שני-ארה"ב

Indiman1

New member
../images/Emo58.gifשני-ארה"ב

הופ כזאת חמודה. כולה בת 6 הקטנה הזו , ונראה דווקא שברוק חינכה אותה טוב , אם היא יודעת לא לפתוח את הדלת לזרים, לדואג לאחיה ולהתקשר למשטרה אחרי שאמא שלה לא מגיעה הבית. חבל רק שהיא לא חשבה להתקשר לאחד מהמשפחה.. עכשיו יש לברוק תיק בשירותי הרווחה לילד.. מה שמטריד אותי שאף אחד שם לא חשב שאולי קרה משהו לברוק, או שהיא נפגעה חס וחלילה ובגלל זה לא חזרה הבית (נראה לי שרק אשלי שאלה אם היא עברה תאונה או משהו כזה..) גם לא זכור לי שמישהו ניסה לתפוס אותה בטלפון. טוב בכל מקרה, דונה צריכה להיות מואשמת פה בהזנחה. מה היא משאירה את הילדים לבד בבית כשהיא רואה מכונית "של ברוק" כביכול . בינתיים היא נהנית לה בחו"ל..

../images/Emo58.gif

do you want me to call daddy?
הופ אפילו לא יודעת למי לקרוא אבא, לרידג' או לניק
ממש קשה לי לצפות בפרקים האלה. אני חייב להתייצב נפשית. אני דומע ביחד עם ברוק. קק"ל כל כך משכנעת. אני לא אעמוד בזה אם יקחו לנו את הילדים. הם כל מה שנשאר לנו!

Indiman1

New member
הילדה בבלבלות ../images/Emo6.gif

בכל מקרה, איזה חמוד אתה כשאתה מזדהה עם ברוק
האמת שגם אני לא אעמוד בעוד התמוטטות עצבים ואת ברוק מאבדת את זה ומתחילה לחטוף בובות, סטייל שנות ה90. מענייין לאן ייקחו את זה הפעם .

ההבדל בינינו

זה שאתה לא תעמוד בזה כי נמאס לך. אני לא אעמוד בזה כי פשוט קשה לי לראות את ברוק סובלת. במיוחד כשאני יודע שהיא באמת מתאמצת להיות אמא טובה. זה לא מגיע לה

Indiman1

New member
באמת לא מגיע לה

היא גרועה, אבל לא עד כדי כך... דווקא בקטע הזה אני מסמפט את ברוק. באמת .

Yaki J

New member
ריגשת אותי

אבל גם אני לא סבלתי את מופע הבובות בברבדוס. ברוק בכל מקרה חמודה והיא באמת אמא טובה.

פרקים של ארצות הברית

מזה מספר ימים אני לא מצליחה להכנס ולצפות בפרקים משהו יודע מדוע??

א ר י ק ל

New member
../images/Emo58.gif= אני נורא מקווה שה-

ניצוצות של גאונות שלי, לא יהיו אירוניים ובאמת יקרה משהו שכזה.. ויהיה לרעת ברוק שכבר "אכלה די" מהילדה.

Indiman1

New member
../images/Emo58.gifשלישי-ארה"ב

ברוק מודה שהיא בן אדם גרוע ושניק ורידג' גם הם הבינו את זה ולא רוצים להכנס לצרה הזו שנקראת ברוק. יופי, הגיעו ימות המשיח. כולם לצאת בצהלולים !!! חוצמזה, היה נחמד לראות שוב את טיילור ,התגעגעתי . וסטפני הזו כזו מתנשאת, למה היא חושבת שהיא יותר טובה מברוק או מניק בגידול ילדים ? שתי בנות שברחו ממנה, עוד אחת שהיא הסתירה, בן אחד מפונק ויהיר שחושב שמגיע לו הכל, ועוד אחד חסר ביטחון וכל כך אנדרדוג.. (איזה זלזול היה לה שכהיא שמעה שברוק השאירה את הילדים עם ניק. לפי דעתי ניק אפילו יותר משעשע מרידג' בתור אבא)

Mikel20

New member
BORING

לא מעניין אותי בשיט לראות שוב את טיילור עושה טיפול לעוד אחת מהדמויות בסדרה, ובטח שלא לברוק, הרי גם ככה שבוע אחרי הם שוכחים את כל מה שהם השיגו ב"טיפול" וחוזרים לסורם, גם הפעם הרי זה לא יהיה שונה אז מה הטעם?...יאללה נקסט!!!! רק לי אשלי ורידג' בסאונה הזכירו את ימי ה90 העליזים???

../images/Emo7.gif

אוף. ברוק המסכנה. רואים שהיא במשבר. היא דומעת גם מעין ימין. מסכנה. היה לי קצת מוזר שהיא רוצה שטיילור תטפל בה, אבל הו וול, זה לא באמת משנה. השאלה היא לאן הם לוקחים את העלילה הזו. רידג' ואשלי בסאונה - העשן זו הדרך הטובה ביותר להסתיר את הקמטים של רידג'.

Yaki J

New member
בחיי שהיא סתומה ../images/Emo67.gif בא לי להוריד לה כאפה

לה ולאמא שלה (ובלה אני מתכוון חלקית לברוק וחלקית לתסריטאי שממשיך להרוס אותה). כמה סתומה את יכולה להיות? ללכת לטיילור "רשלנות רפואית מהלכת" הייז??? ואיפה לעזאזל המשפחה שלה? למה סטורם 3 הוא קוקסינל? למה דונה 3 היא מורן איייזנשטיין? איפה שני האחים החזקים והדעתניים שהיו מכניסים לרידג' וסטפניכס באבי אביהם? העלילה הזאת ממש ממש עולה לי על העצבים.

Indiman1

New member
../images/Emo207.gifהקנדית מתחילה לפקשש בזמן האחרון

אין פרק שלם לרביעי... נצטרך לראות דרך האתר השני

למעלה