שאלה

KING האחד1

New member
../images/Emo58.gifשאלה

למה רא"ב, שהוא, ככל הנראה, אוכל מוות, ירצה להרוג את וולדמורט (זאת אומרת, למה לו להשמיד תהורקהרוס)?

Guid

New member
ו- נצל``ש:

האירו את עיני בבקשה- איך וולדמורט חזר לחיים בספר הרביעי? הוא הרי לא השתמש בהורקרוקס, נכון? אני כבר לא זוכר...

A Radcliffe

New member
לא../images/Emo129.gif

הוא השתמש בשיקוי הזה עם העצמות של אבא שלו והיד של זנב-תולע והדם של חארי

Guid

New member
כן, זה מה שזכרתי,

אבל בשביל לחזור לחיים הוא היה אמור להשתמש בהורקרוקס... ואני לא חושב שהוא השתמש באחד.

ToryMaster

New member
שמעתי את זה כמה פעמים

בחייי, איפה אמרו שבשביל השיקוי ההוא הוא היה צריך להשתמש בהורקרוקס?

Guid

New member
צודקת, לא אמרו,

אבל לאחר שגילינו איך אדם חי יכול ליצור לעצמו את האופציה שלא למות אז ההיגיון אומר שזו הדרך שבה היה אמור וולדמורט להשתמש בה כדי לחזור. אבל עכשיו כשאני חושב על זה, הוא בעצם לא היה מת ככה שהוא לא היה צריך את הנשמה...

ToryMaster

New member
זה אף פעם לא נשמע לי הגיוני תכל'ס

ההורקרוקסים מיועדים כדי לשמור את הנשמה "חיה", למנוע ממנה להמשיך הלאה, ולא לשום דבר אחר.

black robe

New member
מאיפה קיבלת את פיסת המידע../images/Emo63.gif

הזאת? איפה כתוב שוולדמורט צריך להשתמש בהורק' כדי שיחזור לחיים?

A Radcliffe

New member
הוא לא היה מת../images/Emo129.gif

"טוב אז וולדמורט עוד ינסה לשוב בדרכים נוספות, נכון? כלומר, הוא עוד לא הלך לתמיד, נכון?" "לא, הארי, הוא עוד לא הלך לתמיד. הוא עדיין נמצא שם במקום כלשהו, אולי מחפש עוד גוף לחלוק... כיוון שאינו חי באמת, אי אפשר גם להרוג אותו... ...למרות שאולי רק דחית את שובו לעולם..." דמבי, הארי פוטר ואבן החכמים, עמ' 304 "נקרעתי מתוך גופי, הייתי פחות מנפש תועה, פחות מרוח הרפאים הקלושה ביותר... אבל עדיין הייתי חי." גביע האש, עמ' 591

sashkashurik

New member
ברוסית אומרים

גארי, חוגוורטס, חגריד. אין אות ה' ברוסית - קשה לנו להסתדר.

אנה92

New member
רגע תעשו לי סדר..

וולדי היה בתוך ההורקרוקס כשהיה "מת"?

Dana Argamen

New member
הממ.. אני לא חושבת../images/Emo3.gif

ההורקרוקסים שלו רק גרמו לו לא למות, והנשמה שלו חייה .. אבל אני לא חושבת שהוא היה בטוח ההורקרוקסים או משהו כזה.. :]

Mr Sinister

New member
לא.

כשוולדמורט "מת" כשהקללה ההורגת חזרה אליו במכתש גודריק, הגוף שלו מת, אבל הנשמה שלו נשארה, בגלל שהיו לו הורקרוקסים, שמנעו מהנשמה שלו להמשיך הלאה. סביב הנשמה הזאת לאט לאט וולדמורט הצליח לבנות לו גוף - ע"י זה שהוא דבק בחיות, ובקווירל, שתה חלב נחשים ודם של חדי קרן, עד שבסופו של דבר, בספר הרביעי, הוא חזר לגוף המקורי שלו באמצעות הכישוף של דם, בשר ועצם. החשיבות היחידה של ההורקרוקסים, היא שהם מונעים מהנשמה של וולדמורט למות יחד עם הגוף שלו, כי עדיין יש חלק מהנשמה שלו שלא הושמדה.

למעלה