שישי ארה"ב

S c a r l e t t

New member
../images/Emo58.gifשישי ארה"ב

כבר הזכרתי בזמן האחרון שאני פשוט מתה על סטפני
בד"כ ההתערבויות שלה לא מבדרות אותי כמו הפעם, אבל באמת שחוץ מלהיכנס למיטה עם רידג' ואשלי היא עשתה הכל
והשיא היה לתצפת על מצב חדר השינה והאורות בו
! אני ממש נהנית מאשלי ורידג' ביחד, היא אפילו גורמת לי להיזכר ברידג' של פעם, זה שבאמת אהבתי ולא היה סתם אידיוט.. מישהו יכול להסביר למה הוחלט לתת לדונה ולתורן כ"כ הרבה זמן מסך?!? וכן 5 דקות בפרק נחשבות הרבה...את מי זה מעניין אם תורן מכור לכדורים (עם כל הנשים שהוא שיקם זה היה רק עניין של זמן), את מי זה מעניין שדונה מנצלת אותו והוא בטח יתאהב בה? פשוט בזבוז זמן... וברוק... הדבר היחיד ששוה להגיב זה שאני אישית ראיתי דמעה בודדת אבל למרבה ההפתעה היא צצה בצד ימין
צריך להמשיך לעקוב אחר העניין, מטריד בהחלט

Mikel20

New member
הקטע הכי מצחיק היה

כשסטפני משכשכת את הרגליים בבריכה, איזה מצחיק זה
ואז מתצפתת לתוך החדר של רידג' כאילו הוא היה בן 15. או למשל כשהיא מטרידה את רידג' ואז אריק בא ועושה להם "אני יכול לדחוף אותה למים אם צריך "
רידג' ואשלי ממש חמודים, זיווג לא רע בכלל, נקווה שיתנו להם קצת יותר בשר ומשהו מעניין.. דווקא ת'ורן ודונה די מעניין אותי (סיגל מה קורה? אנחנו לא מסכימים בנושא הזה
) , בא לי שיהפכו אותה להיות הרעה בסדרה, זה יושב עליה יפה וג'ניפר גריאס מראה קצת יכולות משחק. ת'ורן אידיוט כהרגלו אבל כבר התרגלתי
בקיצור, לעומת שבוע נוראי, הפרק הזה היה ממש טוב.

S c a r l e t t

New member
בדיוק סיימתי לראות גם את יום שני

ואני לא יודעת מה בדיוק מעניין אותך בדונה ותורן? 2 הדמויות הכי שוליות והכי לא מעניינות בסדרה חוברות ויחד, נו ו...? דונה לא נראית לי חשובה מספיק כדי להיו הרעה של הסדרה, ובשורה התחתונה סטפני אוכלת אותה בלי מלח לארוחת בוקר אז לא יודעת...קצת מוזר לי שאנחנו לא מסכימים על זה אבל אני עוד אנסה לגרות לך לשנות את דעתך
וסטפני פשוט קורעת מצחוק, הקטע עם אריק בבריכה הרס אותי וכל היציאות שלה גם בטוק שואו הזה

דווקא....

דווקא אני מחבבת את דונה ותורן... לא יודעת למה אבל זה אחד הקטעים היותר מעניינים בזמן האחרון (כשנכפה עלינו לצפות ברידג' ואשלי, בלעעעעעעע)....

למעלה