../images/Emo58.gifשבוע הבא באה"ב -
יש מרלנה יש תקצירים
וגם יש למה לקוות ... שילוב שמוצא חן בעיני ! שני - סטפנו מספר לבו על האישה בשחור שהייתה בכנסייה (וממש עוזר לו להבין כי בו יוצא ממש שוטר סאלמי טיפוסי). בו שואל את סמי על האישה בשחור. סמי מגלה שאי.ג'י במצב הרבה יותר טוב. בל מאמינה שהיא עשתה את הבחירה הנכונה. הופ מספרת למרלנה שבל שכבה עם פיליפ. בו רוצה לדבר עם מרלנה (סצנות של הופ ומרלנה מעולות) שלישי - אי.ג'י מבקש מסמי להביא את התינוק לסטפנו אבל היא מסרבת. אי.ג'י אומר לסטפנו שעליו לחכות כדי לראות את הילד. מרלנה מתגוננת כאשר בו חוקר אותה. לפיליפ יש הצעה בשביל בל. רביעי - מרלנה מתעמתת עם בל על יחסיה עם פיליפ. בו מזהיר את שון שהוא חייב ללמוד לציית להוראות. שון ואמר לבל שהוא נדפק. בל מבטיחה לפיליפ כל דבר שירצה עם יעזור לשון. צ'לסי מחפשת ראיות (אין לי מושג למה). חמישי - פיליפ מסדר ששון ישיג את האקדח של קייט. רומן נאלץ לעצור את קייט. פיליפ מבין שהוא מקשה על בל. בל נתקלת בקלואי. ניק וצ'לסי פורצים לחדר המעונות של פורד בחיפוש אחר ראיות. שישי - קלואי שואלת את בל אם היא יודעת כיצד ניתן להשיג את פיליפ. בל מוצאת את שון לבוש במדי משטרה מזויפים (הא?). פיליפ מנסה לשכנע את קלואי שכלום לא קורה בינו לבין בל. רומן אומר לקייט שהיא עלולה להיות מאושמת בניסיון לרצח. לסיכום . 1. יש מרלנה , ואני אוהבת את סיפור העלילה. קראתי ספוילרים שרומן יעצור את מרלנה עוד שבועיים - זה הולך להיות מעולה !!! 2. אני שמחה ששון ובל התחתנו, חבל לי שזה היה כמו שזה היה שהיא ראתה חצי חתונה את פיליפ. עד שהתחלתי לאהוב את שון ובל. אני מניחה שזה נחמד יהיה לראות שוב את נדיה על המסך למרות שזה לא יקרה אצלי עד שלא יהיו לה סצנות שיכללו את מרלנה. 3. למשהו יש מושג מה הטינס מחפשים או לחילופין משהו מתעניין בטינס ?!
יש מרלנה יש תקצירים