שישית 14

לנצח1

New member
../images/Emo58.gif שישית 14../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

הייתי רוצה להתחיל דיון על אניה... בבפרק 14 בעיקר.. שהם תקועים בבית. רואים שם איך אניה לא מבינה המון דברים, איך היא מתחילה להיות אנושית (יכול להיות שזאת סתם אני, אבל מאוד הייתי רוצה שתגידו לי). דבר ראשון אני חייבת לציין שאני נורא מעריכה את הדמות הזאת, היא כנה ואומרת כל מה שהיא חושבת עליו, נכון לפעמים (רוב הזמן) ממש ממש חסר לה טאקט (כמו בפרק הגופה למשל שהיא שואלת האם הולכים לחתוך את הגופה... אבל זהיותר מתמימות מאשר מחוסר טאקט) אבל אני מעריכה אותה בשל זה :) ושוב אני מזהירה זה הולך להיות ממש ממש
לפרק הזה.. אז מי שנכנס בטעות ולא יודע מה הולך לקרות שייצא.. אני חוזרת (חחח)
בקשר לפרק...בהתחלה רואים אותה מרגישה חנוקה כי הם נתקעו בבית... היא מדמה אותם לחיות ובאמת רואים אותה נלחצת... מפחדת, מרגישה רגשות אנושיים (פחד, חנק.. קלסטרופוביה) אחריי זה היא כועסת, כשכולם במטבח והיא מבקשת מווילו לעשות קסמים כי היא רוצה כבר לצאת. רואים את הכעס- על אניה- את הפחד לצאת.. את הנחישות שלה.. הכל בעיניי ם(שחקנית מצויינת) היא (שוב) אומרת את האמת.. מה ששוכן מתחת לפני השטח מה שכולללםם יודעים אבל אף אחד לא רוצה לציין..... ואז היא לוקחת יוזמה הולכת לחדר של דון ומחטטת לה בדברים. כאשר היא מוצאת את התכשיטים מהמג´יק בוקס היא לא מבינה.... רואים איך היא מרגישה נבגדת. היא אומרת לדון: אני עזרתי לך והייתי שם בשבילך וככה את אומרת לי תודה? ככה אומרים תודה? היא לא מבינה איך בן אדם שהיא מכירה ועזרה לו יכול לגנוב ממנה.. רואים בעיניים שלה את הבלבול (ממש ריחמתי עליה בפרק הזה...) ואז החברה שלה- השדה הזאת (שד.א ידעתי שזאת היא מההתחלה אבל פשוט חשבתי לעצמי שהיה להם מחסור בשחקנים והם שמו אותה שם...:)) כולאת אותם בבית, איך חברה שלה מסוגלת לעשות דבר כזה????? אוף.. ממש ריחמת על אניה בפרק הזה.. אם יש למישהו משהו להוסיף אני ממש אשמח לקרוא!!!!!!!טנקיו.. בבקשה תגיבו :)

תגובה ../images/Emo58.gif14

היא הפתיעה אותי עם כל הקלסטרופוביה שלה בפרק הזה, את הנועזות ואיך שהיא תקפה את ווילו (וטארה הגנה עליה , Yey!) אהבתי את הפרק הזה (אולי בגלל שיצא לי לראות אותו ביומולדת שלי
)בכלל, גם למדנו דבר חשוב- never make wishes. כשטארה בהתחלה פוגשת את ווילו- ובאפי נבוכה ורוצה ללכת- Coming!
) ואל.

לנצח1

New member
כן....

אני גם אהבתי את זה.. שטארה הגנה על ווילו, היא נראתה ממש ממש קשוחה ולא ראיתי אותה (נראה לי) אף פעם כל כך קשוחה..... ודרך אגב- דיי נבהלתי מהקטע שטארה קראה לבאפי סוויטי... חחח :) אבל אני חייבת לציין שהקטע שהם "עלו" על למה הם תקועים בבית היה דיי דפוק... כאילו בגלל שקראו לדון ליועצת אז באפי עלתה על זה??? ובגלל שדון אמרה ליועצת משאלה.......? איך באפי בכלל עלתה על זה? זה היה קטע ממש ממש מטומעמם,אני מצטערת, לפי דעתי הם היו צריכים להעלות על זה אחרת....... כאילו, כמה פעמים ביום מישהו מאחל משאלות?!?! כל כך הרבה פעמים.. אז איך הם עלו על זה (באפי ליתר דיוק) כל כך "מהר" טוב,אני חוזרת על עצמי אז אני אפסיק.. למרות שזה היה ממש משטומטמם :)

TARAFREAK

New member
../images/Emo58.gifפרק מעולה....

ושוב אזהרה....
לעונה 6 כן , אני מסכימה ....אחד הפרקים המצחיקים בעונה 6..... במיוחד אהבתי איך טארה הייתה מצחיקה פתאום...היו לה כמה בדיחות טובות עם ספייק....וכמובן אהבתי איך היא מגינה על ווילו.... ואניה , באמת הייתה מעולה....סך הכל פרק ממש טוב.... SPIKE: Stupid git! (closing the back door) TARA: I don´t know. He seemed ... cute. W-was he cute? I mean, I´m not a very good judge, but... Spike scowls. TARA: (grinning) I think he seemed cute. CLEM: (agreeably) I think he seemed cute, yeah. TARA: How´s that cramp, Spike? Still bothering you? SPIKE: What? Oh. Yeah. TARA: Maybe you, uh, wanna put some ice on it.

Schnickelfritz

New member
כבר כתבתי תגובות על הפרק../images/Emo58.gif

בפעם הראשונה שראיתי אותו, אבל זה היה דיי מזמן אז אני אכתוב שוב. ממש אהבתי את הפרק הזה. היו עליו תגובות גרועות מצד כמה אנשים, אבל אני בהחלט אהבתי אותו. אניה הייתה שם ממש מדהימה, ואנושית
וטארה הייתה שם ממש מצחיקה
הפרק בכלל היה יפה. סוף סוף התמודדו עם דון והבעיות שלה (הגיע הזמן) ווילו וטארה נהיו friends ודיברו וזה
וספייק היה משעשע. ובכלל- אהבתי את הפרק מאוד. ואני גם אוהבת את קלם

DiScoNnecTed

New member
הממ...

כבר כתבתי כאן בפורום שזה אחד השירים האהובים עליי... היא זמרת קאנטרי (בערך) די מפורסמת בארה"ב עשו עליה לא מזמן תוכנית ב VH1

talrv

New member
היה לה עוד שיר בבאפי..

סוף אנג´ל, I will remember you, אולי?? אבל אל תקחו אותי על המילה.. יש לה עוד שיר בבאפי בטוח..

לא, באנג´ל

זאת היתה שרה מקלקלן, יש שיר שלה ושל Union Station בפסקול שנקרא It doesn`t matter.. אגב, מישהו מכיר אתר שמוקדש למוזיקה שבבאפי (לא ספויילרי?) ואל.

talrv

New member
נכון! משם אני מכירה אותה ../images/Emo13.gif

סליחה על הטעות.. ואני מכירה אתר די נרחב שמוקדש רק למוסיקה בבאפי ואנג´ל, ויש גם לעונה השישית של באפי והשלישית של אנג´ל, אבל אין מידע בולט על זה, אז לא יהיו לך ספויילרים... Buffy and Angel Music Pages תהני..

talrv

New member
רשמתי לך הודעה

בפורום, מתישהוא ואיפה שהוא, וכנראה שלא ראית.. אז הנה הכתובת החדשה שלי- (היו לי סיבוכים עם הקודמת, סיפור ארוך..) [email protected] פשוט נמחקה לי הקודמת ואין לי את הכתובת שלך

IDOffryn

New member
זאת גם לא הייתה שרה מקלקלן..

לזמרת קוראים Sophie Zelmani ונכון שלשרה מקלקלן יש שיר באותו השם אז גם אני בהתחלה חשבתי שזו היא..

למעלה