שאלה...

guitar lan

New member
../images/Emo58.gif שאלה...

בעונה השישית אחרי שבאפי מתה לא הייתה אמורה לבוא קוטלת חדשה? אני חדש פה

Angelus

New member
גם אני נורא מעוניין לדעת!! עונה 6

למה באמת לא באה קוטלת חדשה?? בגלל המוות הלא טבעי?

Angelus

New member
כן, באמת למה? ../images/Emo58.gif

למה באמת לא באה קוטלת חדשה?? בגלל המוות הלא טבעי?

Angelus

New member
עונה 7 ../images/Emo58.gif

אני ממש התלהבתי לשמוע שגלורי, המאסטר, פיית´ (תחזור כרעה או טובה?) ואמא של איימי יחזרו. בכלל, גלורי, The Big Bad, חוזרת!!! זאת שבאפי בגללה מתה!!! בכלל אני חושב שהעונה החמישית הייתה העונה הכי הכי הכי של באפי..

Angelus

New member
עונה 7 ../images/Emo58.gif

אני ממש התלהבתי לשמוע שגלורי, המאסטר, פיית´ (תחזור כרעה או טובה?) ואמא של איימי יחזרו. בכלל, גלורי, The Big Bad, חוזרת!!! זאת שבאפי בגללה מתה!!! בכלל אני חושב שהעונה החמישית הייתה העונה הכי הכי הכי של באפי..

ד י י ז י

New member
ברוך הבא ו.. ../images/Emo58.gif

לא , כי א´ - כבר באה הקוטלת החדשה (אחרי המוות של באפי לשתי דקות) וב´ - באפי כבר לא עובדת עם המועצה.. בעצם זה לא ספוילר..

guitar lan

New member
תודה..

אבל אני חושב שאמורה לבוא קוטלת חדשה בלי קשר למועצה... כמו שבאפי מתה לשתי דקות. היא הייתה במועצה אז והם ידעו שהיא לא מתה. זה שבאה קוטלת אחרת אחרי שאחת מתה זה משהו טהעי של קוטלות... ועוד שאלה, איך הגיע פיית´? התחלתי לראות קצת מאוחר מדי...

כי רשמית, באפי היא לא הקוטלת.

הרי בהתחלה באפי מתה, ואז באה קנדרה. כשקנדרה מתה, באה פיית´. פיית´ לא מתה, ולכן רשמית היא הקוטלת, ולא באפי. אבל פיית´ קצת Unavailable, לכן אולי רשמית, ברמה מיסטית, פיית´ היא הקוטלת, אבל תכלס, באפי היא זאת שעושה את כל העבודה.

guitar lan

New member
הבנתי..

אבל לא היה הפרש של הרבה זמן מאז שקנדרה מתה עד שפיית´ באה?

talrv

New member
לא ממש...

קנדרה מתה בסוף העונה השנייה, ופיית´ באה לסאנידייל בפרק השלישי של העונה השלישית, אז נגיד עברו בערך ארבעה חודשים עד שפיית´ הגיעה לסאנידייל, אבל היא הפכה לקוטלת לפני זה..

Angelus

New member
וואי ת´צודק..

אז כאילו באפי יכולה למות בכיף עכשיו ולא תבוא עוד איזו קוטלת :) (חס וחלילה, כמובן).

resputin

New member
באפי כבר *** בכיף..(|ספויילר|?)

(***= מתה, למי שלא הבין עדיין.) ..יש לה איזה ממוצע של כמה, מוות אחד בעונה בערך?

dawn 14

New member
משהו לא נראה לי../images/Emo58.gif

פיית´ ברחה מאיזה ערפד שרדף אחריה היא לא היתה צריכה להגיע לסאנידייל, אחרי שהערפד הרג את הצופה שלה. ונראה לי שאחרי שבאפי מתה בסוף העונה החמישית לא היתה קוטלת אחרת שתבוא לסאנידייל.

talrv

New member
הסיפור עם פיית´ היה משהו כזה..

לפי מה שאני הבנתי, קקיסטוס הרג את הצופה שלה והיא ברחה ובאה לסאנידייל כי היא שמעה על באפי... או משהו כזה.. אחרי שבאפי מתה היא לא נחשבה (מבחינת "חוקי" ההתחלפות של הקוטלות - או משהו כזה, איך אפשר לקרוא לזה??) הקוטלת אלא קנדרה ואחרי קנדרה פיית´ נחשבה הקוטלת, ופיית´ אף פעם לא מתה, אז כשבאפי מתה שוב, לא באה אף קוטלת אחריה.. בכך מקרה זאת רק השערה, כי יכול להיות שכן קמה קוטלת רק היא נמצאת במקום אחר ולא בסאנידייל.. כמו קנדרה שהייתה הקוטלת רק במקום אחר ולא הייתה כל הזמן בסאנידייל..

dawn 14

New member
לא ממש נכון

קנדרה חזרה לאנגליה בגלל שהיא לא היתה נחוצה בסאנידייל היא לא בידיוק היתה קוטלת במקום אחר, מי שלא רואה או יודע יש בכל מקום קוטלות באיזה פרק של באפי ואז היה המשך באנג´ל שראו את ספייק הורג את הקוטלת בסין או משהו כזה.

resputin

New member
נתחיל בזה שכל הקטע עם הקוטלות..

..לא מוסבר כהלכה. הרי זה בילתי אפשרי, שרק נערה תמימה אחת, עם איזה מקל מחודד וכמה טריקים נחמדים תוכל לעמוד במאסה ענקית ולא מבוטלת של רשעים. העלנו מלני די הרבה זמן תיאוריה, שמועצה והצופים מאמנים כמה בחורות שהן *פוטנציאליות* להיות קוטלות- והן נלחמות בערפדים, מפלצות וכו´ וכו´- אבל לא ברציניים, שהם שומרים לקוטלת. כאילו, בפרק ´המשאלה´ ראינו את זה, שהמצב שסאנידייל היה על הקרשים כי באפי הייתה במקום אחר, אבל מה-ג´יילס לא היה שם? הכובעים הלבנים לא היו שם? -היו. בקיצור, אנחנו מודעים לכמה וכמה גורמים שנלחמים בערפדים מפצלות וכו´ שדים- הקוטלת, הסקובי´ז, היוזמה, המועצה ובטח עוד כמה וכמה גורמים, שמושפעים ממשלתית ככה או אחרת (נו באמת, מספיק פעמים אנשים ראו ערפדים, ברחו כמו לא יודע מה ואז למחרת הם "לא יודעים מה זה ערפדים"- איך אפשר להסביר את זה?!). ולכן אני אומר, שאין דבר כזה לא נחוצה- נחוצים בכל מקום , זה הרעיון. פשוט אולי היה שד רציני יותר באנגליה (אנגליה?!) מאשר בסאנידייל- ועובדה, נדרה פעלה כקוטלת עוד לפני שהוכתרה לאחת, כנ"ל פיית´ וכנ"ל בטח מספיק בחורות אחרות שלא מוזכרות >>זה מחזק את הטענה שאכן, הם מאמנים כמה וכמה בחורות באותו הזמן (איך יודעים שמישהי היא הקוטלת? אני חושב שזה סתם טקסט שהצופים אומרים להם כדי שהן ישארו- אולי כל אחת נחשבת כקוטלת והם סתם פסיכולוגית מנסים לגרום להן להישאר במחשבה של "לא לא, את מיוחדת")..

Der-Albert

New member
קנדרה, אנגליה? נה אה

קנדרה חזרה לג´אמייקה, לא לאנגלה. יה מאן.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא נאמר שהיא ג´מאייקנית

בשום מקום. למעשה, הם מעולם לא החליטו מאיפה היא הגיעה, והמבטא שלה זה לא מבטא שבאמת קיים, אלא שילוב של כל מיני אלמנטים שהם חיברו. השחקנית עבדה עליו במיוחד עם מומחה לדיאלקטיקה. מרטי נוקסון מדברת על זה בקומנטרי של What´s my line.

למעלה