../images/Emo58.gif שישית 14../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif
הייתי רוצה להתחיל דיון על אניה... בבפרק 14 בעיקר.. שהם תקועים בבית. רואים שם איך אניה לא מבינה המון דברים, איך היא מתחילה להיות אנושית (יכול להיות שזאת סתם אני, אבל מאוד הייתי רוצה שתגידו לי). דבר ראשון אני חייבת לציין שאני נורא מעריכה את הדמות הזאת, היא כנה ואומרת כל מה שהיא חושבת עליו, נכון לפעמים (רוב הזמן) ממש ממש חסר לה טאקט (כמו בפרק הגופה למשל שהיא שואלת האם הולכים לחתוך את הגופה... אבל זהיותר מתמימות מאשר מחוסר טאקט) אבל אני מעריכה אותה בשל זה
ושוב אני מזהירה זה הולך להיות ממש ממש
לפרק הזה.. אז מי שנכנס בטעות ולא יודע מה הולך לקרות שייצא.. אני חוזרת (חחח)
בקשר לפרק...בהתחלה רואים אותה מרגישה חנוקה כי הם נתקעו בבית... היא מדמה אותם לחיות ובאמת רואים אותה נלחצת... מפחדת, מרגישה רגשות אנושיים (פחד, חנק.. קלסטרופוביה) אחריי זה היא כועסת, כשכולם במטבח והיא מבקשת מווילו לעשות קסמים כי היא רוצה כבר לצאת. רואים את הכעס- על אניה- את הפחד לצאת.. את הנחישות שלה.. הכל בעיניי ם(שחקנית מצויינת) היא (שוב) אומרת את האמת.. מה ששוכן מתחת לפני השטח מה שכולללםם יודעים אבל אף אחד לא רוצה לציין..... ואז היא לוקחת יוזמה הולכת לחדר של דון ומחטטת לה בדברים. כאשר היא מוצאת את התכשיטים מהמג´יק בוקס היא לא מבינה.... רואים איך היא מרגישה נבגדת. היא אומרת לדון: אני עזרתי לך והייתי שם בשבילך וככה את אומרת לי תודה? ככה אומרים תודה? היא לא מבינה איך בן אדם שהיא מכירה ועזרה לו יכול לגנוב ממנה.. רואים בעיניים שלה את הבלבול (ממש ריחמתי עליה בפרק הזה...) ואז החברה שלה- השדה הזאת (שד.א ידעתי שזאת היא מההתחלה אבל פשוט חשבתי לעצמי שהיה להם מחסור בשחקנים והם שמו אותה שם...
) כולאת אותם בבית, איך חברה שלה מסוגלת לעשות דבר כזה????? אוף.. ממש ריחמת על אניה בפרק הזה.. אם יש למישהו משהו להוסיף אני ממש אשמח לקרוא!!!!!!!טנקיו.. בבקשה תגיבו 
הייתי רוצה להתחיל דיון על אניה... בבפרק 14 בעיקר.. שהם תקועים בבית. רואים שם איך אניה לא מבינה המון דברים, איך היא מתחילה להיות אנושית (יכול להיות שזאת סתם אני, אבל מאוד הייתי רוצה שתגידו לי). דבר ראשון אני חייבת לציין שאני נורא מעריכה את הדמות הזאת, היא כנה ואומרת כל מה שהיא חושבת עליו, נכון לפעמים (רוב הזמן) ממש ממש חסר לה טאקט (כמו בפרק הגופה למשל שהיא שואלת האם הולכים לחתוך את הגופה... אבל זהיותר מתמימות מאשר מחוסר טאקט) אבל אני מעריכה אותה בשל זה