שני ארה"ב

../images/Emo58.gif שני ארה"ב

הסוף של הפרק היה ממש מעולה. ברידג'ט מבינה שיש מצב שהיא השתילה את הביציות של ברוק בתוך טיילור. אינשאללה זה יהיה נכון ובעוד 8 חודשים יהיה לנו תינוק בריקי מושי מושלם. המשיח יגיע ויהיה שלום
אני מאמין שבהתאם לדעת הקהל והרייטינג יוכרע של מי הביציות (אלא אם כן זה יקרה קודם, אין לי שמץ, אני נקי מספוילרים). טיילור וניק ממש מקסימים ביחד. אני שמח שבראדלי עומד לשם שינוי בהבטחה שלו ליצור שנה רומנטית עבור הזוג שתחזיר את הקסם שהיה פעם. בינתיים זה עובד 5 חודשים. אשלי כזו פתאטית. נכנסת למשולש רומנטי עם שני אנשים שיכולים להיות הילדים שלה
קדימה בייבי בריקי, אני מחכה לך!

sashkashurik

New member
../images/Emo58.gif

לא קראתי את ההודעה שלך, צפניה, כי אני ממש באמצע הפרק הזה עכשיו (4 ליוני?), ואני מהמרת שטיילור לא תספיק להגיע עד לשירותים! היא תקיא על הריצפה!!!

Indiman1

New member
זה גם מה שאני חשבתי על אשלי

מה היא נדחפת לרומן של שני ילדודס.. פיבי עם המצבי רוח שלה וריק שחוזר אליה כמו כלב. ממש שני ילדים קטנים. וטיקי אכן חמודים ביחד.
לי עוד יש תקווה שהילד כן של טיילור, למרות שבתת מודע אני כנראה מאמין שהילד יהיה של ברוק
תאמינו לי, הבי"ח האוניברסיטאי הזה ב L.A - רק טעויות ואסונות יוצאים משם. נו בטח, כולם שם רק מתלמדים...

../images/Emo58.gifשלישי ארה"ב

הבעות הפנים של ברידג'ט הן פרייסלס. אני כל כך אוהב את אשלי ג'ונס, היא מקפיצה ברמה את כל רמת המשחק בסדרה. נו טוב, אם לא יודעים באיזה ביציות השתמשו אז זה אומר שבסוויפס של נובמבר נגלה. אני מהמר שבסוויפס של יולי ברוק תגלה שיש מצב שהיא האמא של התינוק. או שאולי קודם, אי אפשר לדעת. אשלי נכנסה לרשימה השחורה שלי. מלכלכת על ברוק. שאני אזכיר לאשלי כמה פעמים היא הייתה נשואה בחייה? או אולי שאזכיר את הפעם בה יום לפני החתונה שלה עם בראד קרלטון היא ברחה להתחתן עם ויקטור ניומן. כלבה זקנה

Yaki J

New member
אין סוויפס של יולי ../images/Emo10.gif

למעשה מצבן של אופרות הסבון כל כך רע, שהסוויפס כבר כמעט ולא משפיעים על תעריפי הפרסום. אין כמעט מפרסמים שמוכנים להשקיע ולקנות פרסום חצי שנה קדימה, לכלן התעריפים יותר דינאמיים ומשתניםפ כמעט כל חודשיים בהתאם לנתוני ה18-49 הממוצעים של הסבוניות.
ואני בכלל חושב שהכלבה המקומטת אשלי דחפה את הביציות שלה לגוף של טיילור (פיכס), יש לה ניסיון בזה.

M a g n u s

New member
שלישי ארה"ב- אהבתי את "פורום החווה"../images/Emo3.gif

סטפני, ברוק וטיילור משתפות פעולה- זה יהיה מעניין
אני מצפה לסצינות מרהיבות עם שלל עקיצות, חיבוקים, נשיקות ואגרטלים מתנפצים על דלתות
מה שכן, ברור שהכותבים מושכים לכיוון של "ברוק שוב שמה את הגבר במקום הראשון ע"ח הילדים שלה"... אני מניח שריק לא יאהב את הרעיון
מה שהיה מוזר לי זו ההתעקבות הזו על הבחילות של טיילור... אז לא היו לה בחילות בהריונות הקודמים- סו פאקינג וואט
הרי הביצית היא לא שלה, ככה שזה די הגיוני... פשוט לא הבנתי מה כ"כ מחשיד בזה...

אני מניח

שברידג'ט תשאל את ברוק אם היו לה בחילות בהריונות. ואז ברוק תענה שבחלק כן וחלק לא. וברידג' שוב תיכנס להיפר ונטילציה

מה טיילור וניק?

מה קורה כאן כל כך הרבה בלאגן אצל הפורסטרים, ברוק היא הדוגמא הגרועה ביותר של הדמויות אשה בלתי מוסרית שחיזרה עם 3 בני אותה משפחה, בגדה בבתה, וגם ברידג', אז ברידג'ט היא רוצה למה שהבנתי להביא לטיילור עוד ילדים, מסכנה טיילור רידג' זרק אותה על בגידה אחת, אך ברוק קמבנה, בגדה, וביישה את השם של חברת פורסטר וגם בגדה בהם אישית והרסה את המשפחה והעלתה לסטפני את הדם לראש וכמעט היא מתה בגלל התעלולים שלה וכמובן שהיא הפרידה בין תורן למייסי, בגללה מייסי כמעט ונספתה בפיצוץ המכונית בעקבות התקלות במיכל דלק במעלה ההר לבסוף מייסי נהרגה בתאונה אחרת בלי קשר לברוק, כמובן הפריע לנישואים של רידג' וטיילור. הסידרה צריכה ללכת ולרדת כאן מהמסך, כי זה עבר את גבול הגועל,ברוק הזאת איכס, רומן עם אריק ו-2 ילדים ממנו, למחרת רומן עם רידג' בנו המאומץ, אך היה נחשב לבנו הביולוגי עד כניסת מאסימו לתמונה, נוסף על כך מספר שנים רידג' חשב שבריג'ט זאת בתו הביולוגית המשותפת לו ולברוק וכמובן שילה זייפה את התוצאות של הבדיקה כדי שתוכל להפריד סופית מהנישואים של אריק וברוק, לברוק אומנם היה אינטרס שזה בתם המשותפת כדי להיאחז ולכלוא את רידג' בחייה, והם מסתכלים 3 הטמבלים לכיוון שלה, אריק, רידג' ותורן, ורק סטפני הייתה פקחית לאורך שנים. ילדים מהאב, בן מבנו רידג', במידה והיה ביולוגי, היה לאריק כך שני ילדים משותפים עם ברוק, ונכד שהוא בנה של ברוק ומשותף לרידג' ששנים היה נחשב לביולוגי, בת מחתנה עוד שערורייה, נישאה לניק שהיה נשוי לבתה, פיכס דמות מגעילה איזה חינוך גרוע דמות כזאת בסדרה, אשת סדום ועמורה מטיפוסים כאלה יש את מחלת האיידס. בקיצור לא נמאס מהשטויות האלה ומהטלנובלה הזאת, גרושים, אלמנים, מתחתנים ומתגרשים אין ספור פעמים מאותה אשה בלאגן במשפחה, בראשם ברוק, שילה, גם קצת אחת האקסיות של רידג' עשתה נזקים, 3 נשים שהרסו חייהם של רבים מאוד, מה זה הסיבובים האלה, חבל לבזבז זמן על הפוטו רומן הזה, זה רומן למשרתות, צרות של עשירים כדי לנחם עניים, יום אחד יימאס לכותבי הסדרה ויחליטו שנמאס כבר אותו הסיפור שחוזר על שלו, פעמיים טיילור חוזרת לחיים, רידג' נשוי כמה פעמים לברוק, לטיילור, תורן גם כן וכו', מפיקי הסדרה כבר יכולים לקנות מאה וילות מהסבון שהם כתבו בעשרים השנה האחרונות.

../images/Emo58.gifרביעי ארה"ב

יפה. פרק מעולה. כל עוד אין את רידג' והפלאשבקים של שיין או את פיבי וג'קו - הכל בסדר גמור ויותר מזה. כמה פעמים בריקי עוד ייפרדו אחד מהשני? קרייסט. אגב, באופן לא מפתיע אני עם ברוק בשיחה שלה עם טיילור. טיילור לא רמזה בתמימות שלברוק יש מניע נסתר. ושוב - אין לי בעיה שטיילור תגיד שיש לברוק מניע נסתר או וואטבר, אני פשוט לא מבין למה היא חייבת להיתמם ולהתחסד. ואשלי ג'ונס לגמרי לגמרי לגמרי שולטת בשבוע האחרון. כל מילה מיותרת.

Indiman1

New member
כל הבלבלות שהיו לה בראש

וההתמוטטות היו בהחלט מרשימות. רק חבל שבריג'ט לוקחת הכל כל כך ללב. היא רק גרמה לברוק להביא לה אח/אחות . היא צריכה להיות מאושרת
וטיילור מרגישה מאויימת בגלל ברוק. בגלל זה היא מנסה לדחוף את רידג' לעבר ברוק. זה צפוי.

Mikel20

New member
לא מבין על מה המהומה

הייתה טעות? בסדר, טיילור כולה בחודש הראשון..שיילכו לעשות הפלה ויתחילו הכל מהתחלה
(כן בטח...ויהרסו לנו חודשים של בכי/יבבות/יללות ומשולש מייגע...right!!!!)

sashkashurik

New member
עוד משהו שרק גבר מצוי

יכול להגיד
"לכו לעשות הפלה". אין לך מושג כמה מרגישים את הילד הזה מהרגע הראשון שמשתינים על המקל! וכמה מפחדים לאבד אותו (יש סיכוי מאוד גבוה להפלה טבעית אצל כל אחת!!! ב3 החודשים הראשונים של ההיריון...)

S c a r l e t t

New member
אני לא מעודדת הפלות

אבל ילד של ברוק ברחם שלך זה בערך הדבר הכי נורא שיכול לקרות, במקרה הזה הייתי שוקלת הפלה באופן רציני... אגב, אני חייבת להצטרף לצפניה, ואני בד"כ לא ממעריצי אשלי ג'ונס, אבל היא פשוט מעולה, ההיסטריה, הפניקה היא משחקת ממש מעולה!

למעלה