שובו של טוני :)

E J Wells

New member
../images/Emo58.gif שובו של טוני :)

אני חייב לומר שטוני חזר ולהבדיל מהתקופה האחרונה שלו הוא חזר בתור דימרה אמיתי. למרות שהכל טוב ויפה אני דווקא בעד להרוג אותו שוב... אז הוא חזר והטקסטים שלו טובים אך בואו נאמר שהוא יותר מדיי שתלטן, לא אהבתי בכלל את היחס שלו אל EJ. עד עכשיו EJ עשה כל מה שהוא יכל וחייבים להודות שהוא עשה את זה הרבה יותר טוב מטוני שמשחק אותה הבוס הגדול. בכל מקרה כיף לראות אותו שוב והמשחק שלו מעולה להבדיל מהתקופה האחרונה שלו (מתחילת עלילת הרצח של מרלנה), היה ברור שיהיו קרבות בינו לבין EJ ועוד מעט גם לקסי הקרצייה צריכה לחזור. השאלה היא כזאת : מי הולך להיות הבן המועדף על סטפנו ? ויותר מעניין האם אחד הבנים ינסה לבגוד בספטנו עכשיו כשהוא חוזר ? לא יודע אך בואו נאמר שכל מה שקשור לדימרה פשוט מעולה בחו"ל... בקשר למה שקורה בארץ - בואו לא נדבר על זה.

2DH

New member
אמ.. ספוילר

(אל תשאלו למה אני ערה עכשיו ...) חזרה לנושא : את החזרה של טוני לא ראיתי ... מה שכן ראיתי לפני מספר דקות בלבד זה את ג'ון מתעורר מהקומה , כלומר את הפרק של יום שני וכל מה שיש לי זה
כמה חיכיתי לזה !!!!!!!!!!!!!!! :) החזרה של טוני נשמעת דווקא נחמדה במיוחד בתור הכנה לקאמבק האמיתי (של סטפי)... אני ממש מחכה לעימות של ג'ון עם טוני ואי.גי ... על הדרך אני לא אתנגד אם הוא ייכנס בסטיב וקיילה על הכלייה שהם לקחו לו ... לא !! בזמן מאושר זה לא נחשוב על סטיב וקיילה אלא רק על זה הסצנות של יום שני .... דידרה דרייק ומרת'ה היו מעולים !!!

2DH

New member
אני לא מצליחה לרסן את עצמי../images/Emo58.gif

מתוך הפרק של מחר באמריקה ג'ון לא מצליח לדבר ואז : Marlena asks : Want to have naughty sex with your wife כמובן שג'ון עונה ללא היסוס Hell, yeah נראה לי שאני מראש מוותרת על הסמיילים המקפצים כי אם אני אתחיל אני לא אסיים ... אני בהחלט חושבת שזה אחד המשפטים הטובים שנאמרו בסדרה בשנים האחרונות אם לא בכלל ....

למעלה