שלישי ארה"ב

../images/Emo58.gifשלישי ארה"ב

חבל שהכלבה הקנדית לא העלתה את הפרק כי מהתקציר עולות כמה סצנות טובות, אם הוא יעלה בעתיד - אשיג אותו:
ת'ורן השיכור מתפרץ על טיילור וטוען שמעולם לא אהבה אותו ורק הייתה איתו בגלל רגשות אשם (נו ואתם יודעים, שיכורים אומרים את האמת
ברוק נוסעת לראות את הילדים וסטפני לא נותנת לה להכנס לבית.

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif פחחחח והחלק הכי מצחיק

אנשי האבטחה של סטפני מסלקים את ברוק ומלווים אותה לשער.
הם ברצינות רוצים שנאמין שבבית שבו ג'קי מתפרצת כל שני וחמישי ולשילה לא היתה שום בעיה להרעיל את סטפני ולירות בטיילור, יש אבטחה?

Indiman1

New member
איך אתה יודע על אנשי ההבטחה ?

זה לא הופיע בתקציר.. יש לך את הפרק ?

raz the 1

New member
../images/Emo58.gif אולי מאז

ששילה ירתה בטיילור וג'קי התפרצה לבית כל שני וחמישי.. סטפני השכיר השירותי ביטחון על הבית..חחח

../images/Emo58.gifחמישי ארה"ב

והפרק שמעליי הוא כמובן רביעי ארה"ב
אני לא מבין את ההיסטריה של פיבי. אז ריק שכב עם אשלי בזמן שהם נפרדו והיא התעקשה לא לשכב איתו. ביג פאקינג דיל. מעניין לי את הזנב. דונה ות'ורן? מעניין אם הם יודעים שפעם הם היו מעורבים

Mikel20

New member
שמת לב

שיש איזה 4 עלילות שרצות במקביל עכשיו? ניק/טיילור/ברוק רידג'/אשלי/ריק/פיבי דונה/ת'ורן והסיפור המוזר שלו וכמובן ז'אקו שנשאר איתנו לא ממש יידחק לפינה (לצערנו) מעניין איזו עלילה תיזרק לפח ראשונה

Indiman1

New member
הימור שלי

תורן ודונה. נו, באמת שתי דמויות שוליות ביותר. אני נותן להם חודש (וגם זה הרבה ..)

Indiman1

New member
סטפני הביץ' הזו...

אוף באמת נראה כאילו היה פרק טוב. מה נסגר עם הקנדית ? וחיכיתי כבר לסצינה בה תורן וטיילור מתעמתים. היא באמת "זרקה" אותו ברגע שהיתה לה הזדמנות וישר רצה לניק.

Mikel20

New member
אפשר גם להבין אותה

מי צריך את הלוזר הזה
?? הייתה עוד נתקעת איתו בעלילות משניות או בכלל נעלמת , עם הכבוד שיש לי לדמות הזאת, אבל אחרי שהוא חזר עם הזנב בין הרגליים לפורסטר הוא ממש פטתי בעיניי. וחשבתי שכבר נזכה לראות יותר מדארלה, ולא רק שניה וחצי בכל פרק...

Indiman1

New member
מה? מתי רואים את דרלה ?

(עוד לא ראיתי את הפרק של חמישי..)

למעלה