שני ארה"ב

../images/Emo58.gif שני ארה"ב

וואו. איזה שעמום. אני באמצע הפרק ואני רק מקשיב. למי אכפת בכלל מה קורה שם? סטפני מנג'סת לדנטה ומלכלכת על ברוק וברידג'ט. היא גם חושבת שניק וברידג'ט יהיו ביחד וברוק ורידג' יחזרו. קרייסט. אל תגידו לי שהולכים להחזיר את ניקט. סטפני אמרה בדיוק את אותו הטקסט לפני שנה לגבי בריקי. בכל מקרה, בעעעע.

א ר י ק ל

New member
../images/Emo58.gifשני-

אהבתי את שיחת הבנות של ברוק וברידג'ט. שיחת אם ובת חביבה.

../images/Emo46.gif

איזו כלבה הפלישיה הזאת!!! עצבנה אותי שהיא אומרת לברוק שהבת שלה משוגעת. זאת אותה הבת שהיא נתנה לה לגדל את הבן שלה, יא סתומה אחת. והכי מעצבן אותי שכל פעם שהיא משחקת אותה קשוחה יעני, היא מסתתרת מאחורי הגב של סטפני. יאללה, נראה אותך בלי התמיכה של האמא שלך!!!

שלישי ארה"ב - מחשבות...../images/Emo58.gif

אז אני רואה לי את הפרק וזה מה עובר לי בראש: בתור סדרה שכולה על אופנה (או מתיימרת להיות...) הם עושים את הדברים הכי מוזרים כשמלבישים את השחקנים. למשל הנה כמה דברים ששמתי לב אליהם ביום שלישי: 1. אריק ודנטה לובשים את אותה החולצה... (אלה אם כן יש עליה לוגו של פורסטר וזה המדים הרשמיים של העובדים... איך לא שמו לב לזה?) 2. המדי חיל-whatever שפלישיה לבשה... מגוחך! 3. הנברשות שנתלו לברוק מהאוזניים (חבל על הזמן אם לא היה לה כאב ראש בסוף הפרק...). סך הכל פרק לא רע. -פלישיה ממשיכה להיות המפגרת האממה של הסדרה. -סטפני משחקת אותה מלכה שוב פעם. איך היא הביא בצעקה לברידג'ט בבית החוף - נראה לי אשלי ג'ונס קפצה אחורה על אמת... -ברוק וניק - |פיהוק|. -אריק - למה הוא שם, תזכירו לי?

Mikel20

New member
סתם מסקרנות

וזו שאלה לכל מי שצופה על בסיס יומ-יומי בסידרה... יש שם משהו שמעניין אתכם באמת? איזשהו סיפור שאתם מתחברים אליו? אני מצאתי את עצמי בזמן האחרון מוריד פרק בשבוע וגם בו אני מריץ את הרוב...פשוט לא אכפת לי איך הסיפורים האלה ייגמרו, שדנטה יהיה מצדי עם אימא של ברוק, שברוק תבחר בסוף בקלארק מצדי..קשה להתחבר לדמויות שם, ועוד משלמים למישהו לכתוב את השטויות האלה.. אשמח לשמוע את דעתכם.

א ר י ק ל

New member
אז ככה---../images/Emo58.gif

הסידרה עכשיו על גל רגיעה וכנראה זה ישאר כך לנצח. בראדלי וכל השאר כבר עשו כל עלילה הגיונית ולא הגיונית. כל מה שהיה יכול לקרות כבר קרה.. ומיחזורים יש בשפע. לענייננו- פלישיה יכולה למות מצידי. דנטה יכול ללכת אחריה. אהבתי את משחק ההתחנפות/ההכרה/הגילוי של סטפני בברוק. ושברידג'ט נהפכת להיות ברוק-אמן. הבעייה העיקרית כרגע היא: ה-ת-מ-ק-ד-ו-ת יתרה בפלישיה.כבר חודשים שאנו אוכלים אותה יום יום. אנו משלמים כרגע על כל השנים שלא ראינו אותה--בגדול.

Mikel20

New member
אני דווקא חשבתי

שהבעייה היא התמקדות יתרה בברוק, שחקו את הדמות שלה כ"כ, פשוט המאיסו אותה על הצופים, בכל פורום וטור הסדרה נקראת "the brook logan show" כי פשוט במשך שנים היא תמיד במרכז, כל הזמן יש איזה משולש רומנטי משעמם שקשור אליה וזה נראה שלכותבים פשוט אין שום רעיון לגבי דמויות אחרות בסדרה וכל כוח היצירה (העלוב יש לומר) מתרכז בגברת לוגן ובמעלליה. דווקא ההתמקדות בפלישיה יכלה להיות שינוי מרענן, כשהיא הגיעה היא הייתה דמות פאנקית כזאת, ביצ'ית, לא דופקת חשבון לאף אחד, כזאת שנשים יכלו להעריץ, ומה עשו איתה היום? הפכו גם אותה לסמרטוט לרגליו של גבר זה או אחר כמו שהם עושים לכל אישה אחרת בסדרה הזאת.

Mikel20

New member
../images/Emo207.gif ספוילר ליהוקי לא מפתיע

מריו לופז (כריטיאן רמירז, או כמו שקוראים לו חלק, סלייטר) פוטר מהסידה...יופיע פעם אחרונה באמצע יולי.. קשה להאמין שזה מפתיע מישהו, עוד רמירז שנזרק לפח.

M a g n u s

New member
שני- שלישי ארה"ב../images/Emo58.gif

קודם כל נתחיל במדד הברוק- מ-ה-מ-מ-ת
ולשאר העניינים
אני אוהב את הקטע של סטפני ופלישיה נגד ברוק וברידג'ט- חבל שלא נותנים להן יותר סצינות מריבה
פלישיה ממש ממש מעצבנת אותי- כ"כ אנוכית... וד"א- שמתי לב פתאום שהסיפור הזה כן מעניין אותי
אחרי חודשים של פיהוקים חוזרים ונישנים מכל המשולשים של ברידג'ט ופלישיה- סופסוף קצת אקשן
וברוק וניק מתחתנים- מעניין מה יעצור את החתונה הזו...

M a g n u s

New member
רביעי- ארה"ב../images/Emo58.gif

אוף איזה פרק עצוב- ברוק כנראה נחושה בדעתה להינשא לניק. קשה לי להאמין שרידג' ימשיך לרדוף אחריה אחרי ליל הפרידה הזה... ממש התבאסתי בסוף

יש לי הרגשה ש...

הוא יישן על זה ויגיע לאיזו תכנית חדשה כשהוא פורץ לחתונה של ניק וברוק וחוטף אותה ומחזיק אותה שבויה איפשהו עד שהיא מתאפסת על הרגשות שלה... או משהו בסגנון. אבל באמת קצת ריחמתי עליו בפרק הזה...

א ר י ק ל

New member
פרקים כאלה,עושים לי מה זה רע..

ואז אני בדיכאון לכמה זמן.. אך אני יודע שהגאולה בפתח,זה עוד מבחן/תלם ביחסיהם, אני מחכה כבר לריצה לעבר הזרועות.. זהו. יצאתי מהדיכאון. (את הפרק שבו ריד'ג וברוק מבינים שאר ג'י הוא הבן של ריד'ג -הקלטתי בוידאו,וכל ההתרגשות וההכרה שמסביב--מהווים בעיני את נפלאות האהבה).

raz the 1

New member
חבר'ה נכון שעכשיו הסדרה די משעממת

אז החלטתי לחפש איזה קטע עסיסי דווקא מהעבר הלא כ"כ רחוק.. אז הנה בשבילכם...אוי אני כ"כ אוהב אותה שתחזור כבר..

Shiri from the block

Active member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif די הסצינה הזאת כל כך מצחיקה../images/Emo6.gif המוסיקה הדרמטית הזאת, איך שברוק רצה.. נראה כמו סטייל משמר המפרץ../images/Emo6.gif

למעלה