שלישי ארה"ב

../images/Emo58.gifשלישי ארה"ב

מתחיל להימאס לי מהפסיכולוגיה בגרוש של טיילור. אז נכון שלברוק יש תבנית די קבועה אבל היא יכולה לומר את זה גם בלי להתנשא. היא כנראה שכחה שהיא הרגה אדם ושיקרה על זה במשך חודשים, או שאולי שהיא שכחה שהיא שיקרה לרידג' ולת'ורן לגבי זהות האב של תומאס. ואולי היא בכלל שכחה שכשהיא חזרה מהמתים בפעם הטריליון היא ציפתה שרידג' יעזוב את ברוק בשניה ויחזור אליה. העיקר שסטפני דואגת מה יקרה לטיילור. למי אכפת מה יקרה לה? אהבתי את הדיאלוג בין ברוק וטיילור: get pregnant? at your age?
אני מקווה גם שיהיה המשך לסצנה עם ברוק וסטפני. אני ממש אוהב כשהן אויבות. וכמובן - רידג' עומד בדד ברקע ואמא סטפני מחבקת אותו ואומרת שהוא לא לבד
רגע רגע, איך שכחתי את ניק האדיוט שלא אמר לברוק שהוא אוהב אותה? קודם כל, ממש התגעגעתי לפלאש בק מהלילה הסוער במרלין. דבר שני, אינשאללה תיתקע בעלילת משנה אחרי שתבחר בטיילור. זה העונש שמגיע לך!

Mikel20

New member
דווקא ממש אהבתי

איך טיילור למעשה בעטה את ברוק החוצה
זה היה כל כך מצחיק. ניק מעצבן אותי שהוא לא אומר כלום, עומד שם ושותק, נו בטח, נהנה לראות איך שתי נשים רבות עליו
אין לי כוח לעוד משולש..ממש אין לי
ולא משנה במי ניק יבחר. מה שכן באמת התגעגתי לריבים בין ברוק לטיילור, ובייחוד עכשיו כשטיילור ממש ביצ'ית ולא נשארת חייבת וברוק מצטיירת כפתטית יותר מאי פעם.

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif אני הכי אהבתי

את האשבק לבוקס של ריק. כשהוא בשחור ולבן עם מוזיקה דרמטית הוא נראה יותר מפחיד

../images/Emo58.gifרביעי ארה"ב

אני לא מאמין שמפנים אצבע מאשימה כלפי ברוק. סליחה אבל שוכחים פה שניתן הכשר לאלימות. מישהו מעצבן אותך? תרביץ לו. אז מה אם אחרי זה ברוק לא תרצה להתחתן איתך ותלך למישהו אחר. אני קצת מעוצבן על הכתיבה שמציגה את רידג' כאבא מגונן. אין לי בעיה כשאלימות מגיעה כהגנה עצמית אבל כאן לא דובר בהגנה עצמית. צריכים לכלוא את האנס המטורף הזה. חבל שהוא לא קפץ מגג הבניין.

Mikel20

New member
אנחנו אף פעם לא נסכים..

אני טוטאלי עם רידג' בעניין הזה...אף אחד לא נותן הכשר לשום דבר, הם דואגים להגיד שהוא לא עשה את המעשה הנכון אבל הוא מובן בנסיבות שהן קרו, ואתה יודע מה, רוב הגברים בעולם היו נוהגים כמוהו אם היו מגלים שגבר בן 30 שוכב כמעט ערום על הבת שלהם בת ה 18(שגם היא חצי ערומה) וזה אחרי שהוא אמר לו שוב ושוב להתרחק ממנה. עאלק הוא לא רצה לשכב איתה, אם הם לא היו נכנסים זה בדיוק מה שהיה קורה. אם להאשים מישהו בעסק הזה אז את ריק ופיבי שממש שיחקו באש למרות שהם ידעו מה מונח על הכף. וברוק, קאם און, "האהבה שלי נעלמה ברגע שראיתי את הדם של הבן שלי על הידיים"..כן בטח, היא הייתה צריכה להגיד "האהבה שלי נעלמה ברגע ששמעתי שניק וטיילור מאורסים ומזדיינים על המארלין החדשה". רידג' טיפש אבל, כל מה שהוא צריך לעשות כדי להחזיר את ברוק אליו זה להתחיל עם בחורה אחרת (אשלי למשל) והיא כבר תחזור אליו כמו כלבה מיוחמת, כמו תמיד
ונ.ב ת'ורן ידע שהוא לא האבא של תומאס מההתחלה, כל השאר לא ידעו.

../images/Emo58.gif

עצוב מאוד שאתה מסכים עם רידג'. מבחינה אישית הכוונה. אלימות היא לא הדרך לפעול בה. אם הוא ממש רצה להרחיק את ריק הוא יכל למשל לבקש צו הרחקה מבית המשפט או לפנות לנתיב פעולה אחר. חוצמזה שאתה (וכולם) שוכח דבר אחד פשוט:פיבי כבר בת 18, היא אדם עצמאי לכל דבר. זה ממש לא משנה שרידג' הוא אבא שלה. אין לו שום זכות לומר לה מה לעשות בחייה ועם מי לצאת. ובטח שאין לו את הזכות לקחת את החוק לידיים. לגבי הנ.ב. - לא משנה שת'ורן ידע. טיילור עדיין שיקרה

Yaki J

New member
הרומן עם פער הגילאים הכי גדול בסדרה

רידג' והבת-שלו-לשעבר ברידג'ט. גם סטפני היתה בעד הרומן וגם ASSימו. I REST MY CASE

Mikel20

New member
סלח לי...

אבל זה שהיא בת 18 לא הופך אותה בין לילה לבן אדם בוגר ומבחינת אבא שלה, היא עדיין הבת הקטנה שלו וריק הוא גבר מנוסה שמנצל אותה. הוא ניסה לדבר עם כולם וזה לא עזר, וברגע של חולשה הוא נשבר, כן מה לעשות, אנחנו בני אדם ויש לנו איפשהו את יצר האלימות הזה שמתפרץ ברגעים מסויימים, ואצל רידג' (נו בסדר, אצל הכותבים העלובים האלה) זה היה הרגע בסוויטה. אני לא מצדיק אלימות אבל בהחלט יכול להבין אותו באותו רגע. נ.ב לא הגבת על ברוק, אני אקח את כהסכמה שבשתיקה
נ.ב.ב (לגבי הנ.ב שלך) באותו שקר להזכירך (אם אנחנו כבר בנושאי שקרנים פתולוגים) הייתה שותפה גם ברוק, שגילתה את זה באיטליה ולא אמרה לרידג' דבר, היא אפילו הייתה זו שדירבנה את טיילור לא לגלות לרידג' שתומאס הוא הבן שלו.

נ.ב וכו'

לגבי השקר של טיילור - ממש לא אכפת לי שברוק ידעה ומבחינתי שגם האפיפיור יידע. טיילור הציגה את עצמה כקדושה כל השנים והיא שיקרה. נקודה. לגבי ה"שבירה" של רידג' - בולשיט. הוא כבר חודש מאיים על ריק. הוא לא נשבר ברגע. ויצר האלימות לא התפרץ ברגע. רידג' הוא ארוגנט אלים שחושב שהכל מגיע לו: החל מהאונס של ברוק, דרך האונס של קרוליין ועד להכאה של ריק.

Mikel20

New member
טוב די

מספיק התכווכחנו על זה בשביל שרשור אחד..נשאיר משהו גם לפעם הבאה
ויש לי הרגשה שהיא קרובה מתמיד.

Yaki J

New member
אתה בראד בל?

כי אתה גם ממציא מחדש את ההיסטוריה. ברוק ממש לא דירבנה את טיילור ולא כלום. טיילור דרשה ממנה לא לגלות, ואחר כך כמובן ש"במקרה" נפלט לה ליד רידג' שברוק ידעה. בכלל, ברוק היא הקורבן הכי גדול בסדרה הזאת, אין כמעט דמות בסדרה הזאת שלא פגעה בה בזדוניות, כולל אפילו הבת המעצבנת שלה.

Mikel20

New member
הנה רענון

לינק... ורק הקדמה, ברוק גילתה שתומאס הוא הבן של רידג' כשהם היו באיטליה, ומאותו רגע היא לא הפסיקה לנסות לשכנע את טיילור ות'ורן שהם עושים את הדבר הנכון ושימשיכו לשקר ולהגיד שהתינוק הוא הבן שלו. "ברוק היא הקורבן הכי גדול בסדרה הזאת"
הרגת אותי..צפניה, ישר לניצוצות של גאונות.

Yaki J

New member
זה לא סותר את מה שרשמתי

ואני לא צריך יוטיוב בשביל לזכור את כל הפשעים של טיילור. טיילור היא זאת שהתעקשה שברוק לא תגלה לרידג', ורק אחרי שהמליטה את תומס היא פתאום "התחרטה". כמובן שלה מותר להתחרט ולברוק אסור
ההבדל בין האישיות שלהן הוא שכשברוק גילתה שביילי מהפנט את טיילור והוא הציע לה לא לגלות לכולם ולעזור לו לגרום לטיילור להימשך לפירס, היא אפילו לא שקלה את ההצעה לשניה אלא רצה לגלות לפירס וטיילור. הזומבית לעומת זאת אינספור פעמים חתרה תחת הנישואים של ברוק כשהיא משתמשת בתירוץ של הילדים שלה (אבל לא הססה לנסות להרוס לברוק את הנישואים כשחזרה מהמתים) ואפילו כשבינה וברוק לא היה שום קשר היא השתתפה בתכנון של האונס של ברוק בידי רידג' על מנת להפריד אותה מת'ורן. שלא לדבר על כך שכרופאה מהוללת היא הפרה כל כלל אפשרי, כך שבקרב על המוסריות בינה לבין ברוק היא האחרונה שיכולה לדבר. אה כן, כמעט שכחתי היא גם רצחה אמא לילדה קטנה והסתירה את הראיות.

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif כבר אמרתי לך שאני משתחווה לך??

Mikel20

New member
תזכיר לי למה

הנישואין של ברוק ות'ורן נגמרו? אהה כן, כי היא "נזכרה" שהוא היה תחליף לרידג' ומיד אחרי שהוא הבין את זה וזרק אותה היא כמו כלבה מיוחמת רצה אליו ישר וניסתה להפריד בינו לבין טיילור (אני לא אשכח את הסצינה הזאת איך טיילור התפוצצה לה מצחוק בפרצוף בביג בר).. אז אותו "אונס" כביכול שאתה קורא לו היה בדיוק כדי להזכיר לה שהיא פסיכופטית ושרידג' הוא למעשה הגבר שהיא רוצה וכדי למנוע מת'ורן לעשות את טעות חייו, אבל אז כמובן שהוא היה ה"דסטיני" שלה ואחרי שהיא השיגה אותו, הדבר היחיד שהיא רצתה היה כמו תמיד, רידג' רידג' ושוב רידג'...אעלק קורבן.

Yaki J

New member
הנה אני אזכיר לך

(כנראה יש לך בעיית זכרון) ברוק ות'ורן נפרדו כי ת'ורן שמע אותה מודה בכנות בפני ברידג'ט או דיקן (לא זוכר מי) שרידג' תמיד יהיה אהבת חייה אבל שהיא מחוייבת לנישואים שלה לת'ורן. במקום שת'ורן יהיה מספיק בוגר להבין שבמציאות אי אפשר לכבות לחלוטין רגשות, וכרגיל בסדרה הזאת הוא לא חיכה לשמוע את המשך המשפט והוא הפך למטרוף, הרס חצי מהבקתה בביג בר והעביר שבועיים שלמים של פרקים בצרחות. ה"אונס" הוא בדיוק מה שהוא -אונס. מה היתה המטרה שלו? לרצות את סטפני, אשה ששיקרה במשך 40 שנה לגבי ההורות של הבן שלה, או זייפה התקף לב או ניסתה לרצוח את ברוק 3 פעמים? ומה הסיבה שטיילור הסכימה למעשה כל כך מגעיל? אה כן, אין לה עמוד שדרה. בתכלס, בראד בל וכל מי שכותב את הסדרה הזאת שונאים נשים. כל הגברים בה מסורסים, שום דבר הוא לא באחריותם (כי הם "פותו" והם כל כך מסכנים וחלשי אופי...
) והוא משכתב את העלילה כל שני וחמישי. זה מפליא אותי שמי שנחשבות בסדרה הזאת כאמות המידה של המוסריות הן אשה אלימה, מטורפת ומעורערת ששיקרה כל חייה למשפחתה והחביאה את האבהות האמיתית של הבן שלה ואשה אחרת, רוצחת שכיסתה במשך חודשים על הרצח והשאירה ילדה יתומה מאם, שמזכירה כמה ברוק שכבה עם כולם בעוד שהיא היתה עם... תגידו סטופ כשנגיע למספר האמיתי.... גרנט, בלייק, אח של ברוק, רידג' הבעל של המטופלת שלה שכרגע מתה, רידג', ג'יימס הבתול, רידג', רידג', עומר, רומן קטן עם אריק, רידג', רידג', אבא של ברוק, ת'ורן שאת אשתו היא כרגע רצחה וכיסתה על המוות, הקטור, ניק... והרשימה ממשיכה. אשה שעברה על כל כלל אפשרי בספרי הפסיכולוגיה, שרוב הזמן בסדרה לא עבדה - בדיוק כמו סטפני - ושהתחמקה מלתת את הדין על רצח. אלו הדמויות המוסריות של בראד בל - שקרניות, תחמניות, בעלות נטייה לרצח, נשים לא פרודקטיביות (מלבד ללדת ילדים) שלא עושות כלום כל היום מלבד לדחוף את האף לעיניים של אחרים, ושהן כל כך צבועות שהן רואות את הפגמים באחרים ולא מתייחסות לפגמים הכל כך בולטים שלהן. מעולם אף אחת מהן לא עשתה חשבון נפש או ניסתה להכיר במפלצתיות שלה. הידד לתנועה לשיחרור האשה, הסדרה הזאת מחזירה אותה 40 שנה אחורה. פני הסדרה הזאת כפני הערכים הרפובליקאים שמנסים לכפות על הטלוויזיה בארה"ב. בשנה שבה "כל ילדיי" ביטלה את ההפלה של אריקה, לא מפתיע המסר שמגיע מהסדרה זאת.

למעלה