שני ארה"ב

../images/Emo58.gifשני ארה"ב

אני מאוד מתרשם מטיילור. היא שחזרה את השיידי מרלין עד לפרט האחרון. היא אפילו דאגה לרטייה שברוק הביאה לניק
נו מייקל, אתה רואה שרידג' הרג את שיין?
הוא וטיילור שילוב מנצח - שני רוצחים (בתאונה! בתאונה!) שאח"כ משבשים ראיות ומפלילים אחרים. ממש סולמייטס. מזל שסטפני אמא שלו והיא יכולה לסייע לו. פושעת חמודה שכמוה
ובריקי. אחח בריקי... איזה כיף. מושי מושלם

Mikel20

New member
סטפני הרגה אותי ../images/Emo6.gif

גדולה, היא ממש לקחה את זה בסבבה את העניין שהבן שלה מעורב במקרה רצח/התאבדות.. היא הרי רגילה כבר לחפות על הדברים האלה (ת'ורן שירה ברידג', טיילור ודארלה ועוד ועוד).. ישר היא נכנסת לעניינים :" טוב, יש לו רכב? צריך להסתיר אותו..מה עם המשפחה שלו? מישהו ישים לב שהוא נעלם? אנחנו צריכים להזמין דבר ראשון שטיח חדש"
היא צריכה לפתוח עסק חדש לייעוץ לפושעים מתחילים. אני לא קורא ספוילרים, אבל אני חושב שמחר ניק יגיד לברוק שמה שהיה ביניהם נגמר ושהיא צריכה להמשיך הלאה
אני כ"כ שונא את הפלאשבקים והפוצי מוצי שהיה בפרק ביניהם, זה כ"כ מעיק והורס את הפרק. ברידג'ט בתפקיד טיילור, מנתחת את ברוק מעולה "את תמיד רוצה את מה שאין לך"...כנראה שלא צריך תואר בפסיכולוגיה בשביל להבין את זה. ההפללה כבר ממש כאן, ניק יצא לשיט, הודיע על זה לרשויות, ועכשיו גם הוא בא אל ברוק כשכולו נסער (מה שישמש את הבלשים אח"כ) ועוד אמר לה שהוא היה במארלין החדשה. הם פשוט צפויים כ"כ...

S c a r l e t t

New member
בבקשה תגידו לי שברוק חולמת

או שכל העניין הזה יוביל לאיזה פאנץ' ליין מצידו של ניק, ואם לא- שיפלילו אותו ברצח! אני בעד! נחמד שברידג'ט סוף סוף הבינה ואמרה את מה שכולנו יודעים כבר שנים- ברוק תמיד רוצה ורודפת אחרי מה שלא שלה והיא לא יכולה להשיג.. סטפני פשוט הורסת אותי, תוך שניות היא מארגנת את כל העניין בקור רוח שלא היה מבייש אפילו את שילה, ממש כאילו מדובר באיזו עבירת תנועה קטנה. אבל העיקר שהיא ידעה להגיד לו שמה שהוא עשה לא היה בסדר. אני במקום לוטננט בייקר הייתי עוצרת אותה וכל שאר הפשעים באל. איי היו מתגלים מעצמם, זה ממ שכאילו היא יודעת ומכפה על כל פשע שאי פעם נעשה

למעלה