שני ארה"ב

../images/Emo58.gifשני ארה"ב

בריקי! ומאחר וברוק אמרה לניק שהיא תמיד תכבד את "מערכת היחסים שלו עם אם התינוק" אני מניח שזה אומר שהיא יכולה להתחיל לגנוב אותו. אף אחד לא אמר שטיילור היא האמא
ברידג'ט - קרל: אללי, איזו משיכת זמן. "אני יודע את האמת", "אני יכול לעזור לך", "אני יודע מה קרה כאן", "אני יודע באיזה ביציות השתמשו", "אני יודע מי האמא האמיתית", גאד, תגלה כבר
פיבי-ריק: מייגע. למה ריק בכלל רוצה לחזור אליה? הו וול. (בתמונה: דמעה)

M a g n u s

New member
כמה מייגע../images/Emo178.gif../images/Emo58.gif

מזמן כבר לא ראיתי סצינה כ"כ נמרחת- פרק שלם קארל מדבר אבל לא אומר כלום
טמטום כזה.... וגם הקטע עם ברוק וניק- הבנו כבר שברוק מכבדת את הזוגיות של טיילור וניק בגלל התינוק. טוב שלא דואגים להזכיר לנו את זה בכל שני פרקים. וריק ופיבי משעממים

כמו שכתבתי

כל החזרות על הכבוד של ברוק כנראה נועדו להכין אותנו לזה שברוק תגנוב את ניק ולא תביע חרטה כי בסה"כ, היא מכבדת את אם התינוק...

../images/Emo58.gifשלישי ארה"ב

סעמק עם הקנדית הזו, היא כבר לא יכולה להעלות פרקים בצורה נורמלית?
ברידג'ט-קרל: ממשיכים למשוך זמן. אבל אני די נהנה מזה. אשלי ג'ונס ממש משחקת טוב. אני גם מאוד נהנה מהעלילה עם ריק וארבע הגראציות. עלק סטפני לא זוכרת שהיא נתנה לברוק אקדח

אני יודע מה קרה לפרק

אני יכול לומר לך מה קרה לפרק. אתה יודע, הם לא באמת רוצים שתדע מה קרה לפרק. ברור שאני אדע מה קורה לפרק כי אני רואה כל יום את מה שקורה בסדרה. אתה גם צופה בפרקים? אני בהחלט יכול לומר לך מה קרה לפרק. אני יכול לבדוק מה קרה בפרק.

S c a r l e t t

New member
נהנה ממה בדיוק?

ברידג'ט וקרל?? הם יושבים שעות ומדברים על כלום, הוא בוכה על מר גורלה והיא היסטרית כהרגלה, שיחסכו מאיתנו את השעמום ויחליטו של מי התינוק.. דווקא מריק וארבעת המוסקטריות כן נהניתי, היה מאוד מבדר והיציאות של סטפני פרייסלס כתמיד "ידעתי שאריק היה צריך לתבוע חזקה עליכם"

למעלה