שישי ארה"ב

../images/Emo58.gifשישי ארה"ב

מה זה הקקה הזה? מאיפה שיין צץ? אמנם ידעתי ששיין יחזור להטריד את פיבי, אבל גאד, אפשר היה לכתוב את זה בצורה יותר נורמלית. וטיילור שוב מפשלת. מה היא שולחת את פיבי לבדה לסירה כשהיא יודעת ששיין מטריד אותה ומסתובב חופשי, יש לי כל כך דז'ה וו למסיבה של דרלה. וכולנו זוכרים איך זה נגמר. אני מאוד אוהב שבכל הפלאשבקים של ריק ואשלי לריק יש את אותה תסרוקת כמו היום. העיקר שאשלי מייבבת כל הזמן שהיא אהבה את השיער הארוך שהיה לו בפאריז. וניק, יא מגעיל. מה אתה נוגע במקל? היא השתינה עליו!

והבהרה למייקל לפני שישתגע

כן. אני יודע מי נרצח'ת. לא. אני לא יודע מי הרוצח/ת למרות שיש לי כמה תאוריות בעניין.

Mikel20

New member
תשמור את זה לעצמך ../images/Emo3.gif

אני ממש בעלטה מוחלטת, למרות שיש לי כבר השערות אחרי הפרק של יום שישי..אם יהיה לבראדלי שכל, לא משנה מי ימות, רק שיעשה איזו עלילה שבה גם אנחנו לא נדע מי הרוצח (משהו בסגנון ריק שירה בגרנט) וככה לפחות נישאר במתח יותר מ5 דקות. ולגבי יום שישי..אני ממש במתח לדעת אם היא בהריון, אבל ההימור שלי שהיא ממש לא! למה? כי אז ברוק לא תפריע להם וייחסך מאיתנו משולש נוראי, וחס וחלילה שזה יקרה

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif הזהות

גם מי שלא ידע (יש כאלו?) או לא חשד, CBS טרחה לאזכר. בניוזלטר השבועי שלהם הם שולחים הפנייה לאתר עם כותרת דרמטית "מישהו ימות ויעזוב את הסדרה!" וליד הכותרת? תמונה של שיין.

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif זה כזה אדיוטי ../images/Emo58.gif ../images/Emo18.gif

שיין נעלם כאילו בלעה אותו האדמה ופתאום הוא צץ משומקום בשיא האגריסיביות/אובססיביות. ככה לא כותבים סידרה!! ולמה דווקא אותו להרוג? מדובר בבנאדם הכי חתיך בצוות שיכול להביא רייטינג. קצת שטחי אבל אמיתי - המראה גם משחק תפקיד. אחד כמוהו לא היה כבר הרבה זמן (גם דנטה פחות יפה).

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif זוג לוהט עתידי

בראדלי רוצה להכין את "מהלך הקיץ" שלו בו נשועמם למוות על ידי פיכסבי ריק והמכוער מאמריקן איידול (בהשוואה לגלולת השעמום של פריק אני מעדיף כבר פרק שלם של טיילור וסטפני משוחחת
) ואני כבר עליתי על מי הולך להיות הזוג הלוהט הבא של הסדרה.בראדלי בטח יקרא להם "זוג בלתי צפוי", "אהבה אסורה כי ההורים שלהם מאוהבים", "הפתעה מן העבר" וכו' - והזוג הוא אבי וליטל ריק! היא כל הזמן מתחבאת בסוויטה, הוא נשכח בעליית הגג, מתישהו היא תצ'טעמם ותחפש לה איזה מישהו לתקשר איתו.

Mikel20

New member
למה את מספיילרת בכותרת? ../images/Emo123.gif

אבי זו הבת של אשלי שהגיעה מצח"מ... שירן באמת, ממך לא הייתי מצפה

Shiri from the block

Active member
לא ידעתי../images/Emo58.gif גם אין לי שמץ של מושג מי זאת אשלי אני רק יודעת שיש דמות כזאת בסדרה../images/Emo12.gif כנראה שהיא הגיעה בתקופה שהפסקתי לקרוא ספויילרים..

Mikel20

New member
בקטנה...

פשוט הבחור רושם בכותרת "הזוג הלוהט הבא" ואז את עונה לו "מי זאת אבי" ...אז די ברור שהוא מדבר על אבי או על אימא שלה
...וסביר להניח שעל אימא שלה כי הילדה, לפי הבנתי, למרות שלא ראו אותה, היא די קטנה.

aabbadd

New member
נצל"ש ../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif

קראתי באיזה אתר שנקרא "העולם של היפים והאמיצים" כי עלילה לא פתורה משנות ה90 הולכת לחזור בקרוב... יש למישהו מושג? כל מי שיודע ספויילרים מכל סוג אשמח לעדכונים....

sashkashurik

New member
|שעמום|../images/Emo18.gif../images/Emo58.gif

כן, כנראה ששוב בריג'יט תחליף לעצמה אבא. (פיהוק, הפסקתי לראות את הסידרה ומתעדכנת רק מהפורום).

Sid

New member
מה???

עכשיו אריק לא האבא של ברידג'יט? דווקא תמיד החמאתי לליהוק המוצלח שלה כבת של אריק בגלל הדימיון הרב בין שני השחקנים.

aabbadd

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif

ת'אמת הייתה לי הרגשה כזו .... אבל איזה עוד אופציה קיימת חוץ מרידג'? (ולשם לא נראה לי שבראדלי יילך לאור מה שהיה בינו לבין ברידג'ט). נקווה שיהיה מעניין .

א ר י ק ל

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifאירוניה במיטבה.

בתור חובב אירוניות שכאלו זה יכול להיות נהדר עבורי. אך איני רוצה להעמיד את ברוק שוב במצב שכזה, אז מקווה שזה באמת רק פרי נגוס מחשבתך.

girlontop

New member
אבל זה לא היה בניינטיז, סילי

אופציות אחרות:
אנג'לה חוזרת אחרי שעברה מהפך ב"ברבור" ונהיית הדוגמנית החדשה של פורסטר.
הילדים היתומים ממרוקו מהגרים ללוס אנג'לס ועושים פיגוע נקמה על כך שטיילור נטשה אותם.
ריק נזכר שהוא ירה בגרנט ועושה רי-בונדינג עם רידג'.
כלבי הסן ברנרד של סטפני שבים הביתה לאחר כמעט 20 שנה.
ג'סיקה חוזרת ומגלה שאמא שלה ודילן ניהלו רומן. בצר לה היא פונה לברידג'ט, גם היא פגועת אמא, והשתיים פוצחות ברומן לוהט (הן גם בנות-דודות, אז בהחלט יש מצב).
טיילור מבהירה אחת ולתמיד כיצד הפכה לפסיכיאטרית תוך יום.

למעלה