שני-חמישי ארה"ב

../images/Emo58.gifשני-חמישי ארה"ב

אני כבר מזמן הפסקתי להתייחס לעלילה או לטקסט הכתוב, התסריטאים כל כך מתעלמים מהעבר ומשכתבים את ההסטוריה. אני רק מתרכז במשחק המעולה של סוזן פלנרי וג'ק ווגנר. ניק, סופסוף גבר בסדרה שלא נכנע לברוק ועושה את מה שהוא באמת רוצה. סטפני, טוב - היא סטפני. הכל אצלה מעולה. אני ממש אוהב את המאבק הזה על השליטה בפורסטר. נחמד שבכל נובמבר יש אחד כזה
הסצנות המיותרות של השבוע היו בעיקר אלה של פיבי ושיין והארי וטיילור. פיבי כל כך מפתחת עלילה של גבי ותומאס שזה נוראי, במיוחד כשאנחנו יודעים איך זה נגמר. הסצנה הקריפית של השבוע: המבט ההזוי והתמוה בין ברידג'ט לרופא של ג'קי. אני מניח שזה אומר שיהיה ביניהם סוג של קשר? ואיך ניק משתלב בזה? לא סתם דחפו איזה מונטאז' לא קשור. ושימו לב לקישורים האלה על המונאז': אחד ושניים.

Mikel20

New member
אלוהים איזה שעמום ../images/Emo58.gif

שבוע שלם ולא קרה בו כלום..פשוט כלום..אפשר לסכם אותו ב"ניק דורש את פורסטר, סטפני בהלם" וזהו, כל השאר היה כזה מייגע, חזרו על אותם טקסטים שוב ושוב ושוב..אפילו הפרק עם פיבי ושיין הצליח להרדים אותי, יאללה שיקרה שם כבר משהו מעניין. הריב בין ניק לסטפני נחמד, מקווה שיפתחו אותו למשהו ראוי. מבקש הבהרה: 1. מה זה השכתוב הזה בהיסטוריה, הרי ניק הצהיר במפורש ש2 האחוז שהוא קנה הועברו על שם ברוק, עכשיו מסבנים אותנו עם כל מיני בולשיט של חוקיות ובעלות???!!! 2. בחישוב פשוט, סטפני נותנת לו 48 אחוז, יש לו עוד 2, זה 50! הוא עדיין לא שולט בחברה, הוא לא יוכל לעשות כלום (בטח שלא לזרוק את הפורסטרים) בלי האישור של ברוק שגם לה יש 50,אז על מה לעזאזל הוא מדבר שם? 3. סטפני כבר חילקה את המניות שלה עד כמה שזכור לי, צריך עכשיו לשכנע לא רק אותה אלא גם את הילדים שלה שיעבירו את המניות לא? מה זה השטויות האלה? 4. מה ג'קי צריכה לנהל חברת אופנה?? אין לה איזה צי של בוטיקים לנהל?? זהו, נפילה אחת והיא שכחה שיש לה כבר חנויות בגדים במלאי? מה שכן, לראות את ג'קי ליד שולחן ה CEO מוצא חן בעיני
מהצצה בספוילרים, שבוע הבא הוא שבוע טיילור, היפ היפ הוריי.

../images/Emo58.gifזה ממש מצחיק

איך שנינו ראינו את אותם הפרקים וכל אחד מאיתנו הגיב בצורה שונה
לגבי ההבהרות שביקשת - 1. אני הבנתי שכשהוא קנה את המניות הוא וברוק עדיין לא היו נשואים. יש עם זה בעיות כי איך יכול להיות שמארונה יקנו מניות של חברה פרטית שלא נסחרת. אני ממש צריך להתעמק בזה. 2. נדמה לי שכשהוא הצהיר את כל הדברים הוא היה בטוח שברוק תשתף איתו פעולה. 3. אני בטוח שפלישיה ות'ורן ישמחו להעביר את המניות. לעזאזל, גם קירסטן תסכים - זה יחזיר אותה להופעת אורח של פרק. מה שדמויות לא יעשו כדי לקבל עלילה
4. אתה חייב להפסיק לחפש חורים בעלילות.

Mikel20

New member
../images/Emo6.gif אם כבר מדברים על חורים בעלילה

הנה אחד שממש מטריד אותי, במשך יותר משנה ברוק וניק ערגו/כמהו/קיוו (וכאן תכניס עוד מילה דביקה ומגעילה אחרת שאתה רוצה) זה לזה, פרקו נישואים, פינטזו, נלחמו ומה לא בשביל להיות ביחד..ופתאום, תוך יום וחצי, הם כבר לא מסתכלים אחד על השני באותה צורה! ושלא תבין אותי לא נכון, אני שנאתי אותם ביחד, הייתי מריץ את כל הסצינות שלהם, אבל ראבק, סבלנו בגללם מעל לשנה ועכשיו כאילו כלום??? לא אמין בשיט! שלא לדבר על זה שת'ורן מציע נישואין 8 שבועות אחרי שהוא התאלמן, איזה שטויות במיץ! ואם כבר מדברים על קטנוניות
....http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=914&msgid=87500262 אחח זה היה טוב להוציא קצת קיטור, עכשיו אני רגוע ומוכן לשבוע טיילור שלי.

../images/Emo58.gif אני לא חושב

שהם לא אוהבים אחד את השני יותר. להיפך, התשוקה והכימיה שלהם הפכה למשהו אחר בעל יצרים חזקים משלו. ניק מסתכל על ברוק סופסוף במבט שתואם את כל ההטפות שלו וברוק מסתכלת על ניק במבט שתואם את ההשקפה שלה. זה לא מבטל בכלל את האהבה.

sashkashurik

New member
אתה לא נשוי, הא? ../images/Emo3.gif

ונראה שאתה גם לא מכיר כל-כך את ברוק. מה שמרגש אותה זה לרדוף אחרי גבר. ברגע שהיא מתחתנת איתו, זהו, פג הקסם, היא מוצאת לעצמה גבר אחר (בדרך כלל רידג', כי הרי בדרך כלל היא נשואה למישהו אחר חוץ מרידג') והכל מתחיל מהתחלה (כל מה שפירטת לעל: עריגה, כמיהה וכו').

Mikel20

New member
אבל בצורה כ"כ בוטה?

כל הכאילו מערכות יחסים שהיו לה עם גברים אחרים היו קצרים בהרבה לפני שהגיעו לחופה, אבל הנישואים נמשכו יותר זמן... המקרה של ניק מזכיר מאוד את הרומן שלה עם ת'ורן, גם שם היא התעוררה בוקר אחד ו"קלטה" שהוא היה סתם תחליף לדבר האמיתי. אבל שם היו להם כמה חודשים של חסד, אצל ניק אפילו דקה לא הייתה להם אבל מה? סבלנו שנה וחצי מהשטויות של שני אלה. שלא לדבר על זה שהם הספיקו בזמן הקצר שהם היו נשואים אפילו לחדש את שבועת הנישואים שלהם. אני אמנם לא נשוי, אבל בחייאת, זה מוגזם לכל הדעות. את רוצה להגיד לי שיום אחרי החופה עם בעלך כבר לא בא לך עליו יותר??

אה, חה חה חה ...../images/Emo6.gif../images/Emo67.gif

אנג'לה תספר לכם סיפורים על היום של אחרי החופה מפה עד להודעה החדשה... סשה לא יודעת לא על היום אחרי החופה, ולא על היום לפני ובטח שלא על התוך כדי...

Mikel20

New member
חח תודה רבה

זה מדריך אחד שאני ממש לא צריך. אבל המדריך לחיי נישואין מאושרים מאת סשה ואנג'לה יכול להיות מעניין

../images/Emo58.gifשישי ארה"ב

|פיהוק| כמו שכתבתי בפורום הרשמי, ה"מקדש" של שיין לפיבי היה מגוחך - כולה 7 תמונות קטנות על הקיר. עלק מקדש. איזו עלילה מיותרת ומשעממת. גם הקטעים של טיילור, סטפני וסטורם היו מיותרים. היה נחמד לראות את סטפני נזהרת ליד סטורם ולא מאיימת שהיא תתקוף פיזית את שיין

למעלה