן פלנרי וג'ק ווגנר. ניק, סופסוף גבר בסדרה שלא נכנע לברוק ועושה את מה שהוא באמת רוצה. סטפני, טוב - היא סטפני. הכל אצלה מעולה. אני ממש אוהב את המאבק הזה על השליטה בפורסטר. נחמד שבכל נובמבר יש אחד כזה
הסצנות המיותרות של השבוע היו בעיקר אלה של פיבי ושיין והארי וטיילור. פיבי כל כך מפתחת עלילה של גבי ותומאס שזה נוראי, במיוחד כשאנחנו יודעים איך זה נגמר. הסצנה הקריפית של השבוע: המבט ההזוי והתמוה בין ברידג'ט לרופא של ג'קי. אני מניח שזה אומר שיהיה ביניהם סוג של קשר? ואיך ניק משתלב בזה? לא סתם דחפו איזה מונטאז' לא קשור. ושימו לב לקישורים האלה על המונאז': אחד ושניים.
אני כבר מזמן הפסקתי להתייחס לעלילה או לטקסט הכתוב, התסריטאים כל כך מתעלמים מהעבר ומשכתבים את ההסטוריה. אני רק מתרכז במשחק המעולה של סוזן פלנרי וג'ק ווגנר. ניק, סופסוף גבר בסדרה שלא נכנע לברוק ועושה את מה שהוא באמת רוצה. סטפני, טוב - היא סטפני. הכל אצלה מעולה. אני ממש אוהב את המאבק הזה על השליטה בפורסטר. נחמד שבכל נובמבר יש אחד כזה