שני ארה"ב

Indiman1

New member
../images/Emo58.gifשני ארה"ב

הקונסטנטין הזה כזה אדיוט. כבר יש לו את הטלפון של ריק והוא שומע את ההודעה , ואפילו מקליט אותה. הוא לא חשב עוד טיפ טיפה כדי לראות ממי ההודעה הזו ? אני בטוח ב100% שניתן לראות זאת בטכנולוגיה של הפלאפונים שלל ימינו.. הרופאה השנייה שעובדת עם בריג'ט מאיימת עליה. היא כבר מבינה שהולכת להיות תביעה נגד הבי"ח על רשלנות רפאית
ומישהו הבין מה ברוק רוצה מהחיים שלנו ? מה היא מציקה לאשלי על רידג' ואז מדברת על ניק ? הבחורה פשוט משועממת עד מוות. אין לה עלילה אז שתעוף לי מהמסך
גם ככה אני אצטרך לסבול אותה עוד כמה חודשים בעלילת "מי האמא"

Mikel20

New member
זה נורא משעמם

לא קורא כלום, הפרקים האחרונים פשוט לא זזים, העלילה הזאת כבר שבוע תקועה על ברידג'ט והפרצופים ההמומים שלה...יאללה צאי מההלם ותגידי להם מה קרה ואל תלעסי את העלילה הזאת! אני פשוט עושה FF על כל סצינה של פיכסבי וה"ז'אקו" המעפן הזה, איזה עלילה נוראית, שיחתכו אותה כאן ועכשיו.

sashkashurik

New member
כן, זה מאוד מקצר את הפרקים,

וטוב שכך! אני גם ממריצי קדימה ברגע שרואים ערימת שיער
ואולפן הקלטות. כל השאר גם לא מעניין.

../images/Emo47.gif שלישי ארה"ב ../images/Emo58.gif

קונס' באמת מעצבן, וגם אני קיוויתי שהוא יתנדף מהמסך כי העלילה איתו כ"כ משעממת... אבל כנראה שלא, כי הנה הוא קיבל קרדיט בפתיחה אז הוא כאן כדי להישאר (אם כי איך שדברים מתנהלים שם זה לא בהכרח - גם את פמלה שמו בקרדיט לשני פרקים ואז הורידו). מה גם שהשקיעו בו לצילומי חוץ לקליפ שלו אז כנראה באמת מתכנננים עליו... (ותכלס, הצילומי חוץ האלה היו הרבה יותר יפים מהקראפ של אוסטרליה). אני מוכרח להודות שאהבתי את השיר שלו. רק חבל שהוא לא יכול להתמקד בשירה ולעוף (ואולי זה בעצם לא הוא כמו העלילה המשעממת? נקודה למחשבה).

../images/Emo47.gif זה בעצם רביעי ארה"ב מה שכתבתי ../images/Emo58.gif

ועכשיו גם כריסטין הבאג/צרצר נכנסה לסידרה... דווקא מכל הצח"מים היא... נו שיהיה.

S c a r l e t t

New member
../images/Emo58.gif התוספות האחרונות ממש מיותרות

זה התחיל בקונסטנטין שאני אישית לא ראיתי אף סצינה שלמה שלו וזה ממשיך עם כריסטין המעצבנת מצח"מ
יאללה שיקרה כבר משמהו מעניין!!

Indiman1

New member
מוזר. אני לא זוכר אותה כמעצבנת..

אבל נו טוב, הפרקים של צח"מ שאני ראיתי היו לפני 10 שנים אולי... פייי איך הזמן עובר לו.

../images/Emo58.gifשני-רביעי ארה"ב

פרקים נחמדים למדי. העלילה של ג'קו ופיבי מיותרת. גם צילומי החוץ. בטח פיטרו את דונה או פלישיה כדי שיהיה תקציב לצילומי החוץ
מעניין אם כריסטין כאן לטווח ארוך ומעניין אם ייצא לה ולאשלי להיפגש. קייל לאודר (ריק) מתגלה כשחקן טוב מאוד כשמרחיקים אותו מפיבי. הוא מפגין גם יכולות קומיות וגם דרמטיות. יפה, אחרי הפיאסקו של ווינדזור הרמון זה נראה כמו תצוגת אוסקר.

Indiman1

New member
אני אוהב את הרכש החדש מצח"מ

שמתי לב שהם מתחילים להביא עכשיו הרבה אנשים משם. עכשיו תורה של "קריקט"
וואי, זכרתי אותה צעירונת כזו ועכשיו היא עו"דינית רצינית כזו. מגניב לה. כמו שאמרת צפניה, מעניין אם היא הולכת להשאר פה מעבר למשפט של רידג' . תגידו, הקונסטנטין הזה הוא כאילו אמיתי ? הוא זמר מפורסם בארה"ב , שהוא זכה לקליפ ?? והצחיק אותי שבזמן שארבעת הנשים ("כח הנשים"-טיילור,ברוק,סטפני וכריסטין) מדסקסות על איך לגרום לריק לזכור שהוא זה שירה בגרנט, רידג' כבר יורה לו את זה בפנים. ד"א שמתם לב לזה שטיילור דואגת לזה שריק ייפגע רגשית ,יותר מאשר שברוק דואגת לזה ?

../images/Emo47.gif הוא השתתף באמריקן איידול לפי הידוע לי

(לא ראיתי את התוכנית בזמנו) אני לא חושב שהוא לקח מקום ראשון אבל לא יודע... בכל מקרה השיר שלו היה ממש יפה, לא? עד כדי כך שאפילו זימזמתי אותו בדרך לחדר כושר היום חחח all my life, all my life!... i've been waiting for a girl, waiting for a girl like you

S c a r l e t t

New member
let's stick with Ashley

אין מה להתלהב מכירסיטין יותר מידי, היא צבועה וממש מרגיזה! שתסיים את המשפט של רידג' ותתחפף חזרה לג'נואה סיטי, שתשאיר אותנו עם אשלי. ואפרופו אשלי אני חושבת שהגיע הזמן שיתחילו להיות לה קצת אויבים באל.איי היא יותר מידי נחמדה לכולם (ופיבי לא באמת ברמה שלה..)

את צוחקת נכון?

כריסטין צבועה ואשלי לא? אשלי היא אחת הדמויות היותר צבועות בסדרה. עומדת ומטיפה לברוק על זה שהיא מתנדנדת בין ניק ורידג' כשאשלי בעצמה גנבה את הזרע של ויקטור ניומן כדי להכנס ממנו להריון. ולא מזכירה אפילו את זה שיום לפני החתונה שלה עם בראד היא ברחה להתחתן עם ויקטור. ואם זה לא התנדנדות, אני כבר לא יודע מה כן. מבחינתי אשלי יכולה להיארז בתוך אריזת בגד ולשקוע בתחתית הים. היא מתחסדת מעצבנת.

S c a r l e t t

New member
היא השתנתה

כל מה שאמרת היה כרב ממש מזמן, אשלי נהייתה אחרת. מסכימה שמה שהיא אמרה לברוק זו צביעות, על זה אני לא אתווכח. אבל תכלס לא מכירים שם ואף אחד מהם לא יודע על כל זה ואני לא חושבת שהיא צריכה לספר את זה לכולם. היא דיברה עם ברוק רק בגלל שזה היה מאוד צורם שבהתחלה היא אמרה לה להתרחק מרידג' (במילים עדינות יותר) ועכשיו היא מנסה לדחוף אותה לקשר איתו.

S c a r l e t t

New member
וזה מפתיע אותך?!

ברור שטיילור תדאג לו יותר! הרי מההתחלה שמנו לב שטיילור מנסה להזהיר את ברוק ולה אכפת רק מרידג' ולהוציא אותו מהכלא

למעלה