שני ארה"ב

../images/Emo58.gifשני ארה"ב

אפילו אני לא ראיתי את זה בא
אמרתי לברוק לברוח משם ושאני רואה את סטפני מכניסה לה את הטלפון לראש LOL גאד, האם סטפני באמת חושבת שלרצוח את ברוק יהיה צעד נבון עכשיו? ואיזה כיף שפריק רבים. אני כל כך מאושר אחרי חודשים ארוכים של סבל. פיבי בכלל חצופה. מה היא מדברת לאשלי ככה? לא לימדו אותה שצריך להתנהג בנימוס לזקנים? (בתמונה: נסיון רצח מס' 38592173. יילך לה הפעם?)

Mikel20

New member
../images/Emo58.gif גדול - CAT FIGHT!

לא אחד.. שניים.. הראשון - פיבי ואשלי רבות, אשלי אוכלת אותה בלי מלח וסוף סוף מעמידה את המלעונה הקטנה במקום, וגם אני כ"כ שמח שפריק רבים, יאללה שייפרדו ושהוא יילך לאשלי, הם הרבה יותר לוהטים ביחד.. השני - ברוק וסטפני, תאכלס ציפיתי לאיזה אגרטל בראש, לא כזה דבר
ענק! המשפט שעשה את הפרק, אשלי בוידוי קורע לב:"משפחת פורסטר משפחה מוזרה, אבל בוא נודה באמת, גם שלי לא משהו" . אני מתחיל לאהוב את הבלונדה.

י מ ב ה

New member
שלום לכם,אני חדשה כאן אבל ותיקה בשטח....

אצלי אין עדיין את הפרק הזה....אייהו?

../images/Emo47.gif איזו הפתעה בסיום! ../images/Emo6.gif

אחרי כל השנים סטפני עדיין מוצאת אמצעי לחימה חדשים!
אני גם לא מת על פיבי וריק.. ובטח שמעדיף את אשלי שהיא אחלה דמות אבל היא קצת הגזימה שהיא ניסתה לגרום לפיבי ייסורי מצפון שהיא לא הצליחה להעיף את שיין ואולי בגללה כל זה קורה.. זה לא היה ממש במקום... אבל אני אוהב אותה קצת ביץ', אז סבבה

../images/Emo58.gifשלישי ארה"ב

ברוק, מה את נוסעת עם הפסיכוטית הזקנה לביג בר? לא למדת מהעבר? כנראה שלא. מצחיק איך ניק חסר אונים וכל ההגנה שלו וכל התקווה שלו מתבססת על ברוק בזמן שטיילור עסוקה ב... אני מניח עוד ניתוח פלסטי. פיבי וקונסטנטין כל כך מעיקים. הרצתי קדימה. וגם אין לי כוח להקליד את השם של הבחור עם השיער המדובלל. שיחפוף כבר. וכמובן, הקטע הקלאסי: סטפני לברוק: "אם ניכנס לכלא זה יהיה באשמתך!" ברוק: פרצוף המום. הכל באשמת ברוק. הכל. טוב לדעת שכללי הזהב של הסדרה נשמרים

sashkashurik

New member
../images/Emo58.gif

ברוק כל-כך מטומטמת שאני לא יכולה לתאר! יש לך פלאפון, תתקשרי לסטורם, תגידי לו מה את יודעת, אם סטפני תתקוף אותך תוך כדי, סטורם ישמע את זה ויבין מה לעשות הלאה. ממש טמטום מהלך האישה הזאת, רק להזדיין היא יודעת.

Mikel20

New member
../images/Emo6.gif גדול

המשפט האחרון שלך קרע אותי
ישר לניצוצות!

sashkashurik

New member
../images/Emo58.gif

הטמטום של הברוק הזאת הורג אותי!!! קודם כל, תבדקי כבר את ההודעות שלך בפלאפון!!!!!!!!! כשסטפני הלכה לחדר, מצאת מפתחות לאוטו? למה לא מצאת את הפלאפון שלך ישר, הלכת לחדר והתקשרת לסטורם????? מילא. אם כבר לא עלה על דעתך לעשות משהו פשוט כזה, ואת כבר באוטו והתנעת את האוטו, מה את עוצרת??? סטפני לא באוטו - תני גז וסעי לך!!!!! מצד שני, לא פלא, קמת בבוקר ואפילו לשירותים לא הלכת, מי יודע כמה שתן עלה לך לראש...

girlontop

New member
זה מזוכיזם במסווה של טמטום

למעשה ברוק מאוד נהנית - בצורה מעוותת - מההתעללויות של סטפני בה. זו הסיבה שהיא ממשיכה לחזור ופרקטיקלי להתחנן לעוד השפלות (תכונת אופי שגם יכולה להסביר את מערכת היחסים שלה עם רידג' לאורך השנים). האישה זקוקה לצומי מכל סוג שהוא וסטפני, מצדה, נהנית לתת לה אותו. מערכת יחסים סאדו-מזוכיסטית מושלמת.

S c a r l e t t

New member
../images/Emo58.gifWTF?

באמת שכל השבוע הזה היה אחד ההזויים בתולדות הסדרה!! קודם כל סטף מנסה להרוג את ברוק בעזרת חוט של טלפון?! ואם כבר מדברים למה בכלל סטפני התוודתה באוזני ברוק?! לא היה לה ברור לאן זה יוביל? ברוק בשיא טיפשותה נוסעת איתה לביג בר בלי להתקשר לאף אחד, ובלי לחשוש שמשהו אולי מסריח כאן...לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שסטפני התכוונה לעשות לה משהו, אני אישית כבר דמיינתי את ברוק קשורה באיזה מרתף נחבא כמו בימים הסוערים והטובים של הסדרה. וגם אחרי שהיא כבר מנסה לברוח היא עושה את זה בצורה הכי טיפשית שאפשר! ומה לעזאזל פשר הפיג'מה של סטפני?! היא נראית כמו איזו עירקית זקנה
אני ממש מתחילה לחשוב ששילה עברה איזה ניתוח פלסטי והגיחה באל. איי בצורת סטפני, זה כבר ממש עובר כל גבול. לפחות דבר אחד טוב יצא מכל העסק הזה, פריק רבים ואולי נזכה סוף סוף לראות את אשלי עם ריק! ואולי יש לנו מספיק מזל וגם הקונסטנטין הזה יקח את פיבי לאיזה סיבוב הופעות כמה שיותר רחוק מאל. איי

למעלה