שימו לב למשהו.

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif שימו לב למשהו.

(ואם לא תשימו לב אליו, ואם לא תגיבו לו, אני אלך ואצוד אתכם אחד אחד, בני בליעל!). פייג´ לא נכנסת מיד למשפחת האליוול. שני הפרקים הראשונים שבעונה הרביעית מוקדשים למציאתה ולשכנוע שהיא חלק מכוח השלוש. ארבעת הפרקים הבאים מוקדשים ללמוד שלה מה זה בעצם כוח השלוש, ולפרידה הסופית מפרו (כשפייפר בעצם מייצגת את עמדת הצופים כלפיי פייג´). כשחושבים על זה - רק ב4X07 אנחנו מפסיקים להתעסק בפייג´ (שעד אז כל הפרקים היו עליה), ורק ב4X08 היא נהיית אחות נורמלית לכל דבר (עד כמה שזה אפשרי). למה אני מפילה עליכם את זה פתאום? כי שמתי לב, ולדעתי זה היה ממש יפה, שאין בדיוק את הקטע בו פייג´ נהיית אחות נורמלית, ופייפר מקבלת אותה לחלוטין. כלומר, ב4X03 פייפר מתגברת על אובדן פרו ומבינה שהיא מתה סופית (וכאמור, פייפר מייצגת את קהל הצופים), וב4X04 פייג´ לומדת על כוח השלוש, ב4X06 פייג´ חווה את הכוח השלוש (ממש מתוך ניסיון, ולא רק כלימוד יבש מספר), וב4X07 אנחנו עדיין רואים חיכוכים בין פייפר לפייג´ ("והנה זה שוב, פרו העוצמתית!"), ואז זהו. משם, כבר לא מתעסקים בזה יותר. ב4X07 מעירים על היחסים של פייג´ ופייפר, אבל בכלל לא עוסקים בהם, ובעצם מעולם לא רואים מעין סצנה חותמת, שממנה אנחנו יודעים שפייג´ היא אחות לכל דבר. וזה יפה, כי ככה זה גם במציאות. שלא כמו בהרבה סדרות, במציאות אין את "השיחה" ממנה יש תפנית. הזמן פשוט ממשיך, ואיתו הכאב דוהה, אם כי הוא לעד יתקיים, ופייג´ פשוט משתלבת. והערות אחרונות -
שימו לב שפייפר מקבלת לחלוטין את פייג´. ב4X16 היא אפילו צוחקת על פרו. מי שמדחיקה את פייג´ מעכשיו היא דווקא פיבי, בעיקר בגלל הריב שלהם לגבי קול. מה שמחזיר גם את פייפר להיות האחות האחראית.
ב4X22 פייג´ יושבת בספה אחת ופייפר ופיבי בשניה. עכשיו, אני יודעת שכבר התלוננתי על זה אלפי פעמים, אבל זה פשוט מציק לי!!
כמו שפייפר ופיבי מנסות לקבל את אחותן למחצה, גם פייג´ משתדלת לקבל את המשפחה החדשה שלה. היא לא מיד רצה אל אחיותיה המכשפות בזרועות פתוחות, וגם לא מוותרת בשניות על חייה לטובת כוח השלוש. יפה ואמין שבא לי לבכות (מאושר, מאושר
).
אנשים. אם לא תגיבו, וזה ממש לא איום (נסו יותר "ברכה") אני פשוט אפסיק לכתוב. אין טעם שאני סתם אהיה נודניקית, אם אין לכם עניין במה שאני אומרת.

HuGo Hell

New member
אני מסכים איתך אבל..../images/Emo58.gif

ב4X07 זה היה רק במוח של פייפר ה"והנה זה שוב, פרו העוצמתית!", ככה שפייג´ לא אמרה את זה {לפחות לא פייג´ האמיתי} אבל פייג´ רוצה להיות פרו כמו שראינו ב4X06 שפייג´ מבקשת מהאביר "אתה יכול להפוך אותי לטובה{מוכשרת} כמו פרו?!" אז ...זהו.. ופייפר אף פעם לא אמרה שהיא רוצה שפייג´ תהיה טובה כמו פרו! {לא טובה במובן אוי ויחס של טוב ורע}, אבל עם במוח שלה פייג´ אמרה את זה, זה אומר שפייפר כניראה כן רוצה, כי המקור לא ניראה לי יודע זאת שהיא רוצה שהיא תהפוך לפייג´..

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif כן,

אבל הגאונות של הפרק הזה הוא שהמציאות המדומה של פייפר משקפת את המציאות האמיתית. מה גם, זה לא קריטי כרגע עם פייג´ אמרה את זה, עצם המחשבה של פייפר על זה, ההשוואה של פייג´ לפרו, גורמת לפרק לעסוק ביחסים האלה (מה שאגב, הוא לא עושה. לא מדברים על זה, לא עושים כלום, לא חוזרים אל זה שוב. פשוט מזכירים במשפט וחצי - וממשיכים הלאה. בדיוק כמו בחיים האמיתיים). ולמרות שהיוצרים עשו את פייג´ כמה שיותר שונה מפרו, ונתנו לה תפקיד אחר לחלוטין בכוח השלוש, כדי שהמעריצים ישוו בניהן כמה שפחות, פייפר (שוב - מייצגת המעריצים) אמנם לא "מתבלבלת" בין פרו לפייג´ מבחינת התפקיד, אבל בהחלט יש משווה בניהן.

HuGo Hell

New member
טוב... ../images/Emo58.gif

כן פייג´ לפעמיים מעצבת לא כמו פרו, ביא מאוד שונה מפרו כשאני רואה את פרו אני רואה מישהי אחראית, לחוצה. עובדת ונלחמת בשדים זה ממש הרבה אם האחראיות הזאת היית מוטלת עלי הייתי מתפרק מזמן. ומה הכי עצבן אותי אצל פייג´?!, נכון ב4X06 כשפייג´ זימנה את האביר?! והוא רדף אחריה, היא פשוט ברחה לעבודה ונתנה לפייפר ופיבי לסדר את הבלגן>< זה פשוט עצבן אותי, את(ם) מבינה(מבינים) היא מזמנת ואז הולכת כאילו היא לא עשתה כלום! זה חוצפה! אתם לא חושבים?! והכי גרוע שפייפר או פיבי לא אמרו לה את זה פשוט נתנו לה ללכת.. פרו יותר 100 פעם אחרה או לא הגיעה לעבודה כי היה שדים או משהו והיא תיפלה בזה, אבל פייג´ לא יכולה "יש לה עבודה" והיא חייבת ללכת ישאר ולהתעלם מזה שהיא מכשפה! אוי זה כול כך עצבן אותי שהיא פשוט זימנה אותו, והלכה כאילו כלום לא קרה והן נתנו לה גררררר..

Woogyman

New member
בכלל כל הקבלה של פייג´ ../images/Emo58.gif

לסדרה הייתה מציאותית מאוד. כל התסביכים של פייפר, ההתרגלות של פיבי לתפקיד האחות האמצעית, חוסר הניסיון של פייג´ וכל זה שולב בצורה מעולה עם שדים וכשפים. השילוב הכי טוב היה בפרק 403, שהשדים שולבו בתוך התסביך של פייפר ואחר כך כשבאו הפיוריס, זה כבר פנה ישירות לרגש שפייפר לא מבטאת.

גררר...

למה את תמיד חושבת שאנשים לא קוראים את מה שאת כותבת? את תמיד כותבת דברים מעולים... ותמיד קוראים את זה, גם מי שלא מגיב. ובקשר להודעה, מסכימה איתך ב-100 אחוז!

למה זה קפץ לעמוד הזה????

אוי ואבוי לי... אני מצטערת... נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא מצטערת... העצה של _____ (לא זוכרת) לא הייתה כל כך טובה, הא???
אני באמת מצטערת... *בורחת לפינה, שוב
*

Woogyman

New member
אופל, הבעיה עם ההודעות שלך היא

שרובן לא ממש פתיחה לדיון ואין מה להגיב עליהן יותר מ"מסכים" או "נכון" (אלא אם מישהו לא מסכים...) או שיש למישהו משהו להוסיף, שני דברים שבדרך כלל לא קורים ובגלל זה את כמעט לא מקבלת תגובות. זה לא שאנשים לא קוראים.

Ophel McNeil

New member
אז מה אני אמורה לעשות עכשיו?

*מבט נעלב* לכתוב רק שאלות? לצאת בהצהרות "פיבי וקול שפיטים"? אני אלך להתחבא מתחת לכרית. שלום.

Phoebe again

New member
אופל, את מצליחה לשכנע את כולנו עם

הדעות שלך, ועוד מקבלת על זה מחמאות. אז צאי מהכרית, ותהיי מרוצה מעצמך, כי זה מגיע לך!

Ophel McNeil

New member
כן, אני יודעת.

*מתאוששת לאיטה* הבעיה שאני כותבת כאן ממש ממש הרבה (הפורום חזר לחיות ביומיים האחרונים ^^), ומקבלת יחסית מעט תגובות, ומתישהו נוצרת אצלי הרגשה שאני סתם נודניקית ותלותית.... (כרית אומללה).

Phoebe again

New member
ספרי לי על זה... לא מגיבים

לי על הינתוחים... ומתווכחים איתי ואף פעם לא מסכימים איתי...

למעלה