שישי ארה"ב

../images/Emo58.gifשישי ארה"ב

אוווווו המתח
תודה לאל שפריק נגמר. זיווג נוראי. מסכן סטורם, אפילו נאום סיכום לא נתנו לו לתת.

Mikel20

New member
../images/Emo58.gif איזה מגוחך

זה היה...זה המשפט רצח הכי מהיר שראיתי, מה זה השטויות האלה? בתוך פחות מיום העדים מעידים, יש נאומי סיכום והכרעת הדין תוך 5 דקות...איזה בולשיט, לפחות שזה יהיה אמין קצת. (כבר המשפט של טיילור נראה יותר אמין מזה)

Indiman1

New member
../images/Emo58.gifבשעה טובה סיימתי לראות את כל הפרקים

בואנה הסצנות עם סטפני וברוק היו מהנות במיוחד. סטפני כזו משוגעת וברוק כזו מטומטמת (כאילו הזקנה הזו מנסה להרוג אותה והיא עוד מאמינה לה ונוסעת איתה לביג בר ?) וביחד הן פשוט אדירות
ואכן, כמו שמייקל אמר - זה משפט הרצח המהיר בהסטוריה.. אולי שרידג' כבר יעשה פעם אחת משהו נורמלי ויכניס את עצמו ואת אמא שלו לכלא (טוב, את סטפני לא חייב. אחרת לא יהיה שמייח
)

Mikel20

New member
Welcome ../images/Emo13.gif

עכשיו כל אוהבי טיילור יכולים להתאחד ולתת פייט ראוי נגד הזונזונת מהואלי.. למרות שנראה לי שבזמן הקרוב צפויים לנו ימים לא קלים עם סיפור "מי האימא" הבא עלינו לרעה..

Indiman1

New member
כן..../images/Emo4.gif

זה פשוט מחליא שטיילור בהריון עם ילד של ברוק וניק

Mikel20

New member
תשמע..אני אופטימי

בממלכת בראדלי אי אפשר לדעת...אולי אחרי חודשים שבהם טיילור תציף את הבית שלה בדליים של דמעות, היא תגלה שבבטן שלה גודל הילד שלה וזה יהיה נצחונה הגדול.. הסיבה שאני לא רואה את זה קורה, היא שאם באמת זהו התינוק של ברוק, זה ייתן לבראדלי אויר לנשימה, כלומר עוד הרבה הרבה שנים של ריבים על התינוק מצד שתי אלו..וסביר להניח שזה מה שיקרה .

S c a r l e t t

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

האמת היא שזה המשפט הכי מגוחך בתולדות הסדרה אבל אני כבר אמרתי את זה עוד לפני שהוא התחיל... לגבי ההריון של טיילור, אני עדיין בהכחשה וכמו מייקל מקווה שבסוף יתגלה שבדרך נס זה התינוק של טיילור.

S c a r l e t t

New member
נצל"ש- למי שרואה צח"מ../images/Emo58.gif

מישהו יודע מה בדיוק הסיפור עם ג'ון והכלא?? מה הוא עשה שהכניס אותו למאסר עולם?

M a g n u s

New member
אותי דווקא מעניין אם השחקן באמת מת

או שסתם הרגו את הדמות

Mikel20

New member
עד כמה שאני יודע ../images/Emo58.gif

ג'ון רצח את הבחור הרשע של ג'נואה סיטי (נראה לי קראו לו תום) ואז אשלי לקחה על עצמה את האשמה או משהו כזה.. הוא נשפט למאסר עולם ומת בכלא. (אני חושב שרק הדמות מתה, השחקן עוד חי)

למעלה