שני ארה"ב

א ר י ק ל

New member
--פירסומת לשמפו. קודם השיער של ברוק

במהלך הריצה. אחר כך השיער של טיילור בשעת הנפילה. ואז שוב ברוק בריצה לכיוון הזירה. סתם קטע ענק. אהבתי איך העיניים של טיילור זזו כאשר ברוק נכנסה בפעם הראשונה...

א ר י ק ל

New member
אגב-הייתי מוכן להישבע לפני שצפיתי

בקטע, שזה על שילה... רז אין לאוו וויט שילה..רז אין לאוו וויט שילה.

M a g n u s

New member
אין ספק שזו אחת הסצינות המעולות

של הסדרה אוור- פשוט מעולה

Mikel20

New member
סצינה אדירה אבל תודו

שכשיודעים שטיילור לא באמת מתה...זה מוריד מעוצמת הקטע נכון?? הרי זו הייתה סצינת הפרידה שלה, עם כל הכבוד לפיצוץ המשאית ש"הרג" את מייסי, זה הרבה יותר דרמטי, ועוד שילה, אשת הרשע של הסדרה הורגת דמות ראשית וסותמת עליה את הגולל... ואז מגלים שלמעשה היא לא מתה, קצת הורס לא?

../images/Emo58.gif שלישי-חמישי ארה"ב

איזה כיף! שוב שמענו את going back again! על הרקע של סטפני שזוממת להפריד בין ברוק וניק. מרגש. השיחה בין פלישיה לברידג'ט בפרק של רביעי הייתה חביבה למדי. וואו, זה מדהים שאין לי מה לכתוב אבל באמת אין לי מה לכתוב

Mikel20

New member
|נצל"ש| מס' 2 ,עוד חדשות ליהוק

בחודש אחד 3 דמויות כנראה עוזבות, בנוסף למריו לופז (כריטיאן) עוזבת החודש גם שיי האריסון (דארלה), וזה סופי.... וגם......וזה השמועה האחרונה, ג'וזף מסולו (מאסימו) יורד למעמד של שחקן אורח (איזה בזבוז)... צפניה, תאמין לי, רד לפרק בשבוע...אולי זה יעשה את זה מעניין יותר.

הצפייה היומית היא מה שמחזיקה אותי

בחיים
לא סתם, אין מה לעשות - זה מנהג כזה, לראות "היפים". מתי זה ייגמר? כשאמצא את האומץ להתחיל לסרוג.

לינה18

New member
אני בכלל מופתעת איך ג'וזף עד היום

לא חזר לימי חיינו. טוב, אולי עכשיו הוא יחזור.

../images/Emo58.gif שישי ארה"ב

וואו, בפרק של חמישי ראינו את ההזמנות והיום הן כבר הגיעו בדואר לכל המוזמנים? יפה לדואר בלוס אנג'לס. וואו, סטפני מזילה ריר על תמונות עירום של ברוק. וואו, צפניה אשכרה מחייך כשהוא רואה את סטפני אומרת שאחרי שהקמפיין יעלה זה יהיה a whole new ball game. ככה אני, התחכמות שנונה אחת בתסריט ואני שבוי שוב

א ר י ק ל

New member
אז ככה--../images/Emo58.gifהנחש מחליף עורו-

סטפני המטיפה הראשית נגד ברוק/סקס/קולקציית חדר השינה של ברוק/שימוש בסקס בשביל למכור, מתחילה פתאום לשנות את דעתה. היא וריד'ג מפתיעים את ברוק ומנסים לשכנעה לעזור אומץ לתמונות חושניות בשביל פירסום הקו. איי לייק דה ניו סטפני!

M a g n u s

New member
יש לי הצעה לספין- אוף../images/Emo58.gif

סטפני תבין שכל האובססיה שלה לגבי ברוק נובעת מכך שהיא פשוט... מאוהבת בה
ההתלהבות שלה והעניין שהיא הפגינה בצילומי העירום של ברוק בפרק של יום ו', יכולים להיות ההתחלה של הרומן הלוהט בין שתי המלכות של הסדרה
למרות שאם כבר רומן חד- מיני אני כבר מעדיף את ת'ורן ודנטה

למעלה