שאלות

veredyy

New member
../images/Emo58.gifשאלות

מתי הפרק האחרון בעונה השלישית ישודר בטלוויזיה (עוד כמה פרקים נשארו?) , האם מיד ימשיכו לשדר את העונה הרביעית? מתי ג'ס יעזוב את התוכנית FOR GOOD?איזה פרק הוא הפרק האחרון ואיזו עונה זו?

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gifתשובות...

נשארו עוד 2 פרקים... השמועות אומרות שכן- מיד ימשיכו לשדר את העונה הרביעית.. יעזוב פור גוד ולא יראה שוב? פרק אחד לפני אחרון של העונה הרביעית זוהי העונה השלישית מה הכוונה איזה פרק הוא אחרון? הסדרה עדיין לא נגמרה.. זוהי העונה השלישית, בארה"ב משדרים כרגע את החמישית, שודרו כבר 5 פרקים
עניתי על הכל?

veredyy

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

ענית לי על הכל - תודה ראיתי לפני שבועיים פרק בארה"ב (עונה חמישית) והיה מדהים (התחלה בין לורליי ללוק, רורי שוכבת עם דין כשהוא נשוי ללינדסי ולינדסי מעיפה אותו מהבית) CAN'T WAIT

NarihS

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

רורי ודין ישכבו?? היא תשכב גם עם ג'ס? או שדין יהיה הראשון שלה?(הלוואי
)

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gif^מעלי ופה..

קודם כל..אם את רושמת לגבי משו שיקרה בעתיד ועוד לא שודר בארץ שימי את האייקון
כי זה הורס לאחרים שלא רוצים לדעת! ודין יהייה הראשון שלה
אבל היא שוכבת איתו כשהוא עוד נשוי..זה בכלל לא משמח..

NarihS

New member
לא שמתי ספוילר מקודם

כי חשבתי שאם אני מגיבה להודעה שהיא ספויילר, אז זה די ברור שגם מה שאני כותבת זה ספויילר, כי כל השירשור הזה מלא בספויילרים בכל מקרה, אז חשבתי שזה יהיה די ברור, אבל כנראה שטעיתי אז לא חשוב.. ועכשיו אני אעשה
אז לא לקרוא למי שלא רוצה
חח לי לא איכפת אם הוא נשוי, או היא נשואה, העיקר שהם שכבו!!! אני מתה עליהם ביחד!! ייא איזה כיף לי, איך אני מאושרת

Sweet Misery

New member
ושוב לא שמת ../images/Emo58.gif (../images/Emo58.gif)

ותסלחי לי, אבל אני מתעבת אנשים עם דעה כמו שלך, שלא איכפת להם מערכי נאמנות ונישואין, "העיקר שהם שכבו".

NarihS

New member
../images/Emo58.gifאבל אני כן שמתי!!

לא ראית?? עשיתי אייקון של ספוילר ואמרתי לא לקרוא למי שלא רוצה ואז רשמתי למטה את הספויילר!! ובקשר למה שכתבת, תאמיני לי שכן איכפת לי, אבל זה סידרה! ואני אוהבת את דין ואת רורי ביחד, אז לכן לא איכפת לי באיזה מחיר זה בא.. העיקר שזה קרה

Sweet Misery

New member
לא, ../images/Emo58.gif

את שמת בתוך ההודעה וכתבת ספוילר שורה אחרי זה. לאנשים לרוב אין קריאה סלקטיבית והם יכולים להיתקל בספוילר גם ככה. וסדרה או לא סדרה, ערכים הם ערכים. באותה מידה תוכלי בעתיד להיות נשואה, להכיר מישהו ולהגיד "אני אוהבת אותי ואותו ביחד, אז לא איכפת לי באיזה מחיר זה יבוא אם נהיה ביחד". דברים כאלה הם דברים שנטועים בטבעו של אדם.

T r i l i a n

New member
ולמה ציפית?

חתונה בגיל 18 זה בהחלט פתח לצרות. יותר סביר שמשהו כזה יקרה צאשר שהם יחיו באושר ועושר עד עצם היום הזה... ולגבי מה יקרה בחיים אמיתיים כשאדם נשוי פוגש מישהו אחר ומתאהב - יתכן מאוד שהוא יפרק את החבילה. ראה ערך 50% מזוגות נשואים ...Take it easy. בחיים לא הכל לפי הספר.

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מדברת על גירושים. חתונה בגיל כזה היא בהחלט לא תמיד דבר חכם כיוון שלרוב, שני הצדדים אינם בשלים לנישואין. אני דיברתי על בגידות בחיי נישואין. ובגידה, לפחות לפי הערכים שלי, היא ממש לא דבר מוסרי. לא איכפת לי אם זה ריאליסטי או לא, לא דיברתי פה על ריאליזם.

Jason2

New member
../images/Emo58.gifבדיוק

אם האדם הנשוי רואה שזה לא זה והוא אוהב (או אוהבת) מישהו אחר, הוא לא צריך להמשיך ולסבול אבל שיעשה קודם את כל הדברים הנכונים כלומר להתגרש (או לפחות להתחיל בתהליכים) ולהיפרד ורק אז הוא יהיה חופשי להתאחד עם אהובתו (או אהובו).

NarihS

New member
גם לי יש כמה שאלות../images/Emo58.gif

מה יקרה עכשיו בין רורי לג'ס? דין באמת יתחתן? ואם לא אז למה ומה יקרה?

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gif

דין באמת יתחתן..ומה יקרה עם זה כבר תראי- אני לא רוצה להרוס
מה יקרה עכשיו בין רורי וג'ס? נו שוב לא רוצה להרוס..בואי נגיד ככה- הוא עוזב עכשיו אבל זה עדיין לא הסוף לגמרי..להיות ביחד הם כבר לא יהיו..אבל זה לא אומר שהם לא ינסו ליזום משו[כאילו שאחד הצדדים ינסה ליזום משו..]

NarihS

New member
חחח חמודה../images/Emo9.gif

אם שאלתי שאלת ספויילר אז מין הסתם רציתי לדעת מה יקרה אפילו אם זה יהרוס לי
חחחחח אבל בכל מקרה תודה על ההתחשבות שלך!

gilmorefreak

New member
להמשיך ולהרוס?

פשוט יש כאלה שרוצים תשובה כאילו רק נגיד- ג'ס ורורי ישארו ביחד בעונה הרביעית? תשובת כן ולא בלי לפרט..זה גם ספוילר..אבל זה לא הורס כמו פירוט..

STA1

New member
תשובה!!../images/Emo58.gif

הפרק האחרון של העונה השלישית יהיה הפרק הבא!!!אתמול היה הפרק אחד לפני האחרון!!אני משער שבהחלט יביאו את העונה הרביעית לארץ!!אבל לא ישר עכשיו!!!וג'ס יעזוב FOR GOOD בעונה החמישית בפרק הראשון או השלישי שאמא שלו מתחתנת!!!ואז הוא עף מהסדרה!!לתמיד!!!יששש!!!אני לא סבלתי אותו!!!

למעלה