שישי ארה"ב

../images/Emo58.gifשישי ארה"ב

סופסוף פרק נורמלי. ברוכה הבאה אשלי. מהרגע הראשון זיהיתי את השומה הזו
אני מאוד מקווה שהעלילה שלך עם ריק תהיה שווה משהו כי הרבה מאוד שחקנים פוטרו מהסדרה כדי שיהיה תקציב למשכורת שלך
אחרי שאמרתי את זה, קשה לי לחבר את ריק ואשלי. הוא יותר מדי צעיר עבורה. היא עברה כל כך הרבה דברים בחיים. לעזאזל, היא בגיל של אמא שלו
פיבי הכניסה יפה יפה לברוק. ממזרה קטנה. וסוזן פלנרי מלכת על עם המבטים שלה.

sashkashurik

New member
טוב, את הפרק (כנראה)

אני אראה יותר מאוחר, רק רציתי להגיב לגבי אשלי - אני מבינה אותה! ככל שאני מתגברת, ככה אני אוהבת יותר ויותר ילדים קטנים...

kobbar

New member
../images/Emo207.gif שאלה שמעניינת אותי

אני צריך עזרה מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג את הפסקול של הסדרה? אני לא מדבר על השיר פתיחה של דיאן וורוויק, אני מדבר על המנגינות שמלוות את הסצינות, נגיד מנגינה של אקשן, למשל - ברוב הקטעים עם שילה
תמיד כשהיא מתחרפנת הייתה מוזיקה יפה כזאת של מתח... מה זה, מאיפה משיגים את השם של זה, איך אפשר?

הם נראים כמו זוג אירופאי

אני מתכוונת לאשלי וריק כמובן. אני לא יודעת עדיין מה הסיפור, אם הוא פגש אותה באירופה, אבל זה ממש אין באירופה: אשה מבוגרת וגבר שנראה כמו הבן שלה... סשה, תתחילי לארוז!!! :- D
ועוד שאלה: האשלי הזאת היא מימי חיינו, נכון? התבלבלו לי כל הסדרות. פעם, מזמן מזמן, הייתי רואה את ימי חיינו, אבל הסדרה הזאת היא ממש ממש מוזרה...

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif אכן כן

פגש אותה באירופה. אגב, מתי ממשלת צרפת תתעורר ותתבע את הסדרה על השמצת המספרות? לא יתכן במדינה כל כך רווית שיק (ואנטישמיות) שיחזירו את ריק עם כזאת תספורת אלי אוחנה זוועתית. ואם זה לא מספיק אז פיכסבי מסתובבת כל היום עם סמרטוט על הראש.

raz the 1

New member
../images/Emo58.gif אוי אני מת על קרוסאוברס..

אשלי אצלנו עכשיו.. אמבר עברה לצח"מ.. האמת אני מעדיף את אמבר בחזרה מאשר את אשלי.. רגע שאני אבין, למביני צח"מ אשלי היא על תקן "רעה.." בצח"מ ??

Moses The Fish

New member
תשובה

קצת קשה להגדיר את אשלי כרעה או טובה. מצד אחד, היא בחורה טובה שהפילה את הילד של ויקטור בשביל שהוא יוכל להיות עם ניקי. מצד שני הפסיכית גנבה לו זרע ונכנסה ממנו להריון... בחורה טובה עם אופי מעניין. היא חברה של ה'טובים' בצח"מ. החברה הכי טובה של דוקטור אוליביה. מגשרת בין שני הרשעים-הטובים ג'ק ובראד. קיצור, היא לא טובה, אבל היא מהטובים בצח"מ.

Yaki J

New member
איזה קשקוש

טיילור היא "מתוחכמת"? מאיפה הם המציאו את זה? היא היתה הכי וויט טראש שיש. אבא שלה נוכל, אח שלה גנב (והיה חשוד ברצח), היא היתה נשואה לבעל מכה. בנוסף היא אלכוהוליסטית, פסיכולוגית כושלת שהפרה כל חוק אפשרי ובל נשכח - רוצחת. היא הכי רחוק שאפשר מהתדמית האצילית המזויפת.

rivkaman

New member
צפניה לא ברור לי איך אתה רואה את

הסידרה בארה"ב בארץ, יש לך צלחת לווינית?

למעלה