שמתם לב ש

../images/Emo58.gifשמתם לב ש../images/Emo58.gif

אניה ניקשרה לג´יילס היא מיתייחסת אליו כמו דמות אב רואים את זה בברור ב 6X22 בתחילת הפרק אחרי ג´יילס משתק את ווילו הוא פונה לבאפי ואומר לה היסתפרת אז באפי מחבקת אותו ואז אניה מיסתכלת ואומרת לו אני בלונדינית צבעתי את השיער לבלונד אז הוא אומר כן נכון{או משהו כזה} ומחבק גם אותה קטע יפה מאוד

trilliane

Well-known member
מנהל
המממ ../images/Emo58.gif 6

נקשרת כן, בוודאי, זה הגיוני. דמות אב? אני לא בטוחה... באותו קטע היא פשוט רצתה תשומי, גם היא רצתה חיבוק... וכמובן שמי שראה את הפרק שם לב, קשה לפספס את זה.

Buffybot

New member
אניה כל כך חמודה!! ../images/Emo58.gif

וגם כשהיא חשבה שג´יילס מת, וכשהיא דיברה אליו כשהיא חשבה שהוא גוסס. היא הייתה כל כך עצובה. ולחשוב שבפעם הראשונה שנפגשו היא ניסתה להרוג אותו...
רואים שנקשרה אליו. אבל אני מוכרחה להסכים עם טריליאן, בקשר לדמות אב. היא לא נקשרה אליו כאב. מדהימה בקטע הזה!!!

idan3k

New member
חמודה../images/Emo35.gif ../images/Emo58.gif להתחלת עונה 6

כשהיא רצתה שג´יילס יעזוב כבר בשביל לקבל את החנות היא לא הייתה כזאת חמודה, נכון?

בסדר אז אולי לא דמות אב אבל

הם בהחלט ניקשרו זה גם בהקשר לכל הדמויות לא רק לאניה וג´יילס הם לא סתם חברים הם ממש מישפחה וגם הם אומרים את זה כמה פעמים

Buffybot

New member
היא חמודה, נקודה!

חוץ מזה, היא עדיין בתהליך ההתהוות לאנושית והיא חולת כסף. וידוע שיש לה כנות יתר (וכאן אני מזדהה איתה). בתור שדה היא לא הייתה צריכה לחשוב מה מותר ומה אסור להגיד.

idan3k

New member
זה רק אני או שהיא נהיית מוזרה יותר

מעונה לעונה? בהתחלה (בעונה שלישית נראה לי זה היה) היא התנהגה בכלל לא מוזר ועכשיו איכשהו נעלם לא הטאקט... כאילו המפיקים נזכרו לעשות אותה כזאת רק אח"כ

trilliane

Well-known member
מנהל
לא, לא ממש נכון

תחזור רגע שוב לפרקים של סוף עונה 3, לא היה לה טאקט כבר אז... היא היתה אז שונה כיוון שהיא תוכננה אז להיות רק דמות אורחת, ולכן האופי שלה כמובן היה הרבה יותר שטוח ולא מפותח... עם הזמן, מטבע הדברים, עבדו יותר על הדמות שלה. אפשר לייחס את ההתנהגות ההתחלתית השונה שלה לעובדה שהיא עוד המשיכה להתנהג במרושעות, כשהיא עוד ניסתה להחזיר לעצמה את הכוחות שלה, לחזור להיות שדה... ואז (ב"דופלגנגלנד" למשל) היא גם הרגישה יותר בעמדה של כוח, כי היא עוד היתה רגילה להיות שדה, והיתה לה תחושה שהיא "אוטוטו מצליחה להחזיר לעצמה את הכוחות שלה". לקראת סוף עונה 3 היא מתרגלת לחיות כנערה מתבגרת, וזה משפיע עליה, למשל ביחס שלה לזנדר... ואח"כ כשהיא רוצה אותו, חוזרת אליו ו"מחזרת" אחריו, ברור שהיא מנסה להשתנות, כי היא מנסה להתחבב עליו... יש שינוי גדול באופי שלה כי היא לאט לאט מתרגלת לחיות מחדש כבת אנוש, היא לומדת להתערבב בחברה, יש את ההשפעה של זנדר והסקוביז עליה, האחריות, ההתבגרות וכו´.

trilliane

Well-known member
מנהל
למה לא? (המשך ספוילר)

היא לא רצתה שהוא יעזוב (כי היא לא אהבה אותו למשל). זה היה מבחן בגרות, או מבחן אמון. כל עוד ג´יילס המשיך להגיד שהוא עוזב אבל נשאר, היא הרגישה שהוא לא סומך עליה, שהוא לא באמת נותן לה להיות אחראית... זה מה שהיא רצתה, לא שהוא יעזוב! וזו היתה התנהגות ילדותית / נטולת טאקט אופינית מאד לאניה, אבל בהחלט לא מרושעת או רעה. אם היא היתה חמודה אז או לא, זה כל אחד יחליט בכללי; אבל לדעתי הקטע ההוא לא פוגם ב"חמידות" שלה.

למעלה