שאלות עם ספוילרים!

Sting100

New member
עזרה... בבקשה... בבקשה...

התבלבלתי קצת... טוב המון... מתי מאק ובראמבי מתחנתים או לפחות מתארסים??? הבנתי שבעונה ה-6 וגם הבנתי שהעונה ה-6 משודרת עכשיו בימי שבת אז הם כבר התארסו???? או שזה עדין לא שודר??? בבקשה בבקשה אני מנסה להבין לא ממש הצלחתי אם משהו יכול בבקשה להגיד אם זה שודר כבר או שזה ישודר??? בבקשה...

Nushi G

New member
../images/Emo58.gifטוב, אז ככה:

מאק ובאגמי (לא זו לא טועות, זה בכוונה- בראמביכס...) מתארסים בעונה ה-6 בפרקים שעוד לא שודרו בימי שבת... לצערי זה יגיע בקרוב... ואם את/ה מתוסכל/ת מזה כמו שאנחנו אז אני יכולה לגלות לך משהו- * * * * **** ****** ******* ******** ********* ************* ****** ****** **** **** *** ** * * * הם לא מתחתנים בסוף!!!!!!!!!!!!! (*קריאות שמחה ודמעות שמחה שיפריות יורדות מהעיניים!!!).. הרי זה היה ברור שבאגמי לא מספיק טוב בשבילה!!! מה, ככה שהיא תתחתן איתו ותזרוק לעזאזל כל קשר שיפרי עתידי עם הארם!?!? חס וחלילה!!!! היא מבטלת את החתונה ממש בדקה ה-90 אחרי שצוות ג'אג מקבל הודעה על זה שהארם התרסק עם המטוס באטלנטיק... (אל דאגה, כמובן שהוא יהיה בסדר- הם מוצאים אותו בעזרת מאק..)!!! ובאגמי חוזר לאוסטרליה- תודה לאל!!! * * * **** *** ** * * * * * אז, מקווה שעזרתי!!!!

LoLo16

New member
חחחח ../images/Emo58.gif

ראיתי ADRIFT לא מזמן, פרק שולת...
מעניין מה היה קורה אם באגמי ומאק כן היו מתחתנים.. וגם סתם שאלה למחשבה, או שזה באמת קורה, אין לי מושג- רנה ראתה שבאגמי נפרד ממאק בגלל הארם. היא לא חשבה לעשות את אותו הדבר?? טוב, כנראה שלא.. נראה לי שעם כל השיפוצים שעשו לה בפרצוף הוציאו גם חתיכה מהשכל..

למעלה