שני ארה"ב

../images/Emo58.gif שני ארה"ב

"סינדרום ברוק" - כשאתה רוצה משהו שלא שלך וכשאתה משיג אותו לבסוף, אתה רוצה משהו אחר.
זו הייתה המסקנה של הדיון המרתק של פלישיה וסטפני. למען האמת, זה היה החלק הכי מעניין בפרק. בריקי המשיכו להתמזמז והגיעו לאי. רק לי היה נדמה שלג'ק ווגנר אין מושג מה לעשות עם קק"ל ושהוא לא הבין למה יש לה חזה ולא שרירים? קרייסט
ברידג'ט ודנטה דיברו על אלוהים יודע מה. מה שהצלחתי להפנים זה שברידג'ט חושבת שעכשיו ברוק התחתנה עם ניק כדי לשחרר את ברידג'ט לאחר שבעבר ברוק לא התחתנה עם ניק כדי לשחרר את ברידג'ט. איזה בלאגן.

Mikel20

New member
איזו אכזבה

לחזור לראות את הסדרה אחרי כמעט חודשיים ולגלות שהכל נשאר אותו דבר, פלישיה רודפת אחרי דנטה, ברוק וניק מתחרמנים כמו ילדים בני 15, וסטפני דוחפת את האף לכל פינה...איפה טיילור??? מה שכן, השיחה בין סטפני לפלישיה הייתה חביבה, והמסקנות נכונות מאין כמוהן...ניתחו 18 שנה של ברוק ב 5 דקות. מה ? ג'ק ווגנר גיי? הוא לא היה נשוי לא מזמן?

M a g n u s

New member
סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ג'ק וגנר גיי
זה הדבר היחיד המעניין שיש לי להגיד על כל מה שקורה שם על האי המקולל
מה שכן- זה אומר שעוד נזכה להרבה תחבולות של סטפני במטרה להפריד בין ברוק לניק- אתנחם בזאת

א ר י ק ל

New member
שלישי+רביעי=ארה"ב ../images/Emo58.gif

כל כך הרבה סממנים ורמזים הושתלו בפרקים כאות לעלילה הבאה..עד כדי גיחוך. מה?? טיילור ודרלה חברות.
מה?? מי זו אלכסנדרייה בכלל.
בקיצור- נראה שבקרוב השמחה תסתיים. יותר מידי שמח כרגע. וטיילור ממש עבריינית למופת!! מחסלת בקבוק שלם (ולא שמה אותו במיכל המיחזור
),וישר רצה למכונית לעבר הכביש.

Mikel20

New member
תשים לב אבל

שהם לא מראים לנו שהיא שתתה מהבקבוק, ככל שאנחנו יודעים היא הסתכלה עליו ולא ידוע אם היא שתתה אותו או לא...

../images/Emo58.gif שלישי וגם ../images/Emo18.gif

כל מסע הפרידה של דרלה וכל הקטעים עם דרלה מגוחכים. האם זה בגלל שאין לסדרה מספיק קטעים עבור הפלאשבקים?
ופיבי כוסית על! אהבתי את התלתלים. היא כמו אמבר קטנה

רק שלישי ארה"ב...קרש כביסה...

עוד לא יצא לי לראות את הפרק של יום רביעי, אבל בכל זאת רציתי להעיר על השחקנית החדשה שמשחקת את פיבי... בואנה, חוץ מאשר כשהיו קטנות, המפיקים בהחלט הצליחו לבחור את השחקניות הכי מאפנות לשחק את התאומות... מה, אי אפשר למצוא תאומות נורמליות באל. איי.? ומה זה ההליכה הזאת שלה? היא נראית כמו עמוד אנורקסי, או קרש כביסה...

sashkashurik

New member
תרחיבו את עולמי,

תספרו לי מה קורה, PLEASE. מאז המונדיאל לא נגעתי ב"יפים" ואין לי מושג מי מה מו. מה קורה עם טיילור ודרלה? אלכסנדרייה כבר בת 20 או משהו? אפשר קצת פירוט (לא בא לי ללכת לאתרים הרשמיים, סומכת עליכם.
)

sashkashurik

New member
כבר מזמן מזמן

טוב, לא ממש מזמן, אבל אין קטלוג כרטיסיות בספריות. הכל במחשב.
חוץ מזה,
מה??? הרגו את דרלה??? למה???

../images/Emo58.gif חמישי ארה"ב

גאד. איזה מבט דרלה נתנה בטיילור לפני שטיילור לחצה על הברקסים ולמעשה הרגה אותה. ואיזה מבט טיילור נתנה. אחחחח... קצת חבל על סאלי שנשארת כמעט בלי אף אחד בסדרה. חוץ מקלארק שהתפקיד שלו כליצן קיבל מימד חדש לחלוטין השבוע. מעניין אם טיילור שתתה את היין או שפכה אותו לכיור. ההימור שלי - שפכה לכיור אבל אף אחד לא יאמין לה
לזכר דרלה איינשטיין, you will be missed.

א ר י ק ל

New member
ארה"ב-חמישי-../images/Emo58.gif

עציץ לזכרה. מעניין שהקטור תמיד נמצא שם.. נראה לי שהעציץ קצת יבש, טיילור יקרה אולי תשקי אותו מעט מיינך..

Shiri from the block

Active member
טיילור הזאת../images/Emo58.gif גם נהפכה להיות חצי זונה, גם מכוערת, גם שתיינית, גם בכיינית ועכשיו רוצחת. איזה דמות גועלית.. העיקר שיש את ברוק../images/Emo13.gif

א ר י ק ל

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif (../images/Emo58.gif)

נהר התירוצים כבר נשפך על גדותיו: "אבל היא לא שתתה.." "אבל דרלה רצה לכביש.." "היה חשוך.." "זה לא רצח..זה היה בטעות.." "אבל היא חזרה ליופייה.." "אבל הסקס עם סטפן..היה במקרה.."
+
=
. שתתה או לא שתתה--היא האחראית למות דרלה.

M a g n u s

New member
סליחה אבל היא לא אשמה../images/Emo58.gif

ראו בבירור שדארלה עפה לכביש- ואם טיילור שתתה זה צירוף מקרים טראגי.

למעלה