שני ארה"ב

../images/Emo58.gif שני ארה"ב

סטפני הכניסה טוב טוב לסטיבן. הוא באמת אחראי לכל הטראומות בסדרה
ניק, סטיבן, מי יהיה הבא שיאיים על סטפני? לפחות עכשיו היה עד שמיעה. קייטי עבדה ביחסי ציבור? שיהיה. חשבתי שפלישיה עושה יח"צ לפורסטר. זה מסביר את החרא שהם אוכלים. את רואה סיגל?
למה אריק צריך לבחור בתצוגת האופנה? אני לא מבין למה כל תצוגת אופנה הופכת במשפחה הזו לתחרות. ברוק ורידג' מתחתנים. שוב. פעם אחת בחיי אני רוצה שהם יתחתנו ביום הולדת שלי. וכמובן, סצנת הסיום. סופסוף רואים קצת בשר מהhoney bear! אריק בעצם שכב עם אשתו לשעבר של סטיבן, עם בתו הבכורה ועם בתו האמצעית. מתי יגיע תור סטורם?

../images/Emo58.gif שלישי ארה"ב וגם ../images/Emo18.gif

הו סטורם, תעשה לי ילד!
אני ממש מקווה שלא יגרמו לו להיות זה שיורה בסטפני. אני ממש אוהב את השחקן והגיע הזמן שתהיה דמות גברית חזקה חדשה. לא כל כך סימפטתי את השכתוב של ההסטוריה. סטיבן עזב כי סטורם אמר לו לעזוב? איזה בולשיט. הוא היה ילד בן 14 בערך. סטיבן הוא דמות מאוסה ויבבנית. ריספקט לפטריק דאפי על משחק מעולה. חבל רק שהוא מבוזבז על דמות מעצבנתתתתתתת.

Mikel20

New member
מה שעיצבן אותי

בעימות הזה...תקנו אותי אם אני טועה, אבל לא כבר ראינו אותו לפני שנים כשסטפני החזירה את סטיבן ללוס אנג'לס? אמנם אלו היו שחקנים אחרים, אבל הדמויות כבר התעמתו אחת עם השנייה על אותו נושא בדיוק ודי השלימו את ההדורים ביניהם...לא? למה שכחו מזה, ועכשיו זה נראה כאילו מאז שסטיבן עזב את המשפחה שלו לפני 100 שנה, הוא לא דיבר עם סטורם... שלא לדבר על זה שסטורם כל הזמן אומר "אני דואג לאחיות שלי מאז שעזבת!" , הבחור לא היה כאן 15 שנה, מאיפה הם מכניסים לו את השטויות האלה לפה? בינתיים שבוע נורא משעמם
איפה טיילור??

Yaki J

New member
נתקן אותך ../images/Emo6.gif

סטיבן וסטורם מעולם לא ישרו את ההדורים. הם הגיעו לאיזו הבנה שהם לא ממשיכים להתעמת בשביל בת', אבל לא השלימו. וסטורם צודק - הוא תמך באחיות שלו כל השנים כשסטיבן לא היה והיה ה"אבא" בבית. לגבי טיילור אולי היא הלכה לעבוד? (לא, אין סיכוי)

S c a r l e t t

New member
../images/Emo58.gif הם פשוט ממציאים מה שנוח להם?!

אני לא מבינה איך פתאום סטורם אשם בזה שסטיבן עזב..איך סטורם מסתובב ואומר לכולם שהוא זה שדאג לאחיות שלו עד עכשיו, הרי רק עכשיו הוא חזר לאל. איי מה זה השטויות האלה? בכלל יש יותר מידי לוגנ'ס בסדרה בשבוע האחרון, שיתחילו לדלל אותם קצת, זה מתחיל לעלות על העצבים בכלל הסדרה ממש משעממת בזמן האחרון, האנטר כבר אמורה לחזור, לא? טוב, אני ממשיכה בפרקי השבוע, יש להניח שאם יראו יותר מידי את המשפחה המאוסה הזאת כל העסק יקח לי משהו כמו רבע שעה

Mikel20

New member
../images/Emo58.gif ליהוקי בשבילך סיגל

מלהקים את זאק-המילטון, אח של טיילור, אז גם היא מקבלת סוג של חיזוק
וכן באמת יותר מדי לוגנ'ס, מהפרק של רביעי ראיתי רק את אריק/סטפני, כל השאר פשוט נוראי..

S c a r l e t t

New member
תעזוב את הבחורה המסכנה בשקט!

לפחות מישהי מהמשפחה הדפוקה הזאת מנסה להתערב ולהציל את כל העסק מקריסה

S c a r l e t t

New member
it's about time!

אם אני אאלץ לצפות בעוד סצינה אחת של משפחת לוגן מאושרת ושמחה ושל האבא האידיוט שלהם מאיים לעשות משהו לסטפני אני אצרח! זה פשוט כאילו בראדלי רוצה לענות אותנו בכוונה

../images/Emo58.gifרביעי-שישי ארה"ב

גאד, ג'ייק מקליין הזדקן רע. אללי, לא יכלו לאפר אותו או משהו? אז יש לנו אקדח ומצלמת וידאו. מעניין. מה שאני אוהב בסדרה הזו שכולם מפנימים לקחים. סטפני יודעת שהאובססיה שלה לברוק גרמה לה לאבד הכל ולכן היא מתכננת לעצור את דונה. הוילון והמיותרת מחליטים לעזור לה (סיגל, את עדיין בעד פלישיה? היא מזעזעת!), זה לא ייגמר טוב.

raz the 1

New member
אוי איך שבסדרה מתדרדרת..

איפה הכתיבה של פעם?? איפה הדמויות שכתובות בצורה מעולה איפה...

Mikel20

New member
מה? מישהו אמר....

.... ......... ............... ............................ ........................................ ............................. ....................................... שילה
?

למעלה