שני ארה"ב

M a g n u s

New member
הלו הלו- למה להרוס../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo58.gif

בבקשה תקפידו לשים
בהודעות שמכילות ספוילרים עתידיים
ובנוגע לפרקים מיום ג'- זה ממש הזוי, אני מרגיש כאילו בין יום ב' ליום ג' עברו איזה שנתיים לפחות, כאילו פספסתי באמצע לפחות כמה עשרות פרקים. איפה רידג' שרודף אחרי ברוק, איפה סטפני שאובססיבית להחזיר את ברוק אליו ואיפה בכלל ברידג'ט ופלישיה (שלמיטב זכרוני הן עדיין דודות של אלכסנדריה),דנטה, ברוק וניק
פתאום אני מקבל את פיבי בלוק אה-לה מריסה (ע"ע מישה ברטון) או יותר נכון לומר- אה- לה אמבר (
), את דארלה ות'ורן בזוגיות נפלאה, את אלכסנדריה החמודה שצצה לה לפתע, את תומאס שאשכרה אמר יותר משני משפטים (דבר שלא ממש קרה בזמן האחרון), את קלארק (WTF) והכי מצחיק
את רידג' שהחליט פתאום שהוא בעצם עדיין אוהב את טיילור ואת סטפני שפתאום הבינה שבעצם מקומו של רידג' הוא עם טיילור ושבעצם היא עדיין לא סובלת את ברוק. הזוי לחלוטין
ואני כבר חשבתי שהולך להתפתח איזה רומן בין רידג' לדארלה (ועדיין הייתי חושב לולא הייתם הורסים לי ומגלים לי שדארלה מתה
).

איפה אתה חי? ../images/Emo58.gif

לא שמת לב שפתאום דרלה מקבלת כל כך הרבה שורות ושהכל פתאום חיובי? זה היה די ברור שהיא הולכת להיקטל באכזריות.

Mikel20

New member
ואם לא אז זה בטח היה ברור

כשסאלי וסטפני מארגנות לכבודה מסיבה ליום הולדת...והם ידברו על זה "מחר בבוקר"..תאכלס, הכל צפוי וברור מדי.. שמתם לב שגם בתאונה של מייסי בשנה 2000 ת'ורן הופיע "במקרה" במקום האירוע? פיבי בתפקיד קימברלי כילדה הקטנה שבוכה בצד.. וטיילור בתפקיד ברוק, כגורם העיקרי לתאונה. בזמנו מייסי הייתה חשודה כ"שתויה"...היום זאת טיילור.. הכל ממוחזר.

Mikel20

New member
צודק

אני מאשים את צפניה, הוא התחיל בשרשור הזה ולא הזהיר

aabbadd

New member
מחאה!!! ../images/Emo46.gifלמה להאשים ....

את האלכוהול כשאפשר להאשים את ברוק???

Shiri from the block

Active member
היי!!../images/Emo58.gif ברוק לא הייתה הגורם העיקרי לתאונה!!!! היא ניסתה לגרום למייסי להפסיק לנהוג בגלל שמייסי הייתה שתויה!!!../images/Emo46.gif

למעלה