שלישי - ארה"ב

Mikel20

New member
../images/Emo58.gif שלישי - ארה"ב

לוט. בייקר כזה נעל! באמת, המינימום שהוא יכל לעשות זה לתחקר את פיבי ואשלי בעצמו ולגלות את אותם דברים שניק וטיילור מגלים עכשיו לא? אהבתי את הקטע עם העיפרון, סטפני לחוצה כמו טמפון ומנסה להתחמק מכל השאלות בתגובות כמו "חשבתי שאהבת את רידג' יותר".. פיבי הרגה אותי, היא גרה בלוס אנג'לס, הבית שלה ליד פריס הילטון (לפי מה שהיא אמרה) והיא מתרגשת כשהיא רואה איזה כוכב מאמריקאן איידול כמו ילדה בת 10!!?? יש לי הרגשה שזה הולך להיות משעמם
משולש בדרך. ודבר אחרון...איזה כיף זה בלי ברוק

M a g n u s

New member
זהו, הנחתי שמדובר באיזה../images/Emo58.gif

זמר אמריקאי שאין לי מושג מיהו... אני מהפרובינציה, רואה רק כוכב נולד מייד אין יזראל.... אמריקן איידול זה טו מאצ' בשבילי
הקטע עם העפרון היה ענק, סוזן חייבת לקבל אמי על המשחק הכ"כ משכנע שלה, היא ענקית
ואני חייב לציין שמאז שניק וטיילור ביחד אני מוצא את עצמי מתמלא ברגשות חיבה כלפי טיילור|WTF| מזל שבראדלי השכין שלום בין ברוק וטיילור, אחרת הייתי מוצא את עצמי מבולבל לאללה

../images/Emo58.gifשלישי ארה"ב

אני מאוד מקווה עבור קונסטנטין שהוא לפחות אמיץ, כי יפה הוא ממש לא. מצד שני, להכנס למשולש שכולל את פיבי מראה על סוג של אומץ. למה רידג' צריך לטוס לפאריז? לא יותר הגיוני שריק שהוגלה לשם כל השנים יהיה נוכח בפתיחת הבוטיק?
והשפתיים של טיילור. גאד. איזה קלוז אפ מפחיד. עכשיו יהיו לי סיוטים בלילה.

../images/Emo58.gifרביעי ארה"ב

הסדרה הזו הופכת להיות הנוסע השמיני vs. השיר שלנו. קונסטנטין הכעור בתפקיד נינט, טיילור נושאת בבטנה את התינוק של ברוק, כמה עוד נספוג?
טיילור צודקת - זה באמת גורל. הגורל והדסטיני של ניק זה להיות עם ברוק! ואינשאללה ב"ה, בעוד 9 חודשים בריקי יתאחדו והאיזון העולמי יחזור. ברוק, אל תבכי. הוא עוד יחזור אלייך!

Mikel20

New member
כמה שאני לא רוצה להודות בזה ../images/Emo10.gif

אבל אתה כנראה צודק...כך או אחרת, צפויים לנו 9 חודשים מייגעים של משולש מאוס וביזארי לחלוטין, אבל כמה לעזאזל ילדים ברוק צריכה?? זה יהיה החמישי שלה
מעניין גם באיזה שלב נגלה את הטעות שנעשתה והאם לטיילור תינתן ההזדמנות להפסיק את ההריון. דבר נוסף...אני מחזיק אצבעות שאחרי 9 החודשים האלה נגלה שאחרי הכל התינוק של טיילור שהצליחה להרות באופן טבעי ולמרות הביציות הדפוקות שלה, וזה יהיה הניצחון של טיקי
.

ויום אחד עוד יהיה שלום

האישה בת פאקינג 55. גם אם ביולוגית נס עוד יכול לקרות - אחרי כל הניתוחים והתרסקויות המטוסים והשחפות והיריות - היא לא יכולה להכנס להריון

אתה לא יכול לתאר לעצמך

עד כמה אני מרוצה מהעובדה שטיילור (כנראה) נושאת בבטנה את התינוק של בריקי. בשבילה ובשביל סטפני זה כמו ה-anti christ או משהו
ואיזו דילמה - האם להפיל או לשמור על הילד עבור בעל שיש סיכוי שיעזוב אותך? (בתמונה: לקראת חגיגות ההריון ביקשתי כמה דגימות של זיקוקין כדי לבדוק מה יתאים להכרזה על בריקי ג'וניור)

Mikel20

New member
זה לא רק הדילמה הזאת

הדילמה העיקרית תיהיה לה איך לגדל ילד שבכל פעם שהיא תסתכל עליו היא תראה/תיזכר במה שהיה לבעלה עם האקסית שלו, שהיא "במקרה" האויבת הכי מרה שלה? מה גם שבטח יהיה שם עניין משפטי, כביכול האם התורמת מוותרת על כל חזקה חוקית על הילד, אבל ברוק הרי לא חתמה על כלום...גם זה בטח יעלה מתישהו. אני בשלי..הילד יהיה טיקי.

sashkashurik

New member
חזרתי! ../images/Emo58.gif

וכמובן שלא ראיתי פרקים (וגם לא מתכוונת!
), אבל השאלה היא: האם זה בטוח כבר שאלה הביציות של ברוק, או שאלה עדיין ההשערות של חברי הפורום? שאלה שניה: איך ומתי ברוק הצליחה להשחיל את הביציות שלה למעבדה של בריג'יט? זהו לבינתיים.

Mikel20

New member
תשובה ../images/Emo58.gif

זה כרגע בגדר השערות אבל כבר צצו להם יותר מדי דברים שירמזו על זה באופן חזק (צפניה מפרט את זה כאן למעלה) לגבי איך? ברוק כביכול לא יודעת על זה, היא רצתה לעשות בדיקת פוריות ולקחו לה דגימות של הביציות שלה, וכביכול בגלל איזו טעות בשם (שיכולה לקרות רק בעולמו של בראדלי) זה כנראה התערבב עם ההפרייה של טיקי. ושוב, הדברים הנ"ל עדיין לא התייחסו אליהם באופן ישיר, רק רמזים לצופים.

M a g n u s

New member
ידעתי שאסור לי לקרוא כאן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

פעם הבאה כדאי שתיקח בחשבון שיש כאן אנשים לא כאלה אינטיליגנטים (כמוני) ללא דמיון מפותח וללא יכולת לצפות את העתיד לקרות בעלילות אינפנטיליות באופרות סבון
פעם הבאה בבקשה תשים ספויילר עתידי, בעיקר אם אתה כ"כ בטוח שזה מה שהולך לקרות

oh please

אין כאן שום ספוילר עתידי רק אינטואיציה. אני נמנע מספוילרים עתידיים.אבל בוא נראה מה היה לנו: - מתייחסים לברוק כגברת מארונה. - ברוק עורכת בדיקה עם הביציות שלה - מישהו אומר שיש תרומת ביציות שקשורה למארונה גאד, בסה"כ הועלתה השערה שהיא די צפויה. הרי המרכז של כל הסדרה הזו זה ברוק וטיילור רבות על כל ילד וגבר. להזכירך, לפני 9 חודשים הייתי בטוח שהופ הורגת בטעות את ארג'יי. בסוף התברר שכלום לא קרה עם זה. לך תדע, אולי זה יחזור על עצמו. אבל עד אז, אני שומר לעצמי את הזכות לכתוב את מה שאני חושב. זו המהות של פורום. אני לא אגביל את עצמי רק כי האפשרות הזו עלולה להתממש.

M a g n u s

New member
אף אחד לא מבקש שתגביל את עצמך

רק שתיידע בכותרת כשאתה מתייחס לדברים שעוד לא קרו- אלא אם כן זו הגבלה חמורה לטעמך...

Mikel20

New member
ילדודס, להרגע ../images/Emo192.gif

זו כולה סדרת טלויזיה
להגנתו של צפניה ייאמר שאנחנו כולנו דיברנו על זה כבר מזמן, משהו כמו 3 שבועות אני חושב ואפשר לראות את זה בדיונים מאז אז זו לא ספקולציה שלו
והוא פשוט הצטרף למה שכבר דיברנו עליו מלפני כמה שרשורים... הקטע שבדר"כ אנחנו לא משערים בצורה כ"כ חזקה שזה מה שיקרה, הפעם זה היה ממש ברור. צריך לעשות סימון לאייקון חדש, "השערת ספוילר עתידי לארה"ב"

../images/Emo47.gif אני חושב שזה צריך להיות בגדר ../images/Emo18.gif

אמנם זו השערה, אבל עדיין יש כאלה שלא חשבו על זה ואם דבר כזה קורה - זה סוג של ספוילר עתידי שהורס את ההפתעה כשרואים את זה. לכן לטעמי עדיף לשים סימן
גם בקשר להשערות - במיוחד אם זה השערות שמחוברות למה שקורה בתוכנית ולא סתם השערה כללית... כך שאני יכול להבין את הכעס של מגנוס שלא צפה את זה (ורוב הסיכויים שזה באמת מה שיקרה, ונהרסה לו ההפתעה).

M a g n u s

New member
בדיוק../images/Emo45.gif כי זה לא רק ההשערה עצמה, אלא גם

הסיבות שהובילו להשערה.... וזה פשוט הרס לי, בחור חסר אינטליגנציה שכמוני, כי עכשיו ברור גם לי שזה הולך לקרות. אני באמת לא מבין מה כ"כ קשה לסמן
או פשוט לכתוב משהו בכותרת אם היא כוללת השערות עתידיות.

sashkashurik

New member
../images/Emo133.gif

לא יודעת למה, אבל זה האייקון לתאוריות וספקולציות בפורום הארי פוטר. אפשר לאמץ.

למעלה